Pages:
Author

Topic: Ankarada Bitcoin karşılığı Daire Satışı Başlıyor - page 6. (Read 2616 times)

sr. member
Activity: 454
Merit: 300
Valla bence çok güzel bir haber, Bitcoin'in piyasa da gelişip büyümesi için kaçırılmaz bir olay. Ev satın alacak param olsaydı mutlaka bir adet alırdım, sırf bitcoinin ismi daha çok duylsun diye ama yok maalesef  Roll Eyes
full member
Activity: 252
Merit: 100
Satan arkadas kimse cok mantikli bir is yaptigini dusunuyorum.Bitcoin crypto para piyasasinda kolay kolay dusus yasamayacak bir birim.Ayrica ulkemizde dolar surekli yukselmekte.Satan kisi bir tasla iki hatta üç kus vuruyor
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
Bitcoin karşılığı satmak isteyen arkadaş belki satamayacak ama güzel bir reklam yapıyor.Bu tarz haberleri ülkemizde görmek çok güzel.İnşallah bu tarz alım satışlar artar.
full member
Activity: 252
bitcoin artık ticarette de resmi olarak kullanılacak anlaşılan. Türkiye'de bitcoin kullananlar için sevindirici bir şey bu. İnşallah bunun devamı da gelir. Sadece ev değil araba alımı için de btc kullanımı olmalı.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Bir şey düşünmüyorum. Ev alacak kadar ne paramız var ne bitcoin var ne de sermaye var. Haber güzel de görelim bakalım ilk satış gerçekleşecek mi bitcoin üzerinden yoksa reklamdan öteye geçemez.
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
Vay bee bitcoinin geldiği duruma bak. Sonunda hak ettiği yerlere ulaşıyor bitcoin.Türkiye'de de ciddi olarak tanınıyor artık btc. İnşallah gerçekleşir bu olay ve devamı gelir.
sr. member
Activity: 1750
Merit: 293
Çok güzel bir haber bu özellikle bitcoin açısından harika. Hatta diğer kripto paraların da önünü açacaktır yavaş yavaş. Ülkemizde böyle şeyleri görmek gerçekten güzel.
full member
Activity: 126
Guzel haber buna denir ..☺️
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Bugün zap yaparken show tv bitcoin diye haber yapıyordu baştan sona saçma bir anlatımla bu dairelerin btc ile alınabildiğinden bahsetti.
full member
Activity: 336
bunu yasal olarak nasıl yapacaklar çok merak ediyorum, devlet btc borsalarına para gönderip almayı bile yasaklamaya çalışırken adamlar btc ile daire mi satacak.reklam kokan hareketler bunlar

Kaç kişi alır btc ile daire onlarda farkındadır maksat reklam tabiki bu aralar bitcoinle alakalı her şey haber olduğu için adamlarda fırsatı kaçırmamış.
member
Activity: 152
Merit: 10
ImmVRse | Disrupting the VR industry
bunu yasal olarak nasıl yapacaklar çok merak ediyorum, devlet btc borsalarına para gönderip almayı bile yasaklamaya çalışırken adamlar btc ile daire mi satacak.reklam kokan hareketler bunlar
member
Activity: 112
Merit: 10
Ulusal basında reklam yapmanın en kolay yolu. Başlıkta TL ile daire satacak yazsa kimse okumaz ama bitcoin olunca ben bile firmanın kim olduğuna baktım. Bende şirketin sosyal medya hesaplarında BTC kabul edilir yazıyım bakarsın haber yaparlar.
full member
Activity: 266
Merit: 190
Bu da bir reklam türü iste.
full member
Activity: 434
Merit: 107
Bitcoin ve diğer crypto paralar ve onlara güvenenler için güzel bir haber.
hero member
Activity: 518
Merit: 500
Arkadaşlar milliyet gazetesinin internet sayfasında gördüm bu haberi...

http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem2/daireleri-bitcoin-ile-satacak/73000/73744/

Ne düşünüyorsunuz ? Smiley

Kripto Mahallesi, Ehereum sitesi, Hash Apartmanı no:9 gibi
veya
Bitcoin caddesi, Fork Sokak, Segvit Sitesi, Dump Apartmanı no:2 gibi
dresler bekliyoruz. Smiley
şaşırdı iyice millet.

bari burda dump yapmasın pump apt. olsun  Grin Grin Grin
full member
Activity: 686
Merit: 111
Bu tarz uygulamaların artması lazım güzel gelişmeler lakin ben btc verip daire almam şahsen. 50 bin dolarlık btc verip aldım daireyi seneye 2x yaptı btc misal 100 bin dolara almış olacağım daireyi her sene arttıkça kendime kızarım valla Smiley

elbette herkes kızar da bitcoinin dalgalanmaları çoktur bi bakmışsın düşmüş ? Smiley
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Bize böyle haberlerle gelin işte, Şahsen bende Bitcoinime kıymam bir daire için ama ödeme seçenekleri arasında yer alması dahi hoşuma gitti.
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
Bu tarz uygulamaların artması lazım güzel gelişmeler lakin ben btc verip daire almam şahsen. 50 bin dolarlık btc verip aldım daireyi seneye 2x yaptı btc misal 100 bin dolara almış olacağım daireyi her sene arttıkça kendime kızarım valla Smiley
full member
Activity: 398
Merit: 118
Saçma sapan haberlerden sonra ilk defa düzgün bi haber BTC ile diger konut projeleride desteklerse bunu gerçekten cok başarılı olur
full member
Activity: 367
Olsun tabi, bizim dünyadan ne eksiğimiz var, cinayetle değil böyle ticaret haberleriyle adı anılsın bitcoinin
Pages:
Jump to: