Pages:
Author

Topic: [ANN] Centra Tech ICO | Dünya Genelinde Bankamatik Kartı & Sigortalı Cüzdan - page 3. (Read 12162 times)

legendary
Activity: 1764
Merit: 1012
30c derken ico sonrasi yenen dump ile dibe vurdugu 30c yanlis olmasin. suan halihazirda ico fiyatinin altinda. ico maliyeti 1:200 eth/ctr

Neredeyse kafa kafaya geldiği anlar oldu ama şu anda yakın.

Asıl blockchaini çıktığında ve dpos başladığında uçacaktır ama şu anda bile daha yolun başında sayılır.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
30c derken ico sonrasi yenen dump ile dibe vurdugu 30c yanlis olmasin. suan halihazirda ico fiyatinin altinda. ico maliyeti 1:200 eth/ctr
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Hey gidi günler 30 centten nerelere geldi.
Daha yolun başında.
Bizi ilerde daha çok şaşırtacağa benziyor
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
Odul tokenlarını alamayan varmı benim gibi halen ? Odullerle ilgili maili alalı uzun bir süre geçmiş oldugu halde az sayıda hala odulunu alamayanlar var sanırım. Konu ile ilgili telegramda bir kaç serzeniste bulunan arkadaşı görmüştüm. Sordum bir gelişme olmadımı odullerle ilgili şeklinde ama dağıtım devam ediyor şeklinde cevapladılar. Yakında centrazede dernegi kuracaz herhalde. Burdan benim gibi odul hakkını alamamıs arkadaslara sabırlar herkesede iyi seneler arkadaslar. Gönlünüze göree..

Evet, ben de hala bekliyorum. Gelen bir şey olmadı.
Çok uzadı, çok bekletti.
Umarım ödüller tamamen dağıtıldığında fiyatı güzel bir yere gelmiş olur da beklediğimize değer...

Ödül dağıtımını yapan bounty manageri bildiğim kadarıyla işleri eline yüzüne bulaştırmış zaten eksiyi de yemiş laudadan. Bir form vardı centranın bounty sayfasında veya ann başlığında dolaşan. Onu doldurmadıysanız doldurun. Centra kendi takip ediyor olması lazım şu sıralar.

Hocam hayal meyal sanki bir form doldurduğumu hatırlıyor gibiyim ama eminde olamıyorum hani acaba bahsettiğiniz formmu diye. Yanlız ben doldyurdugum forma istinaden Centradan([email protected]) "Bounty Submission Confirmation" baslıklı maili aldım 4 Aralık tarihinde. Neredeyse 1 ay olacak mail yoluyla bir dönüşte olmadı. Tek bir tokenda yollamış değiller. Dün supporta bir mail daha attım ama herhalde yılbaşı dolayısıyla bir kaç gün onada dönüş alamam. Neyse bekleyelim artık yapcak bisey yok

bana da mail gelmişti, form çalışmadığı için gönderemedim.

galiba ara ara dağıtacaklar, bu kadar yükselmişken bütün bountyleri salmazlar herhalde.
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Odul tokenlarını alamayan varmı benim gibi halen ? Odullerle ilgili maili alalı uzun bir süre geçmiş oldugu halde az sayıda hala odulunu alamayanlar var sanırım. Konu ile ilgili telegramda bir kaç serzeniste bulunan arkadaşı görmüştüm. Sordum bir gelişme olmadımı odullerle ilgili şeklinde ama dağıtım devam ediyor şeklinde cevapladılar. Yakında centrazede dernegi kuracaz herhalde. Burdan benim gibi odul hakkını alamamıs arkadaslara sabırlar herkesede iyi seneler arkadaslar. Gönlünüze göree..

Çok uzadı, çok bekletti.
Umarım ödüller tamamen dağıtıldığında fiyatı güzel bir yere gelmiş olur da beklediğimize değer...

Ödül dağıtımını yapan bounty manageri bildiğim kadarıyla işleri eline yüzüne bulaştırmış zaten eksiyi de yemiş laudadan. Bir form vardı centranın bounty sayfasında veya ann başlığında dolaşan. Onu doldurmadıysanız doldurun. Centra kendi takip ediyor olması lazım şu sıralar.

Hocam hayal meyal sanki bir form doldurduğumu hatırlıyor gibiyim ama eminde olamıyorum hani acaba bahsettiğiniz formmu diye. Yanlız ben doldyurdugum forma istinaden Centradan([email protected]) "Bounty Submission Confirmation" baslıklı maili aldım 4 Aralık tarihinde. Neredeyse 1 ay olacak mail yoluyla bir dönüşte olmadı. Tek bir tokenda yollamış değiller. Dün supporta bir mail daha attım ama herhalde yılbaşı dolayısıyla bir kaç gün onada dönüş alamam. Neyse bekleyelim artık yapcak bisey yok
full member
Activity: 490
Merit: 193
Ödül konusunda arapsaçına çevirdiler işi, ben internet sitesindeki formu doldurmuştum sosyal medya ödülü için geçengünlerde yollamışlar 70 CTR hiç yoktan iyidir.fiyatı ilerleyen günlerde dahada yükselebilir
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Aylarca beklediğimiz oluyor ödüller için fakat hiç bu kadar uzun beklediğimi hatırlamıyorum hatta unutmuşum aldım diye yanlış hatırladım iyi ki not almışım. Sosyal kampanyasına katılmıştım formu doldurmuştum galiba dağıtmaya başlamadılar. 8 hafta demişlerdi bugünlerde bu süre dolmuş olmalı, gün hesabı yapıyorlarsa bilemem ama beklettikleri yeter bence.
legendary

Çok uzadı, çok bekletti.

sr. member
Activity: 546
Merit: 280

Çok uzadı, çok bekletti.
legendary
Centra'yı Monaco'dan daha büyük bir proje yapan nedir? Kimsenin elinde kart bile bulunmuyor, birbirinin kopyası on tokenden biri ben pek bir farkını göremiyorum.

Kendi blockchainini yapıyorlar. Ethereum tabanına muhtaç değiller yani.

Ayrıca yapacakları blockchain dpos tabanlı olacakmış ki şu anda en iyi sonuç ver madencilik modeli. İlk başta kartlara odaklanmışlar, şimdi bunlar da duyuruldukça fiyatı bayağı artıya geçecektir.
sr. member
full member
Activity: 392
Merit: 107
ne oluyor ya ben anlamadım bir düşüyor bir çıkıyor. bunu da pump dump coini heline getirdiler. madem öyle 50 cente düşmesini bekliyorum bende. düşerse şayet evi arabayı satıp alacagım. o derece yani. kaç defadır sert düşüp sert çıkıyor. centranın tabanı 50 cent demekki.
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st

Tebrik etmek lazım adamları Tenx, monaco dan falan bekliyordum ilk ama twitter' dan takip ettiğim kadarıyla bitirmişler işi herhalde.
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
blue card ların görselleri paylaşıldığında yine iyi bir etki bırakır da şu walleti ya da black titan cardları alanları görsek yine şenlenir buralar.
sr. member
Islem hacmide gitgide sündü. Bountyleri dagıtmaya başladılar ve satanlarda baya olmustur ona ragmen bu donemde fiyatın yukselmesi havada kapıldıgı anlamına geliyor olabilir. Blog ödülleri dağıtıldımı?  Bana gelen giden birşey olmadı henüz
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Centra'yı Monaco'dan daha büyük bir proje yapan nedir? Kimsenin elinde kart bile bulunmuyor, birbirinin kopyası on tokenden biri ben pek bir farkını göremiyorum.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Centra bounty konusunda ne kadar hatalı davransa da vaaddettiklerini proje bazında bir bir hayata geçiriyorlar. Kendi gibi fakat daha düşük background a sahip rakibi Monaco bile kısacık zamanda 1 dolardan 19 dolara fiyatını çıkarmış. Centra , Monaco dan çok daha büyük bir proje. Burda Türk Community sinde atıp tutanlara bakmamak gerek. Kısa vadede 10 dolar uzun vadede 50 dolar'a kadar Centra da potansiyel görüyorum. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız lütfen.
sr. member
Activity: 548
Merit: 251
Tamam yükseliyor yükselmesine ama yatırımcılarının hepsine 40 centten sattırdılar tokenleri, panik havası yarattırdılar, bitcointalk'tan negatif trust yediler şimdi de kartları gönderiyorlar. Hey babam hey resmen dolandırıcılık bu.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
https://bitcointalksearch.org/user/smartiphone-374823
bounty yoneticisine basmış negatifi lauda helal olsun takdir ettim hala bountyleri alamayanlar var ki bende alamadım sosyal medya ödüllerini, form falan doldurtuyorlar ama ödeme alan yok. Imzaları dağıttılar bıraktılar şerefsizler, bence bizim comminityde hero ve legend olupta ödülünü alamayan varsa oda bassın negatifi
full member
Activity: 448
Merit: 100
aynen erken sattık galiba daha ödüllerin bir kısmı dağıtıldı fiyatı gittikçe yükseliyor kısmet değilmiş ne yapalım bizde diğer gelecek olanı elde tutarız biraz.
Pages:
Jump to: