Pages:
Author

Topic: [ $7,374 Milyon TOPLANDI]TaaS:Token-as-a-Service|Kapalı Uçlu Yatırım Fonu - page 41. (Read 47595 times)

ikm
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
haftalık düzenlenicektir kesin yoksa millet çingar çıkarır ilk girenle 1 haftada 50 kaliteli mesaj atan bir tutulmaz.
sr. member
Activity: 350
Spectiv VR Crowdsale: 12/08/17
OP'de 100 mesaj yazmamız gerektiği yazıyor ama ana konuda ve bounty konusunda 50 mesaj yazıyor. Güncelleme yapmayı mı unuttunuz?

Conditions, Campaign Rules:
3: User Must write 50 Quality Posts during the campaign.
Evet güncellenmiş farkedemedim, teşekkürler hatırlattığınız için. İmzaya katılanlarda artmış edg'de ki muhabbet dönecek şimdi burdada, haftalık stake hesaplamıyorlar. İlk giren ile son girenin farkı kalmıyor.
Bununla ilgili herhangi bir resmi açıklama varmı yoksa tahmini olarak mı söylüyorsunuz herkesin katılma tarihi var sonuç olarak hafta hesabı yapmak zor değil bence bunlar yapmazlarsa yine sıkıştırır millet yaptırır.
hero member
Activity: 546
Merit: 501
OP'de 100 mesaj yazmamız gerektiği yazıyor ama ana konuda ve bounty konusunda 50 mesaj yazıyor. Güncelleme yapmayı mı unuttunuz?

Evet güncellenmiş farkedemedim, teşekkürler hatırlattığınız için. İmzaya katılanlarda artmış edg'de ki muhabbet dönecek şimdi burdada, haftalık stake hesaplamıyorlar. İlk giren ile son girenin farkı kalmıyor.
legendary
Activity: 1863
Merit: 1020

hero member
Hocam postu sayısal olarak üst sınırını demiyorum şimdi bu Ico için toplanması hedeflenen belli bir miktar var mı yani bu kadar olunca bitecek diye. Eğer varsa biz postaları atmadan bitmesin diye diyorum. Hani matchpool da olduğu gibi iki günde bitti sonra ımzayı tamamlayamayanlar oldu ya.
101 milyon taas token üst sınır hocam, herbir taas token 1 dolar olduğuna göre o kadar yatırım alamayacakları kesin. Bu yüzden ico süresi bitince biter. Şu an itibari ile 3,818,024 taas token satılmış durumda.
hero member
Activity: 518
Merit: 500
aslında olay çoğu kara para aklamaya yönelik açıkcası. çok az gerçek  proje var onlarda zaten sürekli güncellenen çalışlamar oluyor ve yatırımcısına uzun vadde deçok kazandıryor
kalanlarıda alsat coin bu piyasayı eğlenceli kılanda bu   Grin
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
hayret bir durum ya hala bakinca kendi adima ne kadar ufak düşündüğümü farkediyorum Smiley yani adamlar oturduklari yerden var yada yok bir proje üretiyor biz bunu bunu yapacaz diyor ve yatırım talep ediyor bununla ilgili de reklam vs kampanyalar içerisinde de belli bir miktar " token " dağıtıcam diyor. ve birçok insan bu olaya parasını bağlıyor.yani 2000 btc'nin üstünde yatırım toplamış nerden baksanız 2 küsür milyon dolar 8.5 milyon tl. paranın ne hesabı var ne kitabı var ama kime gidiyor nerden geliyor belli değil.

Takım a olan güven ile alakalı birşey . Ama dediğin gibi çok ilginç bir olay . Arkaşından istesen benim bir proje var desem ondan bile para alamazsın.  Grin

herşey güven, yada proje değil, bu projelerin çoğu çöp, arada milyonlarca dolarlık kara para aklanıyor bence, o kadar optimistik bakmayın olaylara.
sr. member
Activity: 434
adamlar 5 milyon dolar topladı Cheesy daha da  fazla söylediğinden.
burda hayaller alınır ve satılır ! hayal gerçek olduğunda yatırımcı kazanır olmadığından comolokkoo Cheesy
sr. member
Activity: 644
🤖UBEX.COM 🤖
hayret bir durum ya hala bakinca kendi adima ne kadar ufak düşündüğümü farkediyorum Smiley yani adamlar oturduklari yerden var yada yok bir proje üretiyor biz bunu bunu yapacaz diyor ve yatırım talep ediyor bununla ilgili de reklam vs kampanyalar içerisinde de belli bir miktar " token " dağıtıcam diyor. ve birçok insan bu olaya parasını bağlıyor.yani 2000 btc'nin üstünde yatırım toplamış nerden baksanız 2 küsür milyon dolar 8.5 milyon tl. paranın ne hesabı var ne kitabı var ama kime gidiyor nerden geliyor belli değil.

Takım a olan güven ile alakalı birşey . Ama dediğin gibi çok ilginç bir olay . Arkaşından istesen benim bir proje var desem ondan bile para alamazsın.  Grin
hero member
Activity: 560
sr. member
Activity: 434
Hocam postu sayısal olarak üst sınırını demiyorum şimdi bu Ico için toplanması hedeflenen belli bir miktar var mı yani bu kadar olunca bitecek diye. Eğer varsa biz postaları atmadan bitmesin diye diyorum. Hani matchpool da olduğu gibi iki günde bitti sonra ımzayı tamamlayamayanlar oldu ya.

tabi ki var 9k btc biticek ico ama okadar ama okadar toplayamazlar.
hero member
Activity: 644
Merit: 502
3.000 btc ye çok az kaldı . 4000-5000 btc arasında ico biter bence.
sr. member
hero member
2000 BTC yi aştık! Desteklediğiniz için teşekkür ederiz.
Üst sınır var mı acaba bunda da matchpool da olduğu gibi Ico biter bitmez imzasını tamamlamamış olanları reject etmesinler sonra az buz miktar da değil 100 kaliteli post isteniyor sonuç olarak bunun hakkında bir bilginiz var mı?
Sorunu anlamadım daha düzgün ifade edebilir misin? 100 post alt sınır, üst sınır sana bağlı Smiley
Bu taasın logosunu kim tasarladıysa hem avatarda hem imzada duran yaz taas'tan çok ebbs'e benziyor. Bir de bunun için para mı ödemişler? Çok para toplandığına göre bir şeyler olabilir, imzaya girelim dedik.
Aynen "t" biraz idare etsede diğerleri çok saçma. Demek ki böyle saçma logolar daha çok müşteri çekiyor. Smiley
hero member

TaaS ICO 22 gün sonra sonra erecek!
Hemen TaaS Token sahibi olmak için buraya gidin! http://taas.fund

legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
Bu taasın logosunu kim tasarladıysa hem avatarda hem imzada duran yaz taas'tan çok ebbs'e benziyor. Bir de bunun için para mı ödemişler? Çok para toplandığına göre bir şeyler olabilir, imzaya girelim dedik.
sr. member
Üst sınır var mı acaba bunda da matchpool da olduğu gibi Ico biter bitmez imzasını tamamlamamış olanları reject etmesinler sonra az buz miktar da değil 100 kaliteli post isteniyor sonuç olarak bunun hakkında bir bilginiz var mı?
hero member
hero member
Activity: 518
3k geçiceği kesin bence bu saatten sonra  bakalım önemli olan yapacakları fon alımlarının etkisi
ico de çok dalgalı bir seyir var şuaralar 0,00039 la 0,00060 arasında dalgalandı bende etikilenenlerdenim Cheesy
bundan ümitliyim iconomiyi geçiceğini düşünüyoum.
hero member
Activity: 686
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
2742.17 btc toplanmış fena değil esasında daha 22 gün var.
Pages:
Jump to: