Pages:
Author

Topic: [ANN] [BNT] Bancor Protokolü | Akıllı-Tokenler için protokol - page 46. (Read 74375 times)

hero member
Activity: 882
Merit: 507
ben hazırlıklarımı yaptım 21 eth göndercem benim üst limitlerimi zorluyorum bakalım inşallah allah utandırmaz da kazançlı olur.

Acele etmeyin derim bakalım nasıl bir ico başlangıcı olacak en baştan belli eder kendisini zaten.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
ben hazırlıklarımı yaptım 21 eth göndercem benim üst limitlerimi zorluyorum bakalım inşallah allah utandırmaz da kazançlı olur.
hero member
Activity: 742
Merit: 501
Sanırım, bancor ticker değişmiş. BNC olarak kullanılıyordu, şimdi BNT olarak kullanılıyor...
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
ön satışlar böyleyse kısa sürede ico da biter. acaba girebilecek miyiz!! son zamanlarda kaliteli icolara balinaların aç gözlülüğünden dolayı giremedik. bakalım bu nasıl olacak?
hero member
Activity: 868
Merit: 502
ön satıslarda kota dolcak herhalde
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
benim imza baslangicim pazartesi gunu. umarim baslangictaki 4 gunluk kayip ico tamamlandiginda 1 haftalik kayip olarak yansimaz
hero member

5. HAFTA Imzaları yatıyor... Atlanan varsa, bounty managerla konuşsun.
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
o kadar memes yaptık hiç hesaba yansıyan yok blogda yazdım ondan da gelen giden olmadı acaba hepsini toplu şekilde mi ödeyecekler ?

Direk bounty managere yaz yok öyle toplu afedersin piç ediyorlar yaptıklarını değilse
full member
Activity: 350
Merit: 100
keşke daha önce görseydim biraz geç kaldım sanırım bounty için. Ne zamana kadar sürecekti ?
hero member
Activity: 698
Merit: 506
o kadar memes yaptık hiç hesaba yansıyan yok blogda yazdım ondan da gelen giden olmadı acaba hepsini toplu şekilde mi ödeyecekler ?
hero member
5.hafta ödüllerıde sorunsuz yattmıs benım Cheesy ınsallah 300k toplanırda ımza bırseye yarar Cheesy gercı hesaplayamıyorum ben örnegın 250 k eth toplansa ödul nasıl hesaplancak ımzacılara ?

İmza için bir hesap yapilabilinir...
Nekadar eth toplanirsa, 2kati bancor token basilacagindan (icoda toplam tokenletin %50si satildigi için)

100k eth toplanirsa, 10milyon bnc satilacak, basilan 2 kati olacagi icin total 20m bnc token basilmis olacak. 20milyon tokenin yuzde 0.2si imzaya aktarilacak. Yani 40bin bnc.

40bin bnc / Toplam dagitilan hodl  x  senin hodl miktari = alacagin bnc adeti.

200k toplanirsa, yukaridaki hesabin sonucunun 2 kati
300k toplanirsa, ......
hero member
Activity: 882
Merit: 507
5.hafta ödüllerıde sorunsuz yattmıs benım Cheesy ınsallah 300k toplanırda ımza bırseye yarar Cheesy gercı hesaplayamıyorum ben örnegın 250 k eth toplansa ödul nasıl hesaplancak ımzacılara ?

1.5 aydır imzadayız olsun bir şeyler 12 haziran gelsin duruma göre'de bir şeyler atılabilir belki bakalım.
hero member
Activity: 868
Merit: 502
hero member
Wings'teki Bancor ICO'sunda toplanacak ETH miktarı tahmini (ortalaması)

Code:
Median Forecast: 233295 ETH

eğer 233k cıvarı eth toplanırsa, ödülcüler olarak iyi alacağız...

https://www.bitcoinsuisse.ch/bancor/ deki toplanan eth miktarı hala aynı %62.

Ortalamayı nasıl hesaplamışlar . Bitcoinsuisse tamamlayamadılar daha .
Girilen tahminlerin ortalamasi bu
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain

Code:

Ortalamayı nasıl hesaplamışlar . Bitcoinsuisse tamamlayamadılar daha .
hero member

Code:

hero member
Activity: 1680
Merit: 529
valla bu bancorcunun allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. yahudi olunca başınca her türlü karlı dalavere beklenir.
wings olayı bağladılar zaten bunlarda milletin parası boşa gitsin diye atmadık takla bırakmadılar götler.
bakalım bu ikinin başından neler çıkcak

Bence dalavare dönmez gibi duruyor ama çok tuhaf işlere gebe desek yeridir o yüzden dikkatli olunması lazım.

Adamların loguna bak hele hatasız kul olmaz derdidk hatasız logda olmuyormuş demek Cheesy

Adamlar bombalama yapıyorlar normal gibi duruyor bende biraz bakmıştım'da çok fazla kayırma olunca uğraşmadım uzaklaştım. Cheesy
hero member
ICO'ya katılmak için, https://bancor.network/fundraiser linkinde bir ETH adresi belirecek. (ICO başlamadan 2gün önce ETH adresi gözükecek. 10 Haziran'da)

Sitedeki geri sayım sona erdiğinde (12 Haziran'da) ICO başlamış olacak. Aceleye gerek yok. EN AZ 1 SAAT ICO DEVAM EDECEK.

Bu adrese yatırım yapmak istediğimiz kadar ETH göndereceğiz. 1 ETH'ye 100 BNC alacağız. Her zamanki gibi exchange'lerden eth göndermeyin ve ico başlamadan eth göndermeyin.

Gizli üst sınırın %80'ine ulaşıldığında, toplanan ETH ve üst sınırın kaç ETH olduğu görünür kılınacak.

ICO'ya katılım bu şekilde...

Olayın ikinci kısmı Wings.

https://www.wings.ai/index.html#!/home/project/0xd8049972c08868b8Fe98F2d42DD56176a6E539e6/info

Yukarıdaki wings platformundan, Bancor ICO'sunda ne kadar eth toplanacağını tahmin etmeye çalışabilirsiniz. Tahmininizin (sanırım) yakınlığına göre proje ödüllerinden pay alabilirsiniz. 250k $'lık bir ödül var. Wings platformundaki bu olaya katılabilmeniz için WINGS Token'e ihtiyacınız olacak.

Proje sahiplerinin belirlediği bir hard cap mevcut evet, yani birileri icoda nekadar para toplanabileceğine dair en azından bir fikirleri var. Tutacak tahmin büyük olaslıkla hardcap cıvarında (belki biraz üzerinde) tamamlanacak. Son günlerde yapılan (neredeyse) tüm ICO'lar kısa sürelerde bitiyor, üst sınıra anında ulaşıyor, AMA ico'nun en az 1 saat sürmesi belki tahmini güçleştirecek. Hard cap diyelim, 200k ETH. 10dk da ulaştı, geri kalan 50dk'da 100k ETH daha sözleşme adresine gelebilir ve doğru tahmin 300k ETH ile bitebilir.

Veya bu projenin scam olduğunu düşünebilir ve yatımcıların fazla ilgi göstermeyebileceğine dair bir tahminde de bulunabilirsiniz. veya hard cap'e 14gün boyunca ulaşamayacağını düşünerek düşük bir tahmin girebilirsiniz.

Şimdi bu ödüllü tahmin oyununa nasıl katılacağınızı anlatmaya çalışayım.

Wings ICO katılımcıları ve Yumurta toplayıcıları bilir, wings alpha sürümlerinde bu siteye üye olmuştuk, denemeler yapmışlardı. Ben eski üyeliğim ile giriş yapamadım. Veritabanı sıfırlandı yeni sürümle sanırım... Tekrar yeni üyelik alıyoruz.

Buradan: https://www.wings.ai/index.html#!/home/user/create
(üye olurken dikkat edin, verdiği hatırlatma kelimelerini -12 kelime- mutlaka bir yere not edin. sizin için açılan eth adresinizin private key'lerini barındırıyor.)

Giriş yaptıktan sonra, Sağ Üst'ten profile sayfasına gidin. orada eth adresinizi göreceksiniz.(bu sayfadan, private key'i de görebiliyormuşuz, onuda alın bi kenara koyun isterseniz)

Burada gözüken ETH adresinize WINGS gönderin. Ben denemelik, 0.1 WINGS gönderdim. Sistemde göründü.

Daha sonra Sol üstteki WINGS logosuna tıklayarak ana sayfaya gelin. Altta, Info'nun yanındaki Valuation and Feedback linkine tıklayın.

Resimde göründüğü gibi 0.1 WINGS bu adresime atmıştım. Bu Gönderdiğim/Göndereceğim WINGS'leri tahmin için kullanacağım. ICO bitinceye kadar bu Wings Tokenlerim kilitli kalacak. Kaç WINGS ile katılıp tahminim tutarlı olursa, ona göre işlem olacak.

Görünen form'da ETH amount yazan yere, bancor ico'da kaç eth toplanacağına dair tahmininizi girin. Hemen altındaki kutucuğa kaç WINGS ile katılacağınızı girin. (bu işlemlerden önce, wings tokenleri sitedeki adresinize taşıyın ve gas için küçük bir miktar ethereum göndermiş olun.) Bir altındaki alanada görüşünüzü yazın. Daha sonra Submit'leyin.

Bu sayfayı aşağıya doğru çekerseniz, diğer kişilerin tahminleri göreceksiniz. Birisi 500bin wings koyumuş, ve tahmini 420k eth, diğer biri 217 wings ile 225k eth toplanacağını düşünmüş vs..

Wings olayı için hemen acele etmeyin, icoya daha zaman var. hızlı hareket edip yanlış birşey yapmış olmayalım.verilen bilgileri test edelim,hata olmasın.
hero member
Activity: 518
Merit: 500
benim stakeleri sayarkende hata yapmışlardı adama bir tane ödül eksik diyordum yok herşey doğru diyordu log attı baktım logdada 1 tane eksik Cheesy peşine düşmesek ödülün üstüne ruslar yatacak kuruşu kuruşuna hesap edin ödüllerinizi aşırı çakal bunlar.

adamsın Cheesy kuzen Smiley bırakılırmı hiç
ayrıca eth ufaktan kırpdamaya çalışıyor gibi her ico deönemimde katladı icoların neredeyse hiç biri eth karşısında karlı olmadı Smiley
bakalı bu ico dönemimde eth kaç olcak
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
benim stakeleri sayarkende hata yapmışlardı adama bir tane ödül eksik diyordum yok herşey doğru diyordu log attı baktım logdada 1 tane eksik Cheesy peşine düşmesek ödülün üstüne ruslar yatacak kuruşu kuruşuna hesap edin ödüllerinizi aşırı çakal bunlar.
Pages:
Jump to: