Pages:
Author

Topic: [ $7,374 Milyon TOPLANDI]TaaS:Token-as-a-Service|Kapalı Uçlu Yatırım Fonu - page 10. (Read 47595 times)

hero member
Activity: 546
Merit: 501
Herzamanki gibi rus cevirmen taasları götürdü . 8k taas hiç fena değil . Bloglarada iyi taas vermişler.
Öyle resmen içine etti, 8k ne. Ruslardan biri anakonuya gelip şu salağa yazdı bu rus sürekli kendi kendine saçma postlar atıyor. Hepside spam diye yinede 600 ün üstünde postlarının hepsini kabul etmiş. 25k usd den 8k sı buna gitti zaten.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
bişey sorucam sarıyla işaretliler coin gönderilmiş olanlar mı benimki öylede bana gelen bişey yok!

Dimitrinin mesajını gördüm de bana da gelen giden bişey yok henüz. Benim nicki de sarıya boyamışlar.

Valla bir pislik olucakta bakalım bir terslik olmasin
full member
Activity: 336
Merit: 101
bişey sorucam sarıyla işaretliler coin gönderilmiş olanlar mı benimki öylede bana gelen bişey yok!

Dimitrinin mesajını gördüm de bana da gelen giden bişey yok henüz. Benim nicki de sarıya boyamışlar.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
TaaS için yeni bir borsa şart, elimdeki coinleri Bittrex açılışı yapılana kadar tutacağım dedim. Belki ilk kar payı dağıtımına kadar tutabilirim zaten çok büyük bir miktar yok elimde. Olumsuz durumlar projeyi fiyat olarak etkilemedi. Beklemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
bu şerefizler icoa katılmama ragmen benı bounty listelerinden çıkardılar,yapacakları işe sokayım
bunlardan bır bok olmayacagı duzgun bır bounty yurutememelerınden belli nerden gırdıysem sırf sınırımden zararına sattım çıktım
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
az önce yazdı dimitri, bugün başlıyormuş 2. parti dağıtımlar kesin olarak.

Çok güzel haber şu anda 1043 kişi olmuş kampanyaya katılan adamların işleri okadar kolay değil gerçekten .
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Dimitri Telegram' da 2. parti bounty'lerin bugün dağıtılacağını söylemiş.

telegrama baktım ama gözüme çarpmadı ilgili açıklama. yinede bugün dağıtmaları biraz rahatlatır bizi:)
birde bu taas için kar dağıtımı ve benzeri olaylar için yapılması gereken nedir?
bilgisi olan var mı?

Sizin için şuraya kran görüntüsü attım.
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
az önce yazdı dimitri, bugün başlıyormuş 2. parti dağıtımlar kesin olarak.
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet

telegrama baktım ama gözüme çarpmadı ilgili açıklama. yinede bugün dağıtmaları biraz rahatlatır bizi:)
birde bu taas için kar dağıtımı ve benzeri olaylar için yapılması gereken nedir?
bilgisi olan var mı?
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
Herzamanki gibi rus cevirmen taasları götürdü . 8k taas hiç fena değil . Bloglarada iyi taas vermişler.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Humaniq e girmiş olsaydık aynı zamanlara denk geliyordu , 2-3X fazlasını alabilirdik . Şans artık önümüzdeki projelere bakacağız . Birde bardağı dolu yönünden bakmak lazım 150-200 dolar iyi para bu işler ile hiç ilgilenmeyene göre.

150-200 dolar alanlar şanslı bana bir çay parası yolladılar. Daha fazla bile alanda var zaten duruma göre.
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
Humaniq e girmiş olsaydık aynı zamanlara denk geliyordu , 2-3X fazlasını alabilirdik . Şans artık önümüzdeki projelere bakacağız . Birde bardağı dolu yönünden bakmak lazım 150-200 dolar iyi para bu işler ile hiç ilgilenmeyene göre.
full member
Activity: 196
Merit: 100
Zaten 3 kuruş token dağıttılar bunun yerine başka bountye girsek en az 2 katı kazanırdık çektirdikleri rezillikte cabası ben gelir gelmez anında sattım. isterse %500 pump yapsın gram üzülmem.
legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
Hakikaten çok yavaş hareket ediyorlar ve çok yordular.
Scam olduğunu düşünmüyorum ama fıs bir proje gibiler. Bakalım.
hero member
Activity: 546
Merit: 501
Ulan çok yordu bizi ama yinede ilk dağıtım yapılmadan satmam ben bunu, ponzi monzi farketmez. Coin sayısı az btc piyasasına pumplanacak coin lazım. İlk pump liqui dışında bir exchange eklenince gelir diğer pump temmuzda dağıtım yaklaştığında. Ondan sonra taas sağ ben selametle ayrılırız.
sr. member
ikinci parti dağıtımlar yapılacak mı acaba bilgisi olan var mı?
ben şimdi cüzdana baktım ne gelen var nede giden. adresi kontrol ediyorum sorun yok.
acaba geldi de benim adreste bir sıkıntımı çıktı diye kıllandım ben.
bilgisi olan var mı acaba?

evet yapılacak ancak ne zaman yapılacağını ben bilmiyorum, yazıldıysa da telegramda belki yazmışlardır. yoksa yazılan edilen yok zamanla ilgili.. ben de bugün eklendim 2. partiye, ancak henüz kaç taas alacağım yazmıyor. muhtemelen en geç önümüzdeki haftaiçi 2. partiyi de gönderirler diye tahmin ediyorum.

umarım dediğiniz gibi olur ama bence çok olası değil. bunlarda bu rahatlık varken daha bizi 2 hafta daha sallarlar bence.
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
ben şimdi cüzdana baktım ne gelen var nede giden. adresi kontrol ediyorum sorun yok.

evet yapılacak ancak ne zaman yapılacağını ben bilmiyorum, yazıldıysa da telegramda belki yazmışlardır. yoksa yazılan edilen yok zamanla ilgili.. ben de bugün eklendim 2. partiye, ancak henüz kaç taas alacağım yazmıyor. muhtemelen en geç önümüzdeki haftaiçi 2. partiyi de gönderirler diye tahmin ediyorum.
sr. member
Pages:
Jump to: