Pages:
Author

Topic: [ $7,374 Milyon TOPLANDI]TaaS:Token-as-a-Service|Kapalı Uçlu Yatırım Fonu - page 8. (Read 47595 times)

hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Sadece liqui de işlem görmesine rağmen fiyatı iyi yükseldi. En azından bittrex' e girdimi dörtün üzerine atacaktır.

Bittex'in böyle kar (dividend) dağıtan coin'lere kesinlikle izin vermediği söyleniyor. Iconomi falan da yok çünkü Bittrex'de. Aksi bir örnek var mı bilmiyorum ama. O yüzden Taas da hiçbir zaman olmayabilir Bittrex'de.

Biraz daha kendilerini gösterebilirlerse Kraken kabul edebilir. Bunun olması durumunda ico fiyatından x10-15 hayal olmayacaktır.
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
Sadece liqui de işlem görmesine rağmen fiyatı iyi yükseldi. En azından bittrex' e girdimi dörtün üzerine atacaktır.

Bittex'in böyle kar (dividend) dağıtan coin'lere kesinlikle izin vermediği söyleniyor. Iconomi falan da yok çünkü Bittrex'de. Aksi bir örnek var mı bilmiyorum ama. O yüzden Taas da hiçbir zaman olmayabilir Bittrex'de.
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
ben hala tutuyorum ama biraz düşmüş sanırım satış oldu bountyciler tarafından. 0.00116408 btc şu anki fiyatı. acil paraya ihtiyacım da yok, bittrex gibi başka bir borsaya da gireceğini düşünüyorum ve böylece daha da değerini arttıracaktır. tutmaya devam edeceğim bakalım.
hero member
ulan en başindan güvendigim bir projeydi elimde yüklü miktarda taas token vardi (6173 adet) sonra bu jamal hıyarı projeye karşi beni nasil soguttuysa borsaya girdikten bir süre sonra satiş gerçekleştirdim zarar etmedim ufak bir miktar karla ayrildim ama dün hesapladim akşam üstü ne olmuş buna bu kadar yükselmiş diye bi hesapladim 7 küsür btc ediyordu sanirim. cildirmamak için zor tuttum kendimi sonra olay yerinden ayrildim. buda böyle bir ders oldu bikac kişinin sacmaligi dogrultusunda koca projeyi çöpe atmakta ayri bir ders oldu yani bana.

Bana göre piyasanın bir numaralı olmazsa olmaz kuralı: "Senden sonra olanlara üzülme" Kar da etsen zarar da etsen sonradan olanlara üzülmenin faydası yok.
hero member
Activity: 560
Merit: 501
ulan en başindan güvendigim bir projeydi elimde yüklü miktarda taas token vardi (6173 adet) sonra bu jamal hıyarı projeye karşi beni nasil soguttuysa borsaya girdikten bir süre sonra satiş gerçekleştirdim zarar etmedim ufak bir miktar karla ayrildim ama dün hesapladim akşam üstü ne olmuş buna bu kadar yükselmiş diye bi hesapladim 7 küsür btc ediyordu sanirim. cildirmamak için zor tuttum kendimi sonra olay yerinden ayrildim. buda böyle bir ders oldu bikac kişinin sacmaligi dogrultusunda koca projeyi çöpe atmakta ayri bir ders oldu yani bana.
hero member
Activity: 518
Merit: 500
dağıtım  sırasını nasıl görebilyoruz benimki daha gelmedi.
hero member
Activity: 644
Merit: 502
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
taas sana söylediğim kötü sözler için özürü bir borç biliyorum.
hero member
2,25 doları da geçi 2,37 lerde ilginç yaa okadar küfrettiler ama hiç durmadan yükseliyor.
kar payı dağıtımı temmuzdaydı sanırım ozman nasıl bişey olcak merak ediyorum.
hero member
Activity: 658
bir yazıda jamal embesilinin bir myorumu  vardı bountyciler söverken üzülmeyin nasılsa 4-6 dolar aralığında satarsınız diye. ki haklı çıkcak sanki.
hero member
Taas'ın fiyatı baya yükselmiş, beklemiyordum bu tokenden böyle bir performans. Holderlarını sevindirsin biraz...

Fiyat yükseldi gibi görünüyor ama içi boş. Hacim yok. En azından bir Bittrex lazım fiyat hakkında konuşabilmek için. Şu an mevcut fiyattan elden çıkartmak zor.
hero member
Iconomi nin yarısı başarılı olsa yeterli Taas için . Onu geçebilirlermi ? Çok çalışmaları lazım .

çok fazla speklasyon oldu coin gerçekten bir kaç yaıtırmını açıklayıp bir iki coini kaldırması gerek ki anca piyasada rüstünü kanıtlamalı
iconom, buna girdi diye duyulan coinler anında fırlıyor yada icolar zort diyo doluyor(şuara alayı öyle ama) bunların ne yapcağını merak ediyorum
sr. member
Activity: 322
Ben icoya katildim %20 bonus aldim sonrasinda jamal denilen mal beni bountyden cikardi bende sinirime zararina sattim ciktim.Hakkim varsa bu taas ekibine haram olsun diyorum
sr. member
Activity: 546
Merit: 251
Iconomi nin yarısı başarılı olsa yeterli Taas için . Onu geçebilirlermi ? Çok çalışmaları lazım .
hero member
Activity: 742
Merit: 501
Taas'ın fiyatı baya yükselmiş, beklemiyordum bu tokenden böyle bir performans. Holderlarını sevindirsin biraz...
hero member
valla bana 600 geldi fenada yapmıyor. ha belentimi karşılamdı daha iyi bekliyordumda buna düşür gönderselerde elime alsam Cheesy
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Bu kadar zaman beklediniz, bence en azından Bittrex veya Polo(?)ya girene kadar bekleyin. Daha doğru düzgün borsada işlem görmüyor. İlk kar payı dağıtımı ne zaman olacaktı? Dağıtım olacağı zaman fiyata olumlu yansıyabilir.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
herkese yatıyorda bize gelen giden yok ... birde merak ettiğim alan okuttumu bunları acaba diye.

benimkiler duruyor cüzdanda, doğru dürüst bişey gelmedi zaten
sr. member
Activity: 434
herkese yatıyorda bize gelen giden yok ... birde merak ettiğim alan okuttumu bunları acaba diye.
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
8 saat önce gece yarısı yatmış bana.
Pages:
Jump to: