Pages:
Author

Topic: 250 bin lira ile yatırım yapmayı planlıyorum. - page 3. (Read 10749 times)

newbie
Activity: 46
Merit: 0
Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim, hala toplamaktayım. Polo da chart üzerinde bir hareket oldu gibi. Grin Grin
jr. member
Activity: 41
Merit: 1
valla helal olsun hocam güzel katlamışsınız bizim gibi yeni girenlere cesaret oluyor bu konu Cheesy
newbie
Bir göz atmak istedim, Stratis'teki düşüşü görünce kayıtsız kalamadım. Grin Grin

130 -131 aralığından giriş yapıyorum 62 btc ile.

Hangi borsadan giriş yapıyorsunuz ?  Bittrexte toplamda 12 BTClik duvar var, tek başınıza duvarı aşabiliyorsunuz. Size balina diyebilir miyim Smiley

Bittrex ve polo üzerinden yapıyordum, bir süredir bunlara cex.io ve kraken'i de ekledim. Yok tabi estağfurullah, balinalık kim, ben kim ? Grin
newbie
Activity: 9
Hadi hocam bol kazançlar bekliyoruz sizden : ))
full member
Activity: 405
Merit: 104
Bir göz atmak istedim, Stratis'teki düşüşü görünce kayıtsız kalamadım. Grin Grin

Hangi borsadan giriş yapıyorsunuz ?  Bittrexte toplamda 12 BTClik duvar var, tek başınıza duvarı aşabiliyorsunuz. Size balina diyebilir miyim Smiley
newbie

newbie
Son olarak xrp ve eth'den de çıkış yaptım. Xrp küçük bir miktar kazandırdı Eth ile beraber 2 btc'ye yakın + oldu. İşlemi 62 küsür btc  ile kapattım. Yurt dışındayım ve buraların keyfini çıkarabilmek için 1 hafta kadar uzaklaşacağım. Herkese bol kazançlar.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Merhaba son durum nedir beklediğiniz gibi karlı oldumu

Merhaba;

Konu içerisinde ara ara postlarda durumu belirtiyorum. Son yaptığım İşlem üzerinden şu anda kardayım güzel bir kazancım oldu fakat pozisyonu koruyorum. Bir süre daha son pozisyonumda kalacağım.

Açıkcası yeni bir üye olduğunuz için bu miktarla giriş yapmanızı önermezdim ama güzel gidiyorsunuz umarım kar oranınızı daha da artırırsınız.Sabırlı olun bu piyasada gerisi gelir diye düşünüyorum.
legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
Yaptığım strat işleminden 4  btc+ yazıp şu an itibariyle çıktım.

Kısa sürede güzel kazanç.
newbie
Yaptığım strat işleminden 4  btc+ yazıp şu an itibariyle çıktım.
full member
Activity: 406
Merit: 102
en basıtı al sat yaparak kar yapabılrısn para mıktarıda fazla kucuk artısalrda bıle hıc yoktan para kazanma sansın olur  Smiley
newbie
Dün yaptığım ltc işleminden btc bazında +,- yazmadan çıktım.

Diğer işlemlerim (eth, xrp, strat) belşemede.
newbie

Merhaba;

Konu içerisinde ara ara postlarda durumu belirtiyorum. Son yaptığım İşlem üzerinden şu anda kardayım güzel bir kazancım oldu fakat pozisyonu koruyorum. Bir süre daha son pozisyonumda kalacağım.
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
newbie
Btc yi güzel yerden yakalamıssınız gibi suan piyasa full - de lakin kısa zamanda btc yine +4500 seviyesini görür gibi. Tekrar kısa vadede güzel kazanç sağlamıs olcaksınız gerçekden tebrikler.

Btc'nin fiyatı ile ilgilenmiyorum aslında. Şöyle düşünebilirsin. Btc'nin üzerine uzun vadeli plan (4-5 sene gibi) yapıyorum, asıl amacım bu zaman dilimi içerisinde olabildiğince btc'ye sahip olmak. 4.5 k olmuş veya değer kaybetmiş benim için pek önemli değil bu yüzden. Kısa vadeli işlemlerde tek amacım btc artışı sağlamak. 2020-2021 senelerinde Btc'nin nerede olduğu ve elimde ne kadar btc olduğu önemli. Yoksa Fiat para cinsinden 3 katlanmış durumdayım.

aslinda o kadar ugrasmaniza gerek yok.

sizin isinizi otomatik olarak bu program yönlendiriyor:
http://www.marginsoftware.de/index.html

BTC- USDT(FIAT money, gercek para) - tekrar BTC olarak!
BTC sayisini yükselterek having 2021 de 5x katlama ihtimali yüksek!
son 3 yilda bu sekilde 1000$- 1,5Mio. $ yapanlar var!
iyi günler dilerim!

Bot üzerinde işlem yapıldığını biliyorum. Açıkcası bu güne kadar güvenip yapamadım. ÇAlışma mantığını öğrenebileceğim daha geniş bir link mevcutsa hali hazırda incelemek isterim. Bende araştıracağım. Açıkcası saatlerce bilgisayar başında veya telefon üzerinden takip yapmaktan bende pek hoşnut değilim.
full member
Activity: 252
Merit: 101
Btc yi güzel yerden yakalamıssınız gibi suan piyasa full - de lakin kısa zamanda btc yine +4500 seviyesini görür gibi. Tekrar kısa vadede güzel kazanç sağlamıs olcaksınız gerçekden tebrikler.

Btc'nin fiyatı ile ilgilenmiyorum aslında. Şöyle düşünebilirsin. Btc'nin üzerine uzun vadeli plan (4-5 sene gibi) yapıyorum, asıl amacım bu zaman dilimi içerisinde olabildiğince btc'ye sahip olmak. 4.5 k olmuş veya değer kaybetmiş benim için pek önemli değil bu yüzden. Kısa vadeli işlemlerde tek amacım btc artışı sağlamak. 2020-2021 senelerinde Btc'nin nerede olduğu ve elimde ne kadar btc olduğu önemli. Yoksa Fiat para cinsinden 3 katlanmış durumdayım.

aslinda o kadar ugrasmaniza gerek yok.

sizin isinizi otomatik olarak bu program yönlendiriyor:
http://www.marginsoftware.de/index.html

BTC- USDT(FIAT money, gercek para) - tekrar BTC olarak!
BTC sayisini yükselterek having 2021 de 5x katlama ihtimali yüksek!
son 3 yilda bu sekilde 1000$- 1,5Mio. $ yapanlar var!
iyi günler dilerim!
newbie

full member
Activity: 154
Merit: 100
newbie
Activity: 5
Benim yaptıgım gibi altcoin faizine verebilirssin günlük ortalama 150$ bırakır sana tl olarak 500-600 tl alırsın cebe aylık min. 15-20bintl kar. Alım yok satım yok stres yok.

o iş nasıl oluyor hocam biraz açabilir misiniz
newbie
Full stratis seçeneğine göre çok daha safe bir karar olmuş bence. Bol şans Smiley

Bir de aklıma gelmişken, zaman zaman full fiata dönme seçeneği insanın aklından geçiyor. Sonra bu piyasada BTC tırmanışını kaçırma olasılığının yüksek olması sebebiyle vazgeçiliyor çoğunlukla. Aslında çok da problem değil bu yöntem. Sonuçta BTC fiyatı ne olursa olsun, altcoin trading için hangi noktadan girildiğinin pek bir önemi yok. Eğer ciddi endişeler varsa fiat kötü bir şey değil. Hala ekmek, süt falan alabiliyoruz ne de olsa...  Wink

İyi dileklerin için teşekkürler.

Normalde bu tarz bir işlem yapmam fakat bu sabah Çin'in icolar için aldığı kararı rastgele ekşi sözlükte okumam ve panikle satış yapmamla oldu.Yatırımcının fiat paraya dönmeme sebebi btc'nin geleceğiyle alakalı beklentisinden kaynaklanıyor. Bu konuda bende zaman zaman fiat para kaybetmeyi göze alıp, aman btc bazında düşüş olmasın psikolojimizden kaynaklanıyor.
Pages:
Jump to: