Pages:
Author

Topic: Ankarada Bitcoin karşılığı Daire Satışı Başlıyor - page 2. (Read 2616 times)

sr. member
Activity: 425
Merit: 250
Türkiye de kullanımı başlaması ve bunun ödeme şekli olarak iş görmesi kabul edilirlik açısından önemli. Daha fazla alanda kullanılmaya başlanacaktır. Araba alım-satımlarında, kira ödemelerinde vs. Bunlar ülke içinde yaygınlaşması açısından önemli seçenekler.
member
Activity: 322
Merit: 14
iyi bir gelişme ama piyasa oynaklığı düzelmediği sürece kullanacağım bir yöntem değil. peşin mi alacağım bitcoinle hiç almam hem de. Babalar gibi kredimi çekerim çok ev alacaksam 10 yılda 1.8 katını öderim o 10 yılda bırak da btc 3x yapsın  Smiley
member
Activity: 448
Merit: 14
Emlakçı ve ev sahiplerinin hala daha memur kiracı/alıcı veya kefil istemesi düşünülürse pek gerçekleşebilecek bir şey olmadığını düşünüyorum. Ne olacak bitcoin 10 bin dolar iken kirayı ödedikten hemen sonra btc 8 bin dolara düşecek bunu gören ev sahibi kapıya dayanmayacak mı ? Cheesy
member
Activity: 364
Merit: 20
Birikmis daireleri satip hemde ellerinde bitcoin toplamak icin guzel bir yontem ama kim bitcoinle daire alir bilinmez.
full member
Activity: 182
Merit: 100
İnşaat firmalarının ellerindeki birikmiş daireleri satmak için her yöntemi denediğini biliyoruz. Kripto para yatırımcıları bu firmaların daire satmak istediği kişilerden. Amaçları popüler konu Bitcoini kullanarak daire satışı gerçekleştirmek.
member
Activity: 308
Merit: 10
Dairemi çok daha değerlenir bitcoin mi? Tabiki bitcoin daha çok değerlenecektir o yüzden çok mantıklı bir alış veriş olmaz bence. Firma milletin elindeki btcyi toplamayı daire satışıyla yapmaya çalışıyor.  Cheesy
member
Activity: 308
Buradaki amaç insanlar dan bitcoin toplamak değil bitcoin üzerinden reklam yaparak dikkat çekmek olmuş. Bende olsam şuan btcem ile daire almaz borsadaki yatırımlarıma devam ederdim.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Ankaralı firma dikkat çekmenin yolunu bulmuş. Bitcoin ile satış yaparak ön plana çıkmaya çalışıyor. Çok hızlı değişimin olduğu şu günlerde bitcoinle daire almak ne kadar mantılı oda ayrı bir soru.
newbie
Activity: 280
Merit: 0
   Yavaş yavaş heryerde kabul edilebilirliği artıyor bu da gayet normal kullanılması gayrimenkul için
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
İlk başta bana her ne kadar reklam gibi görünmüş olsa da . Düşündüğümüz zaman bitcoin bir yatırım aracı değil ve gerçek kullanımı için hareketlilik başlatiliyor olabilinir dedim. Sonra yine düşündüm ki aradan 5 yıl geçse de insanlar bitcoini yatırım aracı olarak kullanacaktır
newbie
Activity: 154
Burda amaç bitcoinle daire satışı değil bitcoin üzerinden inşaat firmasının reklamını yapmak.Ayrıca Bitcoin meraklılarının ilgisini çekmek için de yapılmış bir reklam.
newbie
sahibinden.com'da bitcoinle satılan bir sürü şey var.yatırım aracıyla alışveriş yapmak ne kadar mantıklı bilemiyorum.
newbie
Activity: 210
eğer haber doğru ise güzel bir ahaber ama hürriyet milliyet bunların haberleri pekte inandırıcı değil.
newbie
Bitcoinle yatirim yapmak yerine daire almak sacma olur bekler kazancimi saglar istedigim yere cikinca satar alirim.sonraki dususte kalaniyla yine bitcoin.
jr. member
Activity: 280
Merit: 4
BTC ülkemizde gerçekten yaygınlaştı, ama ne yazık ki hala kripto paralar konusunda ilk 10 da değiliz, türk insanı internete ve onun getirdiği teknolojilere çok meraklı bu yüzden bizlerin bu tip yeni teknolojilerde de ilerlememiz gerekiyor. gerek hacim gerek geliştirme olarak.
member
Activity: 70
Akıllı sözleşme üzerinden yapılsa dolandırıcılık olayları son bulur. Tapu kadastro sistemine yatırım yapılarak blok zincir teknolojisine geçmek gerekiyor. sanırım Kenya'da yapılmak istene sistem böyle bir şey.
full member
Activity: 840
Merit: 103
Bence bu isin aslinda akilli kontratlar uzerinden donmesi gerekiyor token alip satmak gibi tapu satin alinsa ve bunun bir resmiyeti olsa guzel olurdu. Hemde guvenli bir sekilde olmus olur.
sr. member
Activity: 518
Merit: 250
Olabilir, büyük çaplı olmasada daha önceden bireysel olarak daire vb satışı zaten yapılıyordu bitcoin ile. Herneyseolayıb güzelliğinden bahsetmeye gerek yok bence. Uygun koşullarda gayet iyi bir ödeme aracı olabiliyor Smiley
member
Activity: 140
Emlak sektöründe adı konmayan bir kriz var. Yakından tanıdığım iki müteahhit bir yıldır nerdeyse daire satmadı. Bu yıl daha da kötüye gidebilir. Farklı alternatifler sunmak zorundalar.

Haklısınız hocam zaten sırf bu krizin önüne geçmek için yakın zamanda bankalar uzun vadede çok düşük faizle kredi verdiler.Yine de bitcoin ile satışın farklı bir alternatif olduğu düşüncesinde değilim. Grin
member
Activity: 252
Güzel bir reklam ama benim aklıma takılan şey şu fiyatlar neye göre nasıl belirleniyor. Onu çok fazla algilayamadim
Pages:
Jump to: