Girdiklerini duyurdukları ico'larda kar yok, ya da çok düşük miktarda olması lazım.
Pek iyi bir şey vermeyebilirler.
Sadece girdiği ıco ' lar da ki fiyatları yansıtırlarsa düşük olacaktır . Fakat btc / eth de kur farkından karları devreye sokarlarsa sonuçlar gayet güzel olacak . Kaanatim göre güzel bir pay yansıtacaklar ilk etap olduğu için .
Onu yansıttıklarında TaaS geçerli bir proje sayılacak . Yönelmeler başlayacak . İnsanlar ilk etapta vaadlerin karşılığını alırsa yeni katılımcılar da kolaylıkla sağlanacaktır bence ..
btc ve eth den ettiği karı neden yansıtmasın ? ICO' lardan ettiği kar kar da bunlardan ettiği ne ?
dünyanın parasını kazandılar fona, %99 u btc ve eth sayesinde. bir kaç bukle de al sat yaptılar, sadece hodlla ettikleri kar aldıkları yatırımdan fazla, eşek gibi dağıtacaklar.
aksi durumda taas diye birşey kalmaz. eritirler.
Açıkcası benim de niyetim yansıtmaları ..
Net bir kar marjı göstermiyorlar . Şu anda ellerinde tutulan sadece USDT olarak görüyoruz . Girmiş olduğu 2 ICO ' lar ellerinde . 4 - 10 Ağustos arasında bir satış gerçekleştirirlerse hesaplarımızın üstü bile olabilir gibi . Bakalım göreceğiz