Pages:
Author

Topic: [ $7,374 Milyon TOPLANDI]TaaS:Token-as-a-Service|Kapalı Uçlu Yatırım Fonu - page 38. (Read 47595 times)

hero member
Activity: 560
Merit: 501
bunun da ico su edgeless gibi olcak gibi bir his var içimde  @navigo sen ne düşünüyosun ? deli para topladilar tabi ki deli para toplamiş olmasi ico bitimi fiyatinin da yüksek olmasi anlamina gelirmi yatırımcılarının 3x 5x yapmasi anlamina gelirmi bilmiyorum tabi ki ama imzacılar kazanir gibi.
hero member
Activity: 854
Merit: 500
Zaman su gibi geçiyor. Bu iconun da başlangıcını daha dün gibi hatırlıyorum. 4.4 milyon toplanmış 5 milyon rahat şekilde toplanır gibi duruyor. Belki de daha fazla toplanır.
sr. member
Activity: 588
Merit: 253

İconun bitmesine 14 gün kaldı arkadaşlar .
hero member
Activity: 518
bu icolarda ya ilk başşata çok alım oluyor yada sonra şu ara acayip icolar olduğundan sanırım sonra bir toplu alım  olabilir
spekilasyon yapımı başladı bile livecoinde şuanda 0,007 k dan satış yapıyor yani icodan ilk alanlar yüzde yüz yaptılar bile artık gel gel mi yapıyorlar yoksa ordan mı yol almaya başlıcak görcez.
bountyciler düşürdüğünde ico fiyatının altına indirmesinler diye de olma olasılı var kafam karıştı açıkcası
hero member
valla 5k geçerse çok iyi bir ico olmuş olacağını düşünüyorum bakalım tek üzüntün matchpool erken bitmesi herkes bunun imzasına daldı ben girdiğimde 50 kişi vardı Cheesy
güzel gelcekti şimdi umudum pek yok
Hocam 100 mesaj şartını bunlar 50 ye düşürdü ondan oldu hep katılımcı sayısının artması yoksa 100 kaliteli post atmak her baba yiğidin harcı değil zaman ve emek lazımdı.
sr. member
Activity: 371
Merit: 250
neredeyse 4 milyon dolar toplamışlar. daha da günleri olduğuna göre 5 milyon doları geçmeleri hiç şaşırtıcı olmaz. çıkardıkları token'lar nasıl olacak acaba göreceğiz.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
valla 5k geçerse çok iyi bir ico olmuş olacağını düşünüyorum bakalım tek üzüntün matchpool erken bitmesi herkes bunun imzasına daldı ben girdiğimde 50 kişi vardı Cheesy
güzel gelcekti şimdi umudum pek yok
hero member
Activity: 686
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain

İco için son 15 gün arkadaşlar.
hero member
Adamlar güzel gidiyorlar birde fonlama işini iyi yaparlarsa ilk fonlama bittiği zaman Ico fiyatını en az %30 fazla olur. Tabi bunun için iyi bir şekilde işlerini yapmaları lazım. Şimdiye kadar iyi gidiyorlar.
sr. member
Activity: 350
Buda Matcpool gibi değerlenebilr gibi duruyor en azından avatar kampanyasına katılıyım dedim. Eğer onun gibi beklenileni verirse büyük ihtimalle iyi bir ico süreci geçirir diye düşünüyorum tek sorun biraz uyuşuk olmaları sanırım. Cheesy

iyi bir ico süreci tabiki tamam çok olumlu ama sonrasında işlerin nasıl planlandığı daha yön verici olmuyor mu projelerin geleceğinde? belki çoğu proje ico bitiminden sonra batırıyordur işleri.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Buda Matcpool gibi değerlenebilr gibi duruyor en azından avatar kampanyasına katılıyım dedim. Eğer onun gibi beklenileni verirse büyük ihtimalle iyi bir ico süreci geçirir diye düşünüyorum tek sorun biraz uyuşuk olmaları sanırım. Cheesy
sr. member
Activity: 350
bizim forumdan yatırım yapan var mı acaba güvenip? merak ettim doğrusu konuşmak isterim.  Smiley
legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
Çok hoş bir projeye benzediğini düşünüyorum, çok potansiyelli.
Ben de imza ile destek için katıldım. Hayırlısı olur inşallah.
sr. member
Merit: 256
oha olaya bak Cheesy teşekkürler hocam uyarınız için, az daha legendary sayıyorlarmış beni.. Cheesy türkçe kampanyayı yürüten konuyu açan arkadaş yönlendirebilirse sevinirim, kime pm atalım?

Rica ederim, problem yok. Yalnız bence kampanya sonu sıkıntı çıkarırlardı size yani Legendary rate'den asla ödeme yapmazlardı. Bir de onun stresiyle uğraşırdın.

Slack'ten veya Telegram'dan yaz bence adamlara. İlla ki yardımcı olurlar.  Wink

tamamdır, yazacağım telegramdan. ayrıca 1melyun'a da pm gönderdim. sorun çıkmaz umarım Smiley
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
oha olaya bak Cheesy teşekkürler hocam uyarınız için, az daha legendary sayıyorlarmış beni.. Cheesy türkçe kampanyayı yürüten konuyu açan arkadaş yönlendirebilirse sevinirim, kime pm atalım?

Rica ederim, problem yok. Yalnız bence kampanya sonu sıkıntı çıkarırlardı size yani Legendary rate'den asla ödeme yapmazlardı. Bir de onun stresiyle uğraşırdın.

Slack'ten veya Telegram'dan yaz bence adamlara. İlla ki yardımcı olurlar.  Wink
sr. member
Sonunda kampanya sayfasında katılım durumlarını güncellemişler ben sadece avatar ile giriyorum ama kontrol ediyordum baya zaman geçmesine rağmen güncellenmemişti Grin

hocam excel dokümanlarını güncellemişler mi? göremedim ben. yeni katıldık zaten, beklentim fazla yok açıkçası bu kampanyadan ama boş durmaktan iyidir.

ayrıca 101m usd olması imkansız, ben biraz da matchpool gibi tutması çok muhtemel bir projeyle aynı zamana denk gelmesine bağlıyorum biraz düşük kalmalarını..

Dostum senin formdaki bilgilerinde hata var. Mesaj sayın ve rütbende yanlışlık var. Bunu erkenden şimdi düzelttirmeye çalış yoksa sıkıntı çıkartırlar.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1pU7TFnLLeQ1y0tiUsjYuYoxoNzN2mZvC7SKYCp8R1Qk/edit?usp=sharing

196 mesajla legendary üyeliği nasıl onaylamışlar çok ilginç ya  Grin imza kampanyası yönetimlerini beğenmedim şahsi olarak  Cry

sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Sonunda kampanya sayfasında katılım durumlarını güncellemişler ben sadece avatar ile giriyorum ama kontrol ediyordum baya zaman geçmesine rağmen güncellenmemişti Grin

hocam excel dokümanlarını güncellemişler mi? göremedim ben. yeni katıldık zaten, beklentim fazla yok açıkçası bu kampanyadan ama boş durmaktan iyidir.

ayrıca 101m usd olması imkansız, ben biraz da matchpool gibi tutması çok muhtemel bir projeyle aynı zamana denk gelmesine bağlıyorum biraz düşük kalmalarını..

Dostum senin formdaki bilgilerinde hata var. Mesaj sayın ve rütbende yanlışlık var. Bunu erkenden şimdi düzelttirmeye çalış yoksa sıkıntı çıkartırlar.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1pU7TFnLLeQ1y0tiUsjYuYoxoNzN2mZvC7SKYCp8R1Qk/edit?usp=sharing

196 mesajla legendary üyeliği nasıl onaylamışlar çok ilginç ya  Grin imza kampanyası yönetimlerini beğenmedim şahsi olarak  Cry
sr. member
Activity: 644
Merit: 271

sr. member

sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Pages:
Jump to: