Twitter'da hatay ve deprem hastagi ile gelen sonuçlar inanılmaz kötü ne beni bilirsiniz kolay kolay lafımı esirgemem ancak bile bile binlerce insan ölümü bekliyor dün akşam okunanan sela durumun nereye geleceğinin zaten habercisiymiş
Soğuktan ölümler başlamış. Bir annenin feryadını gördüm. Çocuğu soğuktan ölmüş. Deprem den değil soğuktan.
Ülkemizin durumu kötüydü ancak bu kadarda kötü olabileceğini tahmin etmiyordum. Uzun zaman önce sistem çökmüş. Sistem diye birşey zaten yokmuş.
Nasıl olur abi bir insan depremde soğuktan nasıl ölür 2 gün oldu olacak anlam veremiyorum lafta dünyayı ayağa kaldıran ülke depremde sessizce izliyor ilk 24 saat çok önemliyken 36 saat geçtiği halde yardım gitmeyen yerler varmış. Hala birçok binadan ses geliyormuş ancak giden yok.
İnsanlık biteli çok olmuş.
Biz sınıfta kaldık. Siyasetiniz batsın. Bu insanlar yıllarca deprem vergisi ödedi. Yazıklar olsun.
Alın cevap.
“Harcanması gereken yere harcadık. Bundan sonra da bu tür şeylerin hesabını vermeye zamanımız yok”
Kaynak:
https://www.evrensel.net/haber/396274/halk-deprem-vergilerini-sordu-erdogan-hesap-vermeye-zamanimiz-yok-dediAllah belanı versin. Buna oy verenlerin hepsinin bu giden canlarda payı var.
Yatacak yeriniz yok. Bu canların hesabını nasıl vereceksiniz.
Yazıp yazıp siliyorum her deprem birbirinin tekrarı olur mu be.
Asker niye var? 24 saat boyunca sadece 3500 asker hangisine yetişir. Kaç bin askervar bu ülkede 300-400 bin. Başkomutanın keyfi gelecek emir verecek millete yardım edilecek öylemi. Vay babam vay.
Algılamakta zorlanıyorum bu ülkede nasıl olurda 36 saat boyunca yardımın gitmediği yerler olur Yollar yıkılsada seller olsada her eve çoktan erişilmeliydi.
Deprem süpriz değil.
Soğuktan ölüyorlar arkadaş. Millet ölümüne çoktan terk edilmiş. Elinde deprem haritası olduğu halde sen gereken tedbiri aldırmammışsan sen milleti çoktan ölüme terk etmişssin ülke yönetimi çoktan bırakılmış. 3-5 mütahit suçlu bulunacak olay bunula kapanacak
Allah kahretsin muhalefetide iktidarıda hepiniz öldürdünüz bu insanları.
Herşey yalan dolan 6000 bina çökecek apartman değil bina ve sadece 5000 vefat olacak öylemi sizin Allah belanızı versin.
Muhalefet çıkacak afaddan randevu isteyecek deprem günü bilgi alacak lan millet taşın işinde allahsız kitapsız. O kadar para aldınız milletin vergisinden bir sefer almayın milletin parasını millete harcayın ilk 12 saat içinde ne gerekiyorsa toplansa gidilse olmuyormu.
Hatay diye birşehir neredeyse kalmamış
İMAR BARIŞI ile milleti çoktan tabuta soktunuz. İmar affı mı olur allahsız kitapsızlar. Bu gurur hepinizin. Allah belanızı versin.
Hepinizden iğreniyorum. Dünya lideriymiş. Allahıma dualar ediyorum bu kadar ölümün acısını ona yaşatmadan öldürmesin
Keyif uçaklarınını yedeğinin yedeğinin yedeğinin yedekleri var ama deprem bölgesinde deprem hazırlığı 0 bildiğin 0. 13.5 Milyon insan bu Hepsinin annesi babası çoluğu çocugu var.