Pages:
Author

Topic: [ $7,374 Milyon TOPLANDI]TaaS:Token-as-a-Service|Kapalı Uçlu Yatırım Fonu - page 40. (Read 47595 times)

legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
twitter kullanmiyorum ama sirf twitter bounty almak icinfake takipci satin alip bi hesap kurayim diyorum. baksaniza edg taas derken imza gelirine yakin sosyal medyada bounty hunter imkanlari olustu.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
yeni gözde TaaS galiba  bende katıldım, umarım 50 post atabiliriz., formu doldurdum, başka yapmamız gereken birşey var mı
Face Twitter da girin hocam. Ne koparirsak kar bunlardan

onlara zaten girmiştim, face, twitter, slack,telegram, newsletter hepsine katıldım Grin, bir imza kalmıştı onada girdim.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
yeni gözde TaaS galiba  bende katıldım, umarım 50 post atabiliriz., formu doldurdum, başka yapmamız gereken birşey var mı
Face Twitter da girin hocam. Ne koparirsak kar bunlardan
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
yeni gözde TaaS galiba  bende katıldım, umarım 50 post atabiliriz., formu doldurdum, başka yapmamız gereken birşey var mı
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
Ben de katıldım arkadaşlar imza kampanyasına herkese başarılar şimdiden. Umarım güzel bounty'ler gelir.  Smiley
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
3k pek bişey kalmadı haa tutturacaklar sanırım bunlar  projeyi böyle giderse 4- 5k ulaşabilirler son günlerde
ikm
sr. member
Activity: 420
bunlarda iyi topladılar para daha da gelicek gibi imzasına ilk başlarda gördüydüm 100 kişi bile yoktu şimdi 300 geçmiş.
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
İlklez bir imza kampanyasına katılıyorum. Umarım güzel bir proje olur. Geliştiricilere baktığımda fena bir ekip değil. Başarılı olabilirler umarım. Benim beklentim bu yönde.
hero member
Activity: 560
Merit: 501
Çoğunluğu coinin iş yapıp yapmaması pek alakadar etmiyor herkes bountysinin peşinde  Grin

:d hayır edg bitti buna girdik ne oluyor dedim yahu Cheesy hesapla hesapla olmuyor . edg de 3o tane msj istediler salladik tamam bountyside süper geldi. bunda 3 katından fazla kaliteli mesaj bekliyor bide.hadi gerçekleştirdik diyelim kabul edip etmeyecekleri de belli değil.üstelik edilse bile ne kadar karlı olacak oda ayri bir olay.
sr. member
Activity: 322
Sanki iyi para toplayan icolar imza odullerini salliyorlar gibi geldi bana.Wetrustda gecen haftanib odullerini salladi,soranlarada yogunuz calisiyoruz diyorlar.Zaten yakin zamanda yeni cikan icolara katilma zorunlugu getircekler galiba.Icoya yatirim yapanlar imzaya katilacak
hero member
Activity: 546
Gençler sakin olun, bu coin iş yapar mı sizce? Yoksa sadece imza kampanyası var diye mi bu kadar konuşuldu? Smiley
Sende daha iyi biliyorsun fakat yinede yazayım. Proje basit adamlar yatırım fonu topluyor ve bunun karşılığında, hisse sahibi olduğunuzu gösterecek bir asset coin çıkarıyorlar. Bu tür fonlarda iyi yatırım toplamak güzel bir avantaj. Coinin değerine gelince, gerçek değerini belirleyen faktörlerin rasyonel talep olmadığını sen benden daha iyi biliyorsun. Smiley
Çoğunluğu coinin iş yapıp yapmaması pek alakadar etmiyor herkes bountysinin peşinde  Grin
Undecided
sr. member
Activity: 350
Spectiv VR Crowdsale: 12/08/17
Adamlar o kadar araplar ile fotoğraf filan attılar o kadar bir şeyler olur gibi düşünüyorum. Ama tabi bizim local i daha çok ilgilendiren kısım coinin ne kadar iyi olduğu değil  gelen BOUNTY i kaçtan okuyabileceği. 😊
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
iconomi bountylerin efsanesidir bountyciler dumplamasın diye bounty ödemelerini topladıkları fondan karşılayıp btc olarak verdiler.Bunu yapabilecek başka babayiğit çıkacağını sanmam.
sr. member
Activity: 392
Merit: 257
Gençler sakin olun, bu coin iş yapar mı sizce? Yoksa sadece imza kampanyası var diye mi bu kadar konuşuldu? Smiley
İconomi v2 diyebiliriz. Tr forumu icin ise sadece baska bir bounty davası. 3-5 biseyler kazanma derdinde. Iconomi ico sonrası kazandırmıstı. Buda kazandırabilir
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
hero member
Activity: 546
1melyun çeviriyi sen yapmadın mı? Bu nasıl topluluk yöneticiliği yapmak anlamadım. 100 mesajdan 50'ye inmiş kimseye haber vermiyorsun. Stakeler haftalık sayılıyor bu OP'de kocaman yazıyor ama sen bilmiyorsun. Çok garip valla anlamadım.
İmza 27 Nisan'da bitecek, 3 haftalık stake alabilirsiniz. 3 haftada 50 mesaj atabilecekseniz girin derim.
Çeviriyi official sayfadan yaptım ve orada yakın zamana kadar 100 post yazıyordu. Marketplace'teki başlıkarını takip etmiyorum.Ana konuyada her gün post sayısı değişmiş mi diye girip bakacak kadar akıl hastası değilim.
İmzaya girmeye karar verdin, gördün ve bunu bizimle paylaştın.Bundan dolayı teşekkür ettik zaten.
İmzalar haftalık stake ile dağıtılacak öyle yazıyor ama spreadsheet'te şu ana kadar kimin hangi hafta kaç stake aldığı bilgisi yok.
jamalaezaz: "50 eligible posts.. I'll update the ICO thread. thanks" ana konu moderatörü bile aynı durumla karşılaşmış olmasına rağmen sizin verdiğiniz tepkiyle kaşılaşmamış bu neyin davası.
sr. member
Activity: 350
Spectiv VR Crowdsale: 12/08/17
İmza başlayalı ne kadar oldu haftalık düzenlenirse girmek için çok mu geç kaldık?

3 hafta kaldı ama normal derecede kazandıracak gibi duruyor ahım şahım bir şey gelmeyecek gibi çünkü BOUNTY ciler için ayrılan miktar diğer icolara nazaran bana az gözüktü ama 100 mesaj olayı olacağı için az kişi katılır diye düşünmüştüm o da 50 ye düştü.
legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
1melyun çeviriyi sen yapmadın mı? Bu nasıl topluluk yöneticiliği yapmak anlamadım. 100 mesajdan 50'ye inmiş kimseye haber vermiyorsun. Stakeler haftalık sayılıyor bu OP'de kocaman yazıyor ama sen bilmiyorsun. Çok garip valla anlamadım.
İmza 27 Nisan'da bitecek, 3 haftalık stake alabilirsiniz. 3 haftada 50 mesaj atabilecekseniz girin derim.
full member
Activity: 196
Merit: 100
İmza başlayalı ne kadar oldu haftalık düzenlenirse girmek için çok mu geç kaldık?
Pages:
Jump to: