Pages:
Author

Topic: 250 bin lira ile yatırım yapmayı planlıyorum. - page 2. (Read 10749 times)

full member
Activity: 208
Merit: 100
Bende o değerde bitcoin olsa işlem yaparken korkarım animasyondaki şu adam gibi olurum: https://youtu.be/ZcdWuBAU-7A?t=43s
hero member
Activity: 629
Merit: 508
Altcoinlerden kesinikle uzak durmanı öneririm zaten büyük miktarla giriyorsun bir de yanına hardware wallet çek at içine bitcoin uzun süre dursun. Başkasının dediklerini dinleyip bilmediğin altcoinlerden sakın ama sakın alma

abicim post kasıyorsun anladıkta arada bir de konuya aç bak ne yazmışlar.
adam 250 bin TL'yi 60 küsür btc yapmış altcoin trade ede ede hala konuyu okumadan bilmiş bilmiş nasihat veriyorsunuz ya hasta oluyorum.

Zaten bundan dolayı bu forumda mütevazi ve bilgili adamlar yazmak istemiyor, şu konudaki yorum yapanlara baksan %80'inde 5-10 bin TL bile yoktur gelir burda Warren Buffet edasıyla nasihat çeker  Cheesy çıldırıyorum

@khaynustroya bu arada devam etsen iyi olurdu, kendi adıma bu konudan faydalandığımı söylemek istiyorum, insanların ne dediklerine fazla takılma. sen zaten kendine göre bir strateji ve bir doğru belirlemişsin bunu da geliştirmeye çalışıyorsun gördüğüm kadarıyla. umarım başarıların devam eder. bol şans
full member
Activity: 163
Merit: 100
Altcoinlerden kesinikle uzak durmanı öneririm zaten büyük miktarla giriyorsun bir de yanına hardware wallet çek at içine bitcoin uzun süre dursun. Başkasının dediklerini dinleyip bilmediğin altcoinlerden sakın ama sakın alma
newbie
Activity: 46
Merit: 0
Merhaba arkadaşlar;

Konu başlığına gireceğim son post olacak bu.

Forum ortamında ''ne nasıl yapılır, neye göre yapılar'' sorusuna cevap ararken birilerinin gelip anlam veremediğim üslupla hiç bir şey açıklamadan  konuyu baltayarak çekip gitmesi ve ukalaca tavırla bunu yapmaları ileri derecede canımı sıkıyor. Bu sebeple bu başlıktaki postlarımı sonladırıyorum.

Herkese bol kazançlar.
newbie
Activity: 3
       Değerli arkadaşımızı tebrik ediyorum. Çok sevindirici sonuçlar alıyor ! 63 küsür BTC' ye ulaşması mükemmel bir başarı ! Çekirge benzetmesi yapan arkadaşları ayıplıyorum.

Kimseye buradan hayal satmadan adım adım neler yaptığını ve önemli noktaları paylaşıyor ! Lütfen Nazar etmeyelim
newbie
Bir sıçrarsın çekirğe, iki sıçrarsın çekirge...
Şansınızı fazla zorlamayın, bu işler bu kadar kolay değil.

Açar mısın hocam ?
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!

Arkadaşın dediğine kulak verin bence de kendinizi sağlama alacak hareketlerde bulunun, ettiğiniz karla devam edebilirsiniz. Sonra üzülmeyin. Bu piyasada bir çakıl taşının hareketi ile tsunami bile çıkabilir.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
newbie
Valla helal olsun hocam paranızı kaça katladınız en son

Toplam 63 küsür btc oldu.

Ek: Dün değil bugün elimden çıkarsaydım 68 btc olacaktı. Biraz kısmet bu işler.
newbie
Activity: 17
Valla helal olsun hocam paranızı kaça katladınız en son
newbie
Elimde kalan Strat'ın tamamını ortalama olarak aldığım fiyattan veya az üstüne elden çıkardım. Dün bittrex üzerinden yaptığım satış ile 1 küsür btc + yazdım.

Özel işlerim sebebiyle iki ay kadar bir boşluk vermem gerekecek. Herkese bol kazançlar.
newbie
Dün 135 - 136 seviyelerinde çıkış yapmak istedim. Bittrex'te bulunan 15 k strat'ı elimden çıkarabildim ve 1 btc'ye yakın + yazdım, fakat poloniex'e ulaşamadığım için dumptan önce elimden çıkarmam mümkün olmadı. Sanırım bir süre bekleyeceğim.

@jednostka

Altcoin pazarında kayıpların geneli panik havasında satışlar yapılmasından kaynaklanıyor. Dünkü Dumpda panik yapsaydım bende kaybederdim. Kazanabiliyor olmamın sebebi yüksek hacimli işlem yapıyor olmam. Çok küçük artışlarda dahi yatırıma oranla küçük olsa da üzerine ekledikçe güzel paralar kazandım.

sr. member
Activity: 406
Merit: 252
Genelde altcoin piyasasınadn zengin olan insanların birçoğu yatırım yaptıkları kaliteli coinleri al unut şeklinde bırakarak uzun vadeli bekleyerek elde etmişler ancak gördüğüm kadarıyla siz kısa vade de al satlar yaparak güzel bir para kaznamışsınız.

Umarım daha iyi paralar kazanırsınız, başarınızı kutlarım.
full member
Activity: 398
Merit: 118
Bence paranın bir kısmını güvendiginiz Coinlere Al-unut yapabililirsiniz  uzun vadede kar bırakabilir tabi şanşlıysanız ve iyi takip etmeniz gerekiyor
newbie
Activity: 14
Bol kazanclar hocam maşallah çok güzel gidiyorsun.
newbie
Polo da Stratis 137 rakamını görmek üzere sizin adınıza sevindim. Coinler arası hareketlerinizi ve taktiğinizi paylaştığınız için teşekkürler. Kazancınız bol olsun.  

Teşekkürler.

newbie
Activity: 54
Polo da Stratis 137 rakamını görmek üzere sizin adınıza sevindim. Coinler arası hareketlerinizi ve taktiğinizi paylaştığınız için teşekkürler. Kazancınız bol olsun. 
newbie
Şu an itibariyle strat 0,134 rakamını gördü. Şu an çıksam 1.5 btc net + yazacağım, fakat hiç kâr yapmama riskini alarak pozisyonu bir süre daha açık tutacağım. İki gün önce elimdeki ltc'yi sattıktan sonra ltc aldı başını gitti. bakalım bu sefer nasıl olacak. Herkese hayırlı geceler, bol kazançlar.

Edit: Eksik kelime > ''yapmama''
newbie
Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim, hala toplamaktayım. Polo da chart üzerinde bir hareket oldu gibi. Grin Grin

Paranın tamamını tek coine gömmek te cesaret işi, her zaman aksi tavsiye edilir. Valla helal olsun, umarım benim gibi terste kalmazsınız.

Aslında kazanabiliyor olmamın sebebi bu. Son işlemim de ltc, xrp, eth ve strat'a dağıtmıştım. Xrp ve ltc bir şey kazandırmadı. Genelde tek coin üzerinden işlem yapıyorum. Fakat bu düşük bütçeli yatırımda nasıl bi geri dönüş yapar açıkçası fikrim yok.
full member
Activity: 405
Merit: 104
Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim, hala toplamaktayım. Polo da chart üzerinde bir hareket oldu gibi. Grin Grin

Paranın tamamını tek coine gömmek te cesaret işi, her zaman aksi tavsiye edilir. Valla helal olsun, umarım benim gibi terste kalmazsınız.
Pages:
Jump to: