Pages:
Author

Topic: Ankarada Bitcoin karşılığı Daire Satışı Başlıyor - page 4. (Read 2616 times)

newbie
Activity: 196
Merit: 0
çok güzel haber ama asparagas bence çünkü türkiye için henüz bu düzeyde değil bitcoin tamam herkes öğrendi popüler ama devletin vergilendirmesinde olmadığı için güvenilip yapılacak bir ticaret değil diyorum ev alışverişi .aslında güvenilir ama türkiye için insanlar önyargılı davranabilir
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
Bu tarz haberleri aylardır çok fazla miktarda duyuyoruz ama gerçekleşiyor mu acaba bu satışlar merak ediyorum doğrusu. Gerçekleşiyorsa eğer bunun da haberi yapılmalı.
newbie
Activity: 163
Çok güzel bi reklam olmuş çağa ayak uydurmak açısından mantıklı bi girişim tebrik ediyorum sürekli iniş çıkış halinde nasıl uygulanır bilemiyorum ancak dikkat çektiği kesin
RTE
full member
Activity: 294
Merit: 103
Bitcoin ile satış yaparken dikkat de etmek gerekiyor sonra sonu ölümle bitmesin diye Smiley Ama bu tarz haberler gerçtekden iç acıcı en azından halk artık alışmaya başladı.
sr. member
Activity: 574
Merit: 252
Reklam açısından güzel haber ama bizim ülkenin bunu kabullenip adapte olması zor. Bir de bitcoin fiyatında dakikalık değişimler olduğu için kriz çıkarması olası. Evin fiyatı konusunda anlaşıldıktan yarım saat sonra bile yüksek meblağlarda ciddi farklar oluşabiliyor. Bu gibi yüksek rakamlı ticari alışverişlerin oturması için daha çok zaman var ama tabi biz işin reklam boyutuna baktığımız için güzel haber.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Adam ev yapmış satılmamis . Dikkat çekmesi lazım nasıl dikkat çekecek . Gündemi takip ederek tabiki de .
Güzel bir uygulama ama ben BTC nin bu işe uygun olduğunu düşünmüyorum. Çok fazla değer değişikliligi yaşıyor ve bu yüzden de insanlar arasında kriz çıkması çok olası geliyor bana
jr. member
Activity: 39
Merit: 2
Napıcaklar acaba metre karesi 2000 dolar olan evi 20 milyon satoshiden mi sayıcaklar acaba.
full member
Activity: 238
Merit: 105
Bu iş biraz şans işi bence yüksekken satmak yada aşağıda satma işi. Bu tarz ev alış satış işleri daha çok parayı nakite çevirme işinde daha yararlı olacaktır. Sonuçta türk borsalarından bir ev parası çekmek zor ancak daire alıp bunu TL satmak çok daha kolay.
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
Ben evimi satacak olsam bitcoinin düşük olduğu zaman btc ile satardım, yoksa evi satıp olan paranın yarısını kaybetmenin mantığı. Bitcoin özellikle gayrimenkul piyasasına hızlı girdi, arkası gelir umarım
member
Activity: 224
Merit: 11
yüksek fiyatlı dairelerde bitcin milyonerleri belli olacak böyece bu yandan kötü gibi ülkemizde kötüye kullanılmaz bu detaylar umarım
member
Activity: 336
Merit: 10
gayrimenkul satışlarında eğer aldığınız mülkün değerini doğru beyan ederseniz ödemenin tamamının mutlaka finans kurumlarından geçmesi gerekiyor.yani banka havalesi,yada çek yada senet gibi ödeme araçları ama bunun içinde aracı bir kurumun olması şart.eğer aldığınız mülkün gerçek alış bedeli 300bin tl ama tapuda 150bin tl göstermişseniz eğer ozaman 150bin tl ye gelen kısmını bitcoin olarak gönderebilirsiniz.zira tapuda gösterilen değeri bankadan göndermeniz gerekiyor.
member
Activity: 322
Merit: 12
Daha once de bu tarz bir haber cikmisti yavas yavas yayginlasabilecek bir durum bence. Yeterki piyasa biraz canlansin.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Cok fazla inis cikisli bir piyasa ne kadar tutar bilmiyorum. Belkide sadece reklam amacli yapilmis biseydir.
full member
Activity: 224
Merit: 100
Haberde geçen btc ile ev satışı konulu başlıklar çoğalmakta, bitcoin algısının ve bilinirliğinin her geçen gün arttığını görüyoruz duyuyoruz. Şimdi de bitcoin ile ev satışı olması güzel bir gelişme ancak evi satan yada alan açısından bunun ne şekilde yapıldığı yapılırken bir sıkıntı çıkması, değer farkı oluşumu gibi faktörlerin doğru kontrol edilmemesi nedeniyle ortaya çıkacak taraflar arası anlaşmazlıklarda mebla yüksek olacağı için çözüm yolu bugün itibariyle bir hayli zor, buna dikkat etmek gerekir.
member
Activity: 350
Merit: 11
Bitcoin ile 2020 yılına kadar belki satış yapılabilir ,ama eldeki bitcoini bozup yatırım yapmak ev,araba vs almak pek mantıklı değil gibi.Ülkemizde bitcoine ve kripto paralara olan ilginin artması sevindirici bir gelişme .Bundan sonra top yasal düzenlemeler için hükümet yetkililerinde.
jr. member
Activity: 267
Merit: 6
Crypto Worker
Bitcoin bugün en küçük yatırımcının bile duyduğu bir şey haline geliyor böyle haberler ile.
newbie
Activity: 84
Öyle bişey olucağını düşünmüyorum ama olsa bence güzel olurdu Türkiye'de böyle şeyler zor bence insanlar Bitcoin'den anlamıyolar olmaz ya büyük ihtimal .
full member
Activity: 308
Merit: 100
Çok güzel şeyler oluyor bu aralar Bitcoin yararına.Bu da Bitcoin'in değerlenmesine yarayacak uygulamalardan biri.Böyle girişimler görmek(özellikle bizim ülkemizden) umut veriyor.
full member
Activity: 252
Merit: 105
Daire dediğin çok pahalı bir alış veriş. Herhangi bir bankaya büyük bir para götürsen hemen soruyorlar kaynağı nedir. Evde saklayacak halin yok. Tapuda  rayiç bedelden aldım verdim yaparlar,  Bitcoinler transfer olur kayıt dışı. Yoksa başka ne anlamı var,  bu emlak sektörünün bitcoine ilgisi  bana çok anlamsız geldi. Müteahhit blockchain teknolojisi de kullansa anlayacam.  Ha reklam açısından iyi güzel işime gelir.
member
Activity: 140
Merit: 20
vergiyi nasıl kaçıracakalarının kokusunu aldılar direk alırlar tabi bitcoinden
Pages:
Jump to: