Pages:
Author

Topic: [ANN] Centra Tech ICO | Dünya Genelinde Bankamatik Kartı & Sigortalı Cüzdan - page 2. (Read 12162 times)

sr. member
Activity: 364
Merit: 253
Önce kayıt yaptırıp her hafta cuma günü bounty katılanlara( haftalık gruplar halinde) token dağıtılacaktı. Alan oldu mu aramızda??

bildigim imza kampanyasi disindaki oduller dagitilmadi. twitter ya da facebook hangisiydi hatirlamiyorum bounty e de katilmistim ama yalnizca imza odullerinden pay alabildim digerlerinin esamesi okunmadi. yok sitede form doldurun dediler, form verileri silindi tekrar form doldurun dediler, ama alanina denk gelmedim.

valla ben facebook mu twitter mi bi tanesinin bountysini aldım, şaşırdım umudu kesmiştim. göndermişler. gelir gelmez, sattım. ytd.

ama proje olarak ben biraz soğuk bakıyorum baya amatör gidiyorlar. bi şeyler eksik projenin.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
Önce kayıt yaptırıp her hafta cuma günü bounty katılanlara( haftalık gruplar halinde) token dağıtılacaktı. Alan oldu mu aramızda??

bildigim imza kampanyasi disindaki oduller dagitilmadi. twitter ya da facebook hangisiydi hatirlamiyorum bounty e de katilmistim ama yalnizca imza odullerinden pay alabildim digerlerinin esamesi okunmadi. yok sitede form doldurun dediler, form verileri silindi tekrar form doldurun dediler, ama alanina denk gelmedim.
full member
Activity: 286
Merit: 100
full member
Activity: 392
Centra'dan çıkıp AION'a geçmiştim tüm yatırımım ile o kadar mutluyum ki şu rezil adamlardan kurtulduğum için. Umarım kalanlar mağdur olmazlar.
legendary
centra nin global anons basligi kilitlenmis herhangi bir duyuru yapilmadan? var mi bi bilgisi olan?
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
centra zaten master ile anlaşma yaptı. ico tanıtımında kullanılan kartlar visa idi, ardından bu olay patlayınca mastercard ile anlaştılar. topluluğa gönderilen kartlar da mastercard logolu oldu.

Bu olay yeni patlak verdi ve zaten gelen kartlar mastercard idi. Yeni yapılan bir karar değil. Adamlar mastercard kartların dağıtımına başladıktan sonra visa patladı.

olur mu o olay daha kasım ayının sonlarına doğru patladı diye hatırlıyorum ben.. slack da yazmışlardı

---
ekim sonuymus: https://www.reddit.com/r/CentraTech/comments/763f09/official_statement_regarding_the_mastercard_ban/
legendary
Activity: 1764
Merit: 1012
centra zaten master ile anlaşma yaptı. ico tanıtımında kullanılan kartlar visa idi, ardından bu olay patlayınca mastercard ile anlaştılar. topluluğa gönderilen kartlar da mastercard logolu oldu.

Bu olay yeni patlak verdi ve zaten gelen kartlar mastercard idi. Yeni yapılan bir karar değil. Adamlar mastercard kartların dağıtımına başladıktan sonra visa patladı.
sr. member
full member
Activity: 420
Hay arkadaş bankalar uyandı desenize arkadaş ne saçma iş ya kartları iptal etmek falan ama bekliyordum çünkü bankaların sonu geliyordu bunu yavaşlatabilirler engelleyemezler
legendary
Visa olan tüm kartlar patladı arkadaşlar bir ten centra master card olduğundan etkilenmeid bu durumdan. Tenx kart sahipleri falan kalakalmışlar monacoda zaten daha kart yok.

Centra bizde sıkıntı yok açıklaması yaptı. Piyasa daha farkında değil bu olayın, fark edince etkisi olur.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Centra dan ben çok umutluyum arkadaşlar. şuan ilk dalgadakine benzer bir yatay seyir var kanımca. 3. dalgaya başladığı anda fiyat 8$ zorlayacak gibi. Ether bazında icoyu girenleri tatmin etmese de dolar bazında hiçte fena değil. Birde dediğiniz gibi Dpos daha da fiyatı ivmelendirecektir. Sosyal medyalarından bir haber bekliyorum şöyle fiyatı ateşleyecek..
legendary
dpos yapisi sanki pos sistemlere nazaran yonetimsellik acisindan daha uygun sanki. dun bir waves vakasi yasanmis kimisi acemi node lar yuzunden diyor. bu tip acemiliklere dpos gibi bir yapida rastlanilmaz herhalde.
tezos projesi de dpos olarak ilerleyecekti.
legendary
kendi blockchaini aktif olduğunda proje hakikaten çok farklı bir boyut kazanacak.
şuan yayınlanmış kullanıcı videoları da iyi bir izlenim bıraktı proje ile ilgili.

cidden öyle kendi blockchainleri aktif olduktan sonra bayağı güzel yerlere gelecek gibi görünüyor proje olarak bende yayınlanmış videolar hoşuma gitti valla

Aynen projenin en kritik kısmı orası.

Dpos olması da ayrıca güzel. Oyunu vereceksin düzenli olarak centra coinlerin gelecek. Ufak ufak artacak hiç bir şey yapmadan.
full member
Activity: 322
kendi blockchaini aktif olduğunda proje hakikaten çok farklı bir boyut kazanacak.
şuan yayınlanmış kullanıcı videoları da iyi bir izlenim bıraktı proje ile ilgili.

cidden öyle kendi blockchainleri aktif olduktan sonra bayağı güzel yerlere gelecek gibi görünüyor proje olarak bende yayınlanmış videolar hoşuma gitti valla
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
sr. member
Bu adamlar 50 sefer söz verip hiçbirindede tutmadılar 3 aydır cüzdan kodu gönderecekler mesela.. Anlam veremiyorum hareketlerine ciddi manada soğuduğum bir proje buradaki tüm yatırımlarımı satıp 3 dolar civarındayken Aion aldım şu an hiç pişman değilim.

iyi de şuan cüzdan kodunu ne yapcaz? test için güzel olurdu evet. ama kart olmadan access code bir işe yaramayacak ki?
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Kart projelerine bulaşmama kararıma rağmen forumda nasıl etkilendiysem borsaya ilk girdiği günlerde almıştım, btc bazında zararım yeni yeni kapanıyor.
full member
Activity: 392
Bu adamlar 50 sefer söz verip hiçbirindede tutmadılar 3 aydır cüzdan kodu gönderecekler mesela.. Anlam veremiyorum hareketlerine ciddi manada soğuduğum bir proje buradaki tüm yatırımlarımı satıp 3 dolar civarındayken Aion aldım şu an hiç pişman değilim.
legendary
30c derken ico sonrasi yenen dump ile dibe vurdugu 30c yanlis olmasin. suan halihazirda ico fiyatinin altinda. ico maliyeti 1:200 eth/ctr

Neredeyse kafa kafaya geldiği anlar oldu ama şu anda yakın.

Asıl blockchaini çıktığında ve dpos başladığında uçacaktır ama şu anda bile daha yolun başında sayılır.

Evet hocam white paperda centrachain denilen olayı şimdi fark ettim. Gerçekten mükemmel bir proje olacak. 2018 Q1 yazıyor. Açıkladıkları zaman hızlı bir yükseliş olabilir.

Yani q1'e yetiştirirler mi emin değilim çünkü hiç update yok konuyla ilgili kart dağıtımına ve karta yeni coin ekleme derdine düşmüşler şu anda. Blockchain şu an için arka plandaymış. Bakalım bekliyoruz.
full member
Activity: 142
30c derken ico sonrasi yenen dump ile dibe vurdugu 30c yanlis olmasin. suan halihazirda ico fiyatinin altinda. ico maliyeti 1:200 eth/ctr

Neredeyse kafa kafaya geldiği anlar oldu ama şu anda yakın.

Asıl blockchaini çıktığında ve dpos başladığında uçacaktır ama şu anda bile daha yolun başında sayılır.

Evet hocam white paperda centrachain denilen olayı şimdi fark ettim. Gerçekten mükemmel bir proje olacak. 2018 Q1 yazıyor. Açıkladıkları zaman hızlı bir yükseliş olabilir.
Pages:
Jump to: