Pages:
Author

Topic: [ $7,374 Milyon TOPLANDI]TaaS:Token-as-a-Service|Kapalı Uçlu Yatırım Fonu - page 9. (Read 47595 times)

hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Benim ismim 900 lerdeydi sanırım sıram gelmemiş. facebook, twitter ve slack ödüllerim vardı .
hero member
Activity: 658
gelsede kurtulsak neredeyse geleni kağıtcüzdan yapıp duvara asıcam
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
ödemeler geldiği zaman etherscan.io da transfer olarak gözükmüyor mu? oradan baktığımda transaction kısmında hiç bir aktivite göremiyorum.
Assets tokenlerin işlemleri tokens transfer bölümünde gözükür

demek ki bana gelmemiş henüz... teşekkürler bilgi için. var mı daha bekleyen?
full member
Activity: 196
Merit: 100
ödemeler geldiği zaman etherscan.io da transfer olarak gözükmüyor mu? oradan baktığımda transaction kısmında hiç bir aktivite göremiyorum.
Assets tokenlerin işlemleri tokens transfer bölümünde gözükür
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Bu Mysterium dalgası fiyatı bayağı uçurdu. Hamleyi 2. dağıtımlardan önce yapmış olmaları akıllıca. Tam bir yatırım planı, bir grafik açıklandığında işler iyiye gidecek gibi görünür. Bir de bu Bittrex' in dikkatini çeker de token eklenirse fiyat yaylanır artık.
sr. member
full member
Activity: 336
Merit: 101
2. batchteki kişilere yatmaya başlamış. birisi yazdı az önce ana başlığa, size de yatar bekleyin vs diye.

gelmiş ödeme. şaşırttı  Roll Eyes
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Boyle parpa parca olacagini bir ara belirtmislerdi okumustum bir yerde hatta dump olmicak diye sevinmistim icoya girmistim ben.Ama imzanin bu kadar surundurecegini tahmin etmemistim
hero member
Activity: 518
2. batchteki kişilere yatmaya başlamış. birisi yazdı az önce ana başlığa, size de yatar bekleyin vs diye.

herkese hayırlı olsun. ikinci parti ödemelerde yapıldı. bende umutsuzca cüzdanı açtım ama yatırıldığını görünce şaşırdım açıkçası.

liste hala kapalı gelen gidende yok valla böyle parça parça iyide en azından direk dump olmuyor fiyatıda fenada değil Cheesy
bilemedim ne yapsam nasıl örencez dağıtım listesini.
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet

herkese hayırlı olsun. ikinci parti ödemelerde yapıldı. bende umutsuzca cüzdanı açtım ama yatırıldığını görünce şaşırdım açıkçası.
sr. member
sr. member
Activity: 434
listeye bakmaya bile izin yok bir katakülli çeviriyorlar ya bakalım Cheesy aq ico katıldım ondan bile kay değer bişey olmadı yükseldi allah var şimdi ama ico seviyesinde ve
ico btc girdim btc 1500 dolardı 1,30 gelse anca yatırdığım kadar kazanmış olcak. sonrası  kar ve daha bountyçiler dumplamadı ki inancım anasını ağalatacakları kanatindeim
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
Sanırım taas yöneticilerinden olan samuel şimdi telegramda yazdı. dün bazı sorunlar için fix yapmışlar ondan dağıtamamışlar kalan bountyleri. bugün bir sorun çıkmazsa dağıtacaklarmış falan. Cheesy

yalan aq Cheesy yalan
ellerindekilerimi satıyorlardır nedir.

şimdi baktım adrese ne gelen var nede giden. bibok olmaz bu işten. gerçi ben demiştim bu haftayı da öyle yerler sonra biraz dağıtırlar yada dağıtmazlarda belki Cheesy Cheesy Cheesy
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Sanırım taas yöneticilerinden olan samuel şimdi telegramda yazdı. dün bazı sorunlar için fix yapmışlar ondan dağıtamamışlar kalan bountyleri. bugün bir sorun çıkmazsa dağıtacaklarmış falan. Cheesy

yalan aq Cheesy yalan

"Satmak yoook. Yiyiciyiz biz"

Düşük fiyattan bounty için dağıttıklarını toplamakla meşgul olduklarını sanıyorum. Toparlamak için gereken BTC' yi ayarlayamamış, bu sebeple geciktirmiş olabilirler. Liqui'deki duvara bakarsanız anlayacaksınız.

Ekip dışında olan birinin böyle bir duvar örmesi şu saçma belirsizlikte ahmaklıktan başka ne gibi bir kelimeyle özetlenebilirdi ki ?
hero member
Activity: 518

yalan aq Cheesy yalan
sr. member
sr. member
ana excel dokümanını kapatmışlar, giriş yapamıyorsunuz. bana gelen giden birşey yok, kimseye bişeye geldi mi 2. batchden?
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Şu jamal denen adama neden kampanya yöneticiliği verir bu ico sahipleri anlamıyorum adam Monaco kartıda almış. Sanırım 4-5 proje birden oldu herhalde daha bunu bile bitiremeden onların kampanya yöneticisi bu adam.
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
ruslarla ipler gerilmeye başladı. haydi hayırlısı taas ta çok antn kuntin döndü. bancor da öyle olacak gibi. adamlar sanki Türklerle savaşıyor.

forumda kampanyalarda zirvede didişen iki grup var. Biz ve ruslar. şu taası tamamen bitirselerde kafalar rahat olsa. kampanya ya katılanlar bazı eksiklikleri dillendirmesek adamlar takmayacak hakkımızı alamayacağız.  Undecided
sr. member
Activity: 448
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
Ruslar bir ceviri yapıyor adamın hayatı kurtuluyor . Kampanyayı yöneten teker teker sayması çok zor birde .  Ama hak yememesi için sayması lazımdı .
Pages:
Jump to: