Pages:
Author

Topic: Ankarada Bitcoin karşılığı Daire Satışı Başlıyor - page 3. (Read 2616 times)

jr. member
Activity: 31
Merit: 1
Emlak balonunu, balon dedikleri Bitcoin ile mi çözmeye niyetlenmişler  Wink Emlak piyasası ciddi kriz içerisine girsin ve insanlar kendilerine gelsin. Gereksiz yüksek fahiş fiyat çeken müteahhitlerde kafi karla daire satışı yapsınlar..
member
Activity: 406
Merit: 12
Emlak sektöründe adı konmayan bir kriz var. Yakından tanıdığım iki müteahhit bir yıldır nerdeyse daire satmadı. Bu yıl daha da kötüye gidebilir. Farklı alternatifler sunmak zorundalar.
full member
Activity: 308
Merit: 100
Bitcoin adına yararlı olabilecek bir uygulama evet ama Bitcoin'in inişli çıkışlı hareketlerine bakıldığında bu şekilde ev almak isteyenler ne kadar olur orasını bilemiyorum açıkçası.
jr. member
Activity: 238
Merit: 2
Bitcoinle daire sattin ertesi gun bitcoin dustu veya bitcoinle daire aldin ertesi gun bitcoin yukseldi.bu durumlar insanlarda sıkıntiya sebebiyet verir diye dusunuyorum.
member
Activity: 112
Merit: 10
Bitcoin sayesinde yüksek prim oranı elde eden kişiler Bitcoin kullanarak gayrimenkul satın alabilir. Bu durumda satın aldığı gayrimenkul çok ucuza mal olmuş olur. Ev her zaman bir ihtiyaçtır.
member
Activity: 224
Acil paraya ihtiyacı olan birisi için Bitcoin ile ev satmak yüksek kar yüksek zarar yada tam değerinde gibi bir durum ile karşı karşıya birakabilir Yatırım amacıyla ev satan için Bitcoin ile ödeme çokmantıklı
newbie
Activity: 126
Merit: 0
Bu tarz haberler son zamanlarda yayılmaya başladı
10 sene gibi bi sürede toplumun tüm kesimleri alışır buna
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
güzel haber ama dolandırılma olayları çok artacak gibi duruyor Sad  Huh
full member
Activity: 980
Merit: 207
Valla helal olsun diyorum fakat btc şu an çok hareketli bir dönemde dikkatli olmakta fayda görüyorum
newbie
Activity: 126
Zaten İstanbul da yapan emlakçılar vardı
Şimdi de Anlar da giderek ülke geneline yayılır
member
Activity: 154
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Hem bitcoin hem de emlak sektörüne büyük katkılar sağlayacağını düşünüyorum sonuçta emlak gibi değeri yüksek olan bir mal kolaylıkla bitcoinle alınabilir
member
Activity: 224
Son günlerde özellikle popüler saış ilan sitelerinde ödeme bitcoin ile alınabilir diye ilanlar görmeye başladık aslında kolaylık açısından güzel gelişme
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
Btc karşılığı daire satın alınma sonucunda emlak piyasası kripto dünyasına açılacak. Btc ile kira kontratı dönemini görmeyelim lütfen. Daire satışlarında bedel düşük gösterileceği için vergi kaçırmak için btc kullananlar var.
legendary
Activity: 950
Merit: 1000
mantıklı ama emlak komisyonculuğu ile ugrasanlar nasıl alıcak komisyonlarını bence once emlakcılar girmeli bu işe btc karşılığı arsa tapu daire Cheesy satılmalı once millet alışsın derim sonra sahibinden bitcoinli daire ilanlarını görürüz gibi geliyor . bakalım ilerde ne olucak
member
Bu şekil satış yaparak vergi olayından kurtulabiliyorlar mı acaba ? Ya da daha az olması mümkün olabiliyor mu bunu merak ediyorum doğrusu. Eeğer öyleyse ileride daha çok duyarız bu satışları.
full member
Activity: 742
Merit: 112
bunu yasal olarak nasıl yapacaklar çok merak ediyorum, devlet btc borsalarına para gönderip almayı bile yasaklamaya çalışırken adamlar btc ile daire mi satacak.reklam kokan hareketler bunlar

sahibininden com sitesinde aylar önce buna benzer ilanlar vardı. ispat etme olayında dikkat etmek lazım. bu işlemi yaparken mutlaka avukat, noter artık ne gerekli ise onlarla adım atılmalı. eşeği sağlam kazığa bağlayacaksın. hiç kimliği açık etmeden avukata vekalet vererek yapılması en iyisidir. karşılıklı pazarlık, transfer konusunda gerginlik vs bunları çekmeye hiç gerek yok. daha tapuya gidilerek bir dizi işlem yapılacak. yani hadi satıyorum ver bitcoinleri gibi basit değil.
U20
full member
Activity: 546
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Yani bitcoinle daire satmanın getirdiği reklam getirisini baska hiçbirsey getirmeyecegi için harika bir pazarlama stratejisi olmuş.  İşte bitcoinle ilgili haber olacaksa böyle olsun, olumlu bir gelisme.  Smiley
full member
Activity: 168
Merit: 106
Smart Micro-Insurance
aslında işi bilen insanlar için avantajlı olacağına inanıyorum en azından dolandırıcılık kısmında parayı aldın mı verdin mi eksik mi gibi sorunlar ortadan kalkacaktır tapuda imzaları atmadan 10 sn once acıyorsun hesabını yapıyorsun transferi tamamdır ilk imza atılıyor ve 1nci onaydan sonra da satıcı da imzalıyor hayırlısı olsun
member
Bu tarz haberleri aylardır çok fazla miktarda duyuyoruz ama gerçekleşiyor mu acaba bu satışlar merak ediyorum doğrusu. Gerçekleşiyorsa eğer bunun da haberi yapılmalı.
Evet çok mantıklı bir yorum yapmışsınız doğrusunu söylemek gerekirse ben de merak ediyorum ticarette kullanıldıysa bitcoin bununda haberi yapılmalı daha iyi reklam olması açısından.
newbie
Activity: 140
Bundan 6 ay önce bitcoin den bahsedince o ne diye yüzüme bakıyordu millet. Şimdi bitcoini duymayan bilmeyen kalmadı. Bazı firmalar da bitcoini reklam olarak kullanmaya başladı. Bu inşaat firması bunlardan birisi oldu.
Pages:
Jump to: