Pages:
Author

Topic: 250 bin lira ile yatırım yapmayı planlıyorum. - page 9. (Read 10749 times)

sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
250.000 TL çok para. Elimdeki paranın bir kısmı diyorsunuz. Demek ki baya bir paranız var. Arkadaşlar dağılabilirsiniz. Zirâ foruma balina geldi. 😎 İşin esprisi bir yana elimde bu kadar bir para olsaydı eğer Btc - altcoin ile uğraşmazdım. Ama yine de bir tavsiye vermem gerekirse Btc al unut derdim.
sr. member
Activity: 406
Merit: 263
merhabalar

250000 lira gibi bir meblağa sahibim ve altkoin al sat yapmak istiyorum. Bu büyüklükte bir yatırım için siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz.

not: bu rakam gözden çıkarabildiğim bir rakam, elimdeki paranın bir kısmı diyebilirim. bu para ile arsa, ev al tarzı öneriler ile gelmeyin.

Al-sat olayı, bu işlerde yeni biri için çok riskli. Zaten bu işlerde eski birisi için bile riskli bir olay. Sizin için en iyisi al-unut yöntemi olacaktır. daha az risk mevcut ve de daha az sitresi var. Sürekli (günde onlarca kez) fiyat kontrolü ve trade emirinizin aktive olup olmadığını kontrol etmek zorunda kalmazsınız. İyi bir araştırma ile geleceği olan koinlere yatırım yapıp beklemeye geçebilirsiniz.
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
Ben olsam şöyle bir yol izlerdim. 250k benim için güzel para o nedenle çok dikkat etmek gerekir. En uygun nerden nasıl ne zaman btc alacağımı hesaplar aldıktan sonra uzun, orta kısa vade hesabı yapardım. Yarısını uzun vadeli 8-10 ayrı adreste saklamaya alırdım. diğer kalan yarısını usdt  btc eth waves clam gibi yatırım yapılabilir araçlardan  uygun fiyatlardan alım yapar sonra pumpları beklerdim. Alarm verince sat.
Bu kadar basit. tabii ki ytd.
sr. member
Activity: 1050
Merit: 277
250k piyasa için küçük bir meblağ belki ama 0 dan başlayan için bence büyük bir para. Eğer arkadaş milyoner değilse konuyu öğrenmeden içli dışlı olmadan bu meblağla yatırıma girişmek tehlikeli olabilir. sonuçta elbet hata yapılacak. ilk kayıpları daha düşük meblağlarla yaşamak varken 250k ile yaşamanın bir anlamı yok bence.
legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
Siz üstte yazan arkadaşlara bakmayın, 250 bin TL bu piyasa için hiçbir şey değil. Hacim sıkıntısı yaşamadan istediğiniz coine girebilirsiniz. Eğer yeterli bilginiz ve tecrübeniz yoksa kısa vade al-sat yapmak yerine al-tut stratejisine yönelmeniz daha doğru olur. Portföyün en az yarısını Bitcoin ve Ethereum'da tutun. Projesi ve geleceği olan diğer coinlere daha ufak miktarlar dağıtın. WAVES alabilirsiniz.
legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
250k gibi bir bütçe ile Altcoin alıp satımı riskli bir iş. Uzun vadede (öyle 1 yıl gibi değil tabi 2+ yıl) garanti kâr için doğru adres Bitcoin olacaktır. Altcoinler değil.
full member
Activity: 420
Merit: 108
merhabalar

250000 lira gibi bir meblağa sahibim ve altkoin al sat yapmak istiyorum. Bu büyüklükte bir yatırım için siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz.

not: bu rakam gözden çıkarabildiğim bir rakam, elimdeki paranın bir kısmı diyebilirim. bu para ile arsa, ev al tarzı öneriler ile gelmeyin.
Altcoin işi bu paralarla riskli olabilir.Bence sadece bitcoin alıp beklerseniz uzun vadede paranızı katlayabilirsiniz.ytd
newbie
Activity: 46
Merit: 0
merhabalar

Pages:
Jump to: