Pages:
Author

Topic: Ankarada Bitcoin karşılığı Daire Satışı Başlıyor - page 5. (Read 2616 times)

hero member
Activity: 756
Merit: 505
bence gayet güzel bir gelişme. zaten artık post cihazları üretilmeye de başlandı. (pundi)  gün geçtikçe sosyal hayatın içinde varlığını göstericek. ama kısa vaadede talep görüceğini pek sanmıyorum. yani ülkemizde btc ile ev ya da benzeri bişey alma uzun vadede olucağını düşünüyorum.
member
Activity: 113
Merit: 20
Olması gereken de buydu zaten satış ve alım işlemlerine girmesi gerekiyor bitcoin'in uzun vade de geleceğini garanti alır. Araba,ev,alışveriş alanlarında da görmek isterim inşallah yaygınlaşır ve umutluyum
full member
Activity: 448
Merit: 124
bitcoinin yaygınlaşması adına güzel.
sr. member
Activity: 473
Merit: 250
"Proof-of-Asset Protocol"
Bu aralar BTC ile ilgili bu tarz haberlere çok rastladık, çok dikkatimi çekiyor. Hatta özellikle birkaç tık yapıp okumaya başladım. Yatırımcıların güvenini kazanmak, pazar alanının da genişlemesi açısından olumlu bence. Bazı arkadaşların dediği gibi iyi reklam oluyor. Böylelikle güven ortamını sağlamaya başlamak lazım
full member
Activity: 322
Merit: 102
kim bitcoin ile daire alır orası muamma fakat böyle haberler reklam açısından insanların bitcoini duyması açısından güzel birşey
newbie
Activity: 5
Merit: 0
İlerleyen zamanlarda Bitcoin karşılığı satın alma işlemleri dahada rağbet görecek gibi şuan için daha yeni duyuluyor gibi birşey tabiiki 2010 dan beri peşinde koşturanlar için artık astronomik fark anlatılmaz bile..
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
Gayet akılcı bir davranış olmuş gerçekten.  Son zamanlarda bu tarz olayların olması gerçekten bitcoinin Türkiye ' de etkili bir biçimde tanınmasına vesile oluyor . Müteait dayımız her yerden kazancını sağlamlaştırıyor . Helali hoş olsun.
anu
legendary
Activity: 1218
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Daire satışının fork zamanına denk getirilmiş olması sizce tesadüf mü ? Yoksa bu müteait amcamız Bitcoin fiyatlarının bu dönemde uçuşa geçeceğini sezmiş mi ? Kim daire alır bitcoin'le şu dönemde ? İş yapmaz bu amcam.
full member
Activity: 378
Merit: 114
bu ülkede bitcoin için adam öldürüldü yaw ... yani ufak bir yanlış anlaşılmada Allah korusun   Smiley   

bence daha erken, Avrupada bile insanların çoğu bitcoinin ve altcoinlerin ne olduğunu bilmiyor ...

bir iki sene daha gerekli insanların sağlıklı bilgilenebilmesi ve sağlıklı bir şekilde kullanabilmesi için ...
jr. member
Activity: 48
Merit: 1
17 y/o coder
Bitcoin'in en azından gerçek hayata yansıması bu habere sevinmemi sağladı. Gerçek hayatta Bitcoin örnekleri arttıkça fiyatta artacaktır talepte artacaktır.  Smiley
member
Activity: 87
Merit: 10
Geçen bir miktar paraya sıkıştım bankayı arayım önceden bilgilendirme yapmam gerekiyormuş falan kendi paramı istediğim zamanda çekemedim ve mağdur oldum en azından insanlar böyle gereksiz şeylerle uğraşmaz bence son derece güzel bir adım tebrikler.
newbie
Activity: 21
Merit: 0
Türkiye’nin öncü Reklam prodüksiyon şirketi, animasyon stüdyosu ve Kötü Kedi Şerafettin sinema filmi yapımcıları Anima İstanbul; nitelikli elektronik imza ve blockchain teknolojisi hizmetleri ile Techcrunch San francisco’da dünyanın gelecek vaadeden 3 blockchain girişiminden biri seçilerek Türkiye’nin gururu olan Copyrobo ile anlaşarak eserlerinin telif haklarının korunması için blockchain teknolojisi kullanmaya başladı. İş birliğinin kapsamı sadece telif haklarının korunması değil. İki şirket yapacakları blockchain (Blok Zinciri) tabanlı sinema ve video eserleri altyapısı kurulması kapsamında bir de iş birliği protokolü imzaladı. Anima İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Ahu Günaydın, Copyrobo kurucu ortaklarından Kadir Kurtuluş yaptıkları açıklamada;

“Animasyon film, sinema filmi, dizi film ve reklamlar en nihayetinde tek bir film ya da video olarak ortaya çıkar. Fakat ortaya çıkan bu eser, yüzlerce farklı eserden oluşmuş bir bütündür. Örneğin animasyon bir filmde, müzikler, senaryo, karakterler, 3D animasyonlar, işlenme eserler, dublaj gibi birçok telif konusu olabilmektedir. Anima ile Copyrobo işbirliğindeki amaç; hali hazırda yazılı sözleşmeler silsilesi ile yürütülen sisteme alternatif olarak tüm eser haklarının blockchain tabanlı bir sistemde tutulması ve bu sayede hem “Smart Contract”lar (Akıllı Sözleşmeler), hem de Peer to Peer (Uçtan uca) satış imkanlarıyla dünyada bu alanda çığır açacak blockchain tabanlı bir sinema ve video eserleri altyapısı kurulmasıdır” açıklamasında bulundu
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Heh şöyle biraz avrupaya uyun kardeşim Cheesy
full member
Activity: 336
Merit: 111
Bu işi başlatan adam forumdandır kesin
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
bitcoin büyük miktarda para transferinde oldukça kolaylık sağlıyor. umarım daha da yaygınlaşır
hero member
Activity: 843
Merit: 518
Defend Bitcoin and its PoW: bitcoincleanup.com
Paranın daha hızlı ve takipsiz geçmesinden dolayı birçok blockchaini tanıyan emlakcı btc ltc karsılıgı satmayı arzuluyor.
anu
legendary
Activity: 1218
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Bu elemanlar 2 sene bekleseler satışlardan sonra, inşaattan ettikleri karın 5 katını ellerinde tutacakları Bitcoin' den ayrıca ederler. Akıllıca bir düşünce olmuş. Bu projede bitcoin ile daire satılırsa bir anlamda Türk borsalarının da hacimlerinin artacağı anlamına geliyor bu. Takribi 400.000 TL' ye satılsa bir ev 25 BTC' ye yakın bir rakamla alabiliyorsunuz.
sr. member
Activity: 546
Bitcoinin günlük hayatta kullanılması açısından güzel bir gelişme olduğu çok açık ama çok fazla mı abartıyoruz biz bu tarz haberleri yerli bir proje üretip onun icosunu yapabilecek duruma gelmedik henüz bu seviyeye ulaştığımızda geriden takip etmiyoruz diyebiliriz.
sr. member
Activity: 378
IMF coini duyduktan sonra  artık herşey normal gelmeye başladı bana :=) ülkemizde çabucak piyasaya oturması ilginç, genelde birşeyleri hep geriden takip ederiz ama bu sefer öyle olmadı umarım devamı gelir bankalara ödemelerde coinlerle yapılır temeniimiz bu. Dünyanın büyük parçası bitcoin :=)

Dediğiniz gibi IMFCoin gibi bir sistem oluşturulacak yakında ve bundan sonra yapılacak herhangi bir haber beni şaşırtmaz, IMFCoin baya beni şaşırtmıştı ve hoşuma gitmişti. Yakında piyasanın gidişatını bu tür haberler bile etkilemeyecek.
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
IMF coini duyduktan sonra  artık herşey normal gelmeye başladı bana :=) ülkemizde çabucak piyasaya oturması ilginç, genelde birşeyleri hep geriden takip ederiz ama bu sefer öyle olmadı umarım devamı gelir bankalara ödemelerde coinlerle yapılır temeniimiz bu. Dünyanın büyük parçası bitcoin :=)
Pages:
Jump to: