Pages:
Author

Topic: [ $7,374 Milyon TOPLANDI]TaaS:Token-as-a-Service|Kapalı Uçlu Yatırım Fonu - page 43. (Read 47595 times)

hero member
Activity: 532
Merit: 500
Proje iyi gidiyor da Telegram gurubu makara kukara yapıyor sabahtan akşama kadar kampanyayı yöneten arkadaş ciddi anlamda espriyi seven biri sürekli espri yapıyor. ☺
hero member
Activity: 518
Bende bekliyorum. Bir surpriz ama insallah bi sey cikmaz . ruslarin oldugu projeler 2 kat daha scam.olma ihtimali var . tutturabilirlerse isyapar Bende gorucez
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
sanki son zamanlarda çıkan icolar anında deli gibi yatırım alıyor
Qtum gibi 90 dk içinde ico kapandı 10milyon yatırım aldı
bugunki ether degerınden 15mılon dolar yatırım aldı proje
ama çok kişi şüpheyle yaklaşıyor sankı bır ketenpere var gıbı
insanlar ana başlıgında gelen coinlerin ekran goruntulerı falan paylaşın dıyorlar
ama kımse sallamıyor o yuzden bu sıralar dıkkat etmek gerekıyor sankı bu sekılde yenı bır dalga başlatıyorlar

hero member
Activity: 546
Merit: 501
TaaS projesinin başkanı Ruslan Gavrilyuk'un Dubai'de gerçekleşen Dünya Blockchain Forumundaki Konuşması,

https://www.youtube.com/watch?v=gunjqz7CvDA&feature=youtu.be
sr. member
Activity: 658
Merit: 280
Bende açtım dashboard fakat yatırım yapmadım.Yarısında belli olur zaten ne olacağı ona göre 100-200$ yatırım yapar sonrada takipçisi olurum.İlk günden 1000 btc topladılar ama kimse hakkında konuşmuyor forumda öyle aman aman bişey yok yani.
hero member
Activity: 518
Suanda 1146 btc toplanmis 500kusur yatirimci goru uyor 2 k gecerse bence basarili olmus olarak dusu bilirim umudum olur. Bakalim benim icin o emli olan tabiki imzadan ve fb tw vereceklerini gormek insallah karli bir proje olur iconomi gibi okadar vermesede yarisina denk gelse iyi olur
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
2k gecerse bende gondercem niyetim oyle ama songunle kalicak gibi
sr. member
Activity: 415
Merit: 250
1000 btc üzeri yatırım almaları gerçekten iyi bir şey. devamı gelirse bende biraz yatırım yapabilirim.
hero member
Aynn katiliyorum bende 100 kalitelide iyi de olabilir salakcada olabilir kaliteli diosan 50 plmaliydi ama dagitm bakiminda avantajli olabilir tek umudum bu zaten
Ilk girdigimde 30 kisidi sonra baktim ico baslamadan 100 e gelmis insallah karli olur normalde 300 den az olmaz boyle icolarda
o listedekilerin çoğu elenir takma kafana, bende boş durmasın diye katıldım, büyük ihtimalle elenirim zaten o kadar post atacağımı düşünmüyorum bir ihtimal canım sıkılarda burada takılırsam olabilir Smiley Yoksa cidden olacak gibi değil çok post sayısını bayağı abartmışlar.
sr. member
Aynn katiliyorum bende 100 kalitelide iyi de olabilir salakcada olabilir kaliteli diosan 50 plmaliydi ama dagitm bakiminda avantajli olabilir tek umudum bu zaten
Ilk girdigimde 30 kisidi sonra baktim ico baslamadan 100 e gelmis insallah karli olur normalde 300 den az olmaz boyle icolarda
hero member
Proje cok kafa karistirici ya ama imzadan kampanyadan iyi gelir diye dusunuyorum en son baktigimda 100 kisiydi boyle durusa iyi yol buluruz umarim. Iconomi gibi veririse allah allah. Ziltakip oynucam
Hocam imzaya katılım diğer icolar kadar fazla olmaz bence çünkü çok fazla şey istiyorlar 100 kaliteli mesaj bence hiçte kolay bir şey degil hele birde gelecek miktarın da buna karşılık idare eder seviyede olduğunu düşünürsek katılım az olmazsa imzaya gelecek miktar devede kulak olabilir umalım da az olsun ☺
hero member

ICO'nun sona ermesine 29 gün kaldı.
#Join_TaaS today and get 22,5% bonus.

sr. member
Bunda son gunlerde baya bi yatirim alicak diye dusunuyorum. Ekip caliskan gibi gorunuyor. Insallah is yaparda girenler de imzada olanlarda bosa ugrasmis olmazlar
sr. member
Merit: 251
Proje cok kafa karistirici ya ama imzadan kampanyadan iyi gelir diye dusunuyorum en son baktigimda 100 kisiydi boyle durusa iyi yol buluruz umarim. Iconomi gibi veririse allah allah. Ziltakip oynucam

Iconomi nin yarısı kadar bile para toplanamayacak diye düşünüyorum . Ama fiyatını değiştirmeyecek . Ellerindeki taasları yakacaklar.
sr. member
sr. member
Activity: 672
Merit: 281
Güzel proje %22,5 bitmeden biraz btc atacağım.
hero member
Melyum aralarina bizden de msj girmesini bekle istersen spam yapion diye sorun Yapabilirler
bunlar eski mesajlar bir süre yoktum işim vardı.aktif olarak takip edemiyorum bu aralar, bundan sonra daha dikkatli davranırım.teşekkürler bu arada
sr. member
Melyum aralarina bizden de msj girmesini bekle istersen spam yapion diye sorun Yapabilirler
hero member
Activity: 644
Merit: 502
Güzel proje . 1000 Btc ilk etap için iyi para.
hero member
Güzel bir proje çıkacak gibi duruyor bakalım bu iconun sonunda neler olacak pump mu dump mu yoksa ortaya karışık bir şeyler mi yapılacak.
Pages:
Jump to: