Pages:
Author

Topic: [ANN] [BNT] Bancor Protokolü | Akıllı-Tokenler için protokol - page 26. (Read 74375 times)

legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Sonunda düzelttiler giriş yapabiliyoruz iyi oldu bu olay. Ama dahada bounty falan verilmiyecek boşuna yazmaya gerek yok. Bounty manager tatile çıktı herhalde. Grin

Nasıl giriş yapıyorsunuz? messenger butonuna basıyorum mail şifre giriş yapıyorum facebook messengere yönlendiriyor geri geldiğimde yada bot üzerindeki bounty linklerine tıklayınca giriş yapmıyor.
hero member
Activity: 868
Merit: 502
bır benım olmadı herhalde . yardım ıcın msj ta attım gerı donende yok bounty sayfasına da yazdım dönen olmadı.manager e msj attım dönmedı ..gitti paracıklar mk
Kuzen telaşlanma ilk baş kaydolurken wallet oluşturup sonra şifre girmiştik. O aklındaysa hallederler bence. MEW şifresi falan olabılır adresi onlar verdi private key veya utc onlarda olmalı. Halledilir bi şekilde..
yardım etseler zaten hallederler de yardım etcekler mı bılmem.sonucta bu profıl uzerınden hesaptakı face adresınden ben oldugumu herturlu kanıtlarım da işte görecez bakalım
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Sonunda düzelttiler giriş yapabiliyoruz iyi oldu bu olay. Ama dahada bounty falan verilmiyecek boşuna yazmaya gerek yok. Bounty manager tatile çıktı herhalde. Grin

O kadar paranın %1 bize gelseydi bizde uzunca süre tatile çıkardık.
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
bır benım olmadı herhalde . yardım ıcın msj ta attım gerı donende yok bounty sayfasına da yazdım dönen olmadı.manager e msj attım dönmedı ..gitti paracıklar mk
Kuzen telaşlanma ilk baş kaydolurken wallet oluşturup sonra şifre girmiştik. O aklındaysa hallederler bence. MEW şifresi falan olabılır adresi onlar verdi private key veya utc onlarda olmalı. Halledilir bi şekilde..
hero member
Activity: 882
Merit: 507
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
hala erişemeyenler yazsın ben erişebiliyorken app sayfasına topluca isimlerinize erişemiyor diye post atayım
hero member
hero member
bounty sayfasına giriş yapamayanlar düzeldi herhalde bi kontrol edin ben girebildim şuanda
hero member
Activity: 742
Merit: 501

sosyalmedya, imza, blog, çeviri tümünde 'Hakkında' kısmındaki tüm açıklamaları silmişler ve bu yukarıdaki mesajı yazmışlar. Artık tamamen bitti sanırım. Yeni girişler kabul edilmeyecek ve başka stake tokenlerinden dağıtılmayacak gibi görünüyor...

evt, Facebook ile artık giriş sağlanabiliyor. sorun düzeltildi.
hero member
Hi Btc konmuş şu anda 0.09 gibi seviyelerden 0.039 düşmüş ama şu anda işlem görmüyor zaten.

https://hitbtc.com/exchange/BNT-to-BTC

Siteye daha haladaha giremiyor ne zamana düzeltecek bunlar acaba?
hero member
Hay bunların yapacağı işe arkadaş erişemiyoruz normal hesaplarımıza bugünde 1 haftalık sosyal medya paylaşımı yapılması lazımdı umarım bizler giremiyoz diye vermezler. Bu diğer millet nasıl giriyor anlamadım arkadaş.
Sıkıntı yok pazartesi ico saatinden sonra hakedilmiş hiçbir pay verilmiyor, bounty kampanyasını pazartesi akşamı bitirmişler.

Salı olanların çoğu pazartesiden almış olabilir profilinizdeki adresi kontrol edin derim.
sr. member
Activity: 392
Merit: 257
Hay bunların yapacağı işe arkadaş erişemiyoruz normal hesaplarımıza bugünde 1 haftalık sosyal medya paylaşımı yapılması lazımdı umarım bizler giremiyoz diye vermezler. Bu diğer millet nasıl giriyor anlamadım arkadaş.
Sıkıntı yok pazartesi ico saatinden sonra hakedilmiş hiçbir pay verilmiyor, bounty kampanyasını pazartesi akşamı bitirmişler.
hero member
legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING

Iconomi iyi çalışıyor. Şimdi sırada Status , Tenx gibi güzel projelerede girerler gibi geliyor.

Bancor un sistesinde halen sıkıntı varmı .
sr. member
Activity: 294
Merit: 250
En azından 1 haftalık da olsa imza stakelerimi vermezlerse haksızlık etmiş olacaklar. Hadi onu geçtim bari sosyal medya bountylerimi alayım diyeceğim de erişemiyorum panele normalde telegramdan rahatça erişebiliyordum.
hero member
hero member
Ekip resmi aciklama yapmadi degil mi? Bounty toplam su kadar token su tarihte dagitilacak falan gibi. Suan belli olan tek sey sanirim coinler haftaya pazartesi serbest kaliyor.
açıklamadı. 2-3gune belli olur.evet ico sonrası 7.gun sonra serbest kalacak.
sr. member
Activity: 392
Merit: 257
Ekip resmi aciklama yapmadi degil mi? Bounty toplam su kadar token su tarihte dagitilacak falan gibi. Suan belli olan tek sey sanirim coinler haftaya pazartesi serbest kaliyor.
hero member
acmıyor 1 telegram var o degıl . 2 facebok vardı 2 facevook ta son acılana baglıyor ımza kampayasında olana degıl.anlasılan  1000lerce tl gitti ay sansımı sıkeyım mk

facebooktan da çıkış yap, bancordanda sonra giriş yapmayı dene birde, face açıkça otomatik açık olana yönlendiriyor, benim başımada gelmişti, daha önceden benzer bişey
olmuyor hocam ne yaptıysam giremıyorum lanet olasına ..
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Arkadaslar bancorun icosuna katıldık. Güzel para da toplandı. İcoya katılanlar sanırım hiçbir kaar edemedi gibi. Çünkü ben etherin tanesini 390 dolardan aldım ve suan 1 bnt ortalama 4$. 1 ethere 100 bnt veriyorlar 400 dolar olucak satarsak. Cheesy Ben anlamadım bu ico işinden. Ne anlamı vardı ki bu kadar erken girmenin Huh

dun aldin bugun 2x yapacak diye bir olay yok, poloya girerse yapar elbet lakin bounty odulleri dagitilinca dump olacaktir.

%0.2 değil miydi sizlere verilen bountyler? Bence bounty ödülleri etkilemez bile o kadar büyük bir meblayı

toplan bounty tüm coinin %1.2 si
Pages:
Jump to: