Pages:
Author

Topic: [ $7,374 Milyon TOPLANDI]TaaS:Token-as-a-Service|Kapalı Uçlu Yatırım Fonu - page 3. (Read 47595 times)

hero member
Activity: 858
Merit: 500
Taylor - Smart Crypto Trading Assistant
Şimdi bu arkadaşlar dağıttılar ya kar paylarını. Bir dahaki dağıtım öncesinde fiyatları patlama yapar diye düşünüyorsunuz. Bende diyorum ki bu patlama daha evvel gelecek. 30-45 güne bu taas 15 doları görürse şaşırmam.
hero member
Activity: 981
DIV - Your "Virtual Life" Secured and Decentralize
liquide 65Kya 100 BTClik alım emri girilmiş. bu nasıl bir duvardır arkadaş? şimdiye kadar neden desteklemediniz taası? şimdi ne değişti de 150 bin adet almak için emir giriyorsunuz ? Smiley Grin
full member
Activity: 210
Merit: 100
bende aldım kar payınıda gelmez olaydı, 0.39 usd token başına kar dağıtmasına rağmen,

0.39 değil 0.28 dağıttı. (Token başına) Tanesi 0.80' den alınmış (ico fiyatı) her 1000 coin başına 280 dolar kar payı verdi. Bu harika bir rakam.

bence bütün karı paylaşmadılar. 2. dağıtımada birşey kalsın diye

BTC ve ETH kurundan ettikleri karı dağıtmadılar. Onu da dağıtmış olsalardı 1 dolar kadar dağıtmaları gerekecekti. Bu gibi bir rakam dağıtıyor olmaları işi yokuşa sürebilirdi.

kar paylari icin cuzdandan takip gerekiyor.

Takip vesaire gerekmiyor. Tokenleri private keyi elinizde olan bir cüzdanda saklayın yeter.

kast ettigim o zaten cuzdanda tutun takip edin anlaminda. borsa sitelerinin cuzdanlarindan vermiyor.
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
bende aldım kar payınıda gelmez olaydı, 0.39 usd token başına kar dağıtmasına rağmen,

0.39 değil 0.28 dağıttı. (Token başına) Tanesi 0.80' den alınmış (ico fiyatı) her 1000 coin başına 280 dolar kar payı verdi. Bu harika bir rakam.

bence bütün karı paylaşmadılar. 2. dağıtımada birşey kalsın diye

BTC ve ETH kurundan ettikleri karı dağıtmadılar. Onu da dağıtmış olsalardı 1 dolar kadar dağıtmaları gerekecekti. Bu gibi bir rakam dağıtıyor olmaları işi yokuşa sürebilirdi.

kar paylari icin cuzdandan takip gerekiyor.

Takip vesaire gerekmiyor. Tokenleri private keyi elinizde olan bir cüzdanda saklayın yeter.
full member
Activity: 210
Merit: 100
kar paylari icin cuzdandan takip gerekiyor. ufak yatirimlar yapanlar cok yuksek beklentileri olmasin bence. biraz fazla yatirim yapanlar yatirimi beklerken uzerine az az ekliyor. suan geri cekilmeye basladi zaten birkac gundur. genelde 2dolar civarinda kalacak inis cikislarla bence
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
Elimizdeki taaslar ico cüzdanlarına mi cekmemiz gerekiyor dikkat edemedim

Your TaaS tokens should be stored in:
TaaS wallet;
open-Source & Client-Side Ether Wallet – MyEtherWallet;
hardware wallets – Trezor and Ledger;
exchanges that support TaaS token and payouts – Livecoin.net;
Ethereum desktop wallet – Mist or Parity.

Bunlardan birisinde tutman gerekiyordu .

Kötü olmuş kar payını alamadıysan ..
hero member
Activity: 896
Merit: 515
bende aldım kar payınıda gelmez olaydı, 0.39 usd token başına kar dağıtmasına rağmen, fiyat düşüşü ile zarar etmiş bulunmaktayım. Bende gittim kar payı ile biraz daha aldım 65k dan Smiley  Ama dikkatli olmak lazım. Ben bu ekibe güvenmiyorum. Yeterince şeffaf gelmediler bana, girdikleri ico lar saçma sapan scam ico lar. XİD falan ne aq. Bunu öngördükleri için bence bütün karı paylaşmadılar. 2. dağıtımada birşey kalsın diye.
Ayrıca salaklar 2800 usd den sattıkları btc leri toplayamadılar. Şimdi onları toplama derdine düşecekler. Açıkçası trader olduklarından şüpheliyim. Poloda nerde saçma sapan ucuz coin varsa alıyorlar. İlla ki pump yer mantığı ile hareket ediyorlar.
Yinede umutluyum 2 yi bekleyecem Smiley
hero member
Activity: 658
Elimizdeki taaslar ico cüzdanlarına mi cekmemiz gerekiyor dikkat edemedim
sr. member
Dağıtımlar başladı. Ben kar payımı ethereum olarak aldım arkadaşlar. Başka alan var mı ? Sanırım elinde en yüksek TaaS tutandan en az tutana doğru bir dağıtım yolu izliyorlar. Kısaca rich list'te sıralamada yüksek olanlar önce düşükler sonra alıyor.

Richie Rich ' lik bir durumunuz mu var hocam ? Bize henüz daha bir ödeme gelmedi  . Sürekli güncelliyorum . Bugün daha yeni başladılar ödemelere ilk ödeme alanlardansınız sanırım ?

Var bir 3K kadar icodan almıştım. Satmayı da düşünmüyorum. Gücüm yeterse üzerine eklemeyi de düşünüyorum ama artık fiyat yüksek. 2 dolar altına düşerse biraz daha almayı deneyebilirim. Sonuçta Aralık ayında bir kar payı daha dağıtılacak ve oradaki tutar 0.28' den yukarı olacaktır diye tahmin ediyorum.

Aynı fikirdeyim esasında . favori kelimemi tekrarlıyorum 2. temettü ler daha canlı olacak gibi geliyor . güzel kar payı geldi o halde bende ki 1 K idi . Yeni düştü şu anda bana da .

Allah bereket versin diyoruz . Eth de yükselişe geçmişken güzel oldu .
anu
legendary
Dağıtımlar başladı. Ben kar payımı ethereum olarak aldım arkadaşlar. Başka alan var mı ? Sanırım elinde en yüksek TaaS tutandan en az tutana doğru bir dağıtım yolu izliyorlar. Kısaca rich list'te sıralamada yüksek olanlar önce düşükler sonra alıyor.

Richie Rich ' lik bir durumunuz mu var hocam ? Bize henüz daha bir ödeme gelmedi  . Sürekli güncelliyorum . Bugün daha yeni başladılar ödemelere ilk ödeme alanlardansınız sanırım ?

Var bir 3K kadar icodan almıştım. Satmayı da düşünmüyorum. Gücüm yeterse üzerine eklemeyi de düşünüyorum ama artık fiyat yüksek. 2 dolar altına düşerse biraz daha almayı deneyebilirim. Sonuçta Aralık ayında bir kar payı daha dağıtılacak ve oradaki tutar 0.28' den yukarı olacaktır diye tahmin ediyorum.
sr. member

anu
legendary
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Bakalım ilk temettü ' leri aldıktan sonraki süreçlerde ki al - sat ' larını takip edecektir artık insanlar . 2. temettü zamanında piyasa daha da hızlanacaktır .

Şu anda ellerinde yok yok . Hepsinden toparlamışlar güzel fiyatlardan. 2 ' nci temettü zamanı ortalık şölen yeri gibi olur inşallah .

Bak o konuda haklısın. İlk kar paylarını başarılı ve eksiksiz olarak dağıtırsa, Aralık ayına Iconomi ile kapışacak bir duruma gelir. Taas' ın o dönemde ilk 50' nin içine dahil olacağını tahmin ediyorum hacimde...
sr. member
Bakalım ilk temettü ' leri aldıktan sonraki süreçlerde ki al - sat ' larını takip edecektir artık insanlar . 2. temettü zamanında piyasa daha da hızlanacaktır .

Şu anda ellerinde yok yok . Hepsinden toparlamışlar güzel fiyatlardan. 2 ' nci temettü zamanı ortalık şölen yeri gibi olur inşallah .
hero member
bakalım nasıl bir durum olcak iconomiden daha hızlı ilerlediği kesin ve zaten onların önüne geçmesi gerekiyor.
güzel bir kar dağıtırlarsa özellikle patlar
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Yol haritasına göre Eylül ayı içerisinde Kepler' in beta sürümü yayınlanacak. Ekip söz verdiğini söz verdiği vakitte yaptı şu ana kadar. Kepler' i de zamanında yayınlarlarsa fiyat oynar.
hero member
ben iconomi düşmanıyım taas daha şeffaf en azında yatırımlarını beyanını önceden yaptıyor ke kadar kar edebilceklerini öngörme imkanınız var ama icomonomi kapalı kutu tokatlıyorlarsa haberiniz olmucak. daha şeffaf olan benim için daha mantıklı.
sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
Icosuna girmistim bende %20 bonus vermisti ona ragmen zararina satmistim.Keske tutsatmisim elimde.Ama sevemedim taas i bir turlu

Takım ın çalışkan olup olmamasına bağlı olay . Onuda ön görmek gerçekten zor.
sr. member
Merit: 250
Icosuna girmistim bende %20 bonus vermisti ona ragmen zararina satmistim.Keske tutsatmisim elimde.Ama sevemedim taas i bir turlu
sr. member
Aralık ayında ki temettü ödemeleri daha fazla olacaktır arkadaşlar . Şu anda ellerinde tutmuş olduğu coinler çok çok fazla . 1 Ağustos mevzusundan kaynaklı altcoinlerden sağlam yatırım yaptılar + 3 aylık süreçte tamamlanacak ıco ' ları da mevcut .
Pages:
Jump to: