Konuyu tekrardan yukaru taşıyayım. Bounty ödemeleri hakkında bilgisi olan var mı.. Sanki alt boğa bitmek üzere, bu fiyatlardan bile satsak bizim için iyidir.
Ayrıca stake sorunları vardı ? acaba bu sorunları da çözdüler mi, yakından takip edenler bilgilendirirse sevinirim.
- Bountyler son hafta dahil hesaplandı, henüz gönderilmedi, smallrabbit in TG takip ediyorum.
- Alt boğa sezonu bundan sonra başlıyor bence
- Dediğiniz gibi fiyat bizim beklediğimizin 2 katından fazla şuanda (Bir ara 8 katı oldu o ayrı)
- Bir çok borsada stake ler bitti, hesaplara yattı, ame nin kendi cuzdanında yapılan stake hesaplamalarında ve yatırmalarda sorunlar vardı. içeride kalan miktar dikkate alınarak bonuslu ödüyorlar.
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim..Hesaplamaları bende kontrol ettim. Toplamda 10000 adet felan gelecek bana .. ATH seviyesini bir daha görür mü bilmiyorum ama görürse,fiyat olarak ederi beni mutlu eder.Alt sezon ile ilgili çekincelerim var, dominance bir türlü aşağıya gelemedi, bu hafta da izlemekte fayda var..
Stake konusunda buradaki bazı arkadaşların sorunları vardı, çözülmüş ise güzel..