Pages:
Author

Topic: ANN [DENT]Dent: Dünya Mobil Veri'sini Özgürleştiriyor ve Token'lı Hale Getiriyor - page 10. (Read 11566 times)

hero member
Activity: 602
Merit: 500

Verdiğiniz linkte rank'ı güncellenen kimse göremedim listeyi kontrol edip, yanlış baktınız sanırım. Ayrıca hem konuya yazıp hem de basitçe PM attıysanız başka bir şey yapmanıza gerek yok. Çünkü belli ki başındaki kişi güncellemiyor şu anda sonra güncelleyecektir, bounty başlığında aynı şikayet mevcut kendim gördüm başkasından bugün. Dert etmeyin, takipte kalın sadece.

Verdiğim linkte Alternative nickli kişinin mesajı var ve ben yanlış görmüyorsam güncelleme almış listede 180 numarada. Yani herkesinkini güncellemese dert etmeyeceğim de bana özel garezi varmış gibi davranması baya sinir bozucu bir durum.
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
Bu cemale küfredecem şimdi olmayacak , bu elemana 2 çift lafım var @Kubra Dam yardımcı olabilir misiniz İngilizcem yetersiz kalıyor. Sorabilir misiniz acaba bugün rankının değişmesini isteyen adamın dediğini hemen yaparken ben kaç gündür 2 defa bounty konusunda 1 defada pmden yazmama rağmen benimkini neden gerçekleştirmiyor, bana bir garezi mi var?

Bugünkü rank değişikliği isteyen arkadaşın mesajı bu: https://bitcointalksearch.org/topic/m.20215413

Jamal değişik biri. Önceki kampanyalarda benim rankımın tabloda ismini değiştirmedi ama stake leri sayarken yeni rankıma göre yapmıştı.

Bu arada Dent baya yatırım konusunda sıkıntılı proje oldu. 8 Günde çok şeyler değişir mi muamma. Tamda segwit öncesi.

Kötü zamanlara denk geldi epeyce. Ne desek boş olur bu saatten sonra açıkçası. Bekleyip kendimiz göreceğiz. Daha zaman var, insanların kafası bitcoin konusunda daha rahatlarsa yatırımlar hızlı şekilde artabilir veya böyle de kalabilir. Bakalım.

Bu cemale küfredecem şimdi olmayacak , bu elemana 2 çift lafım var @Kubra Dam yardımcı olabilir misiniz İngilizcem yetersiz kalıyor. Sorabilir misiniz acaba bugün rankının değişmesini isteyen adamın dediğini hemen yaparken ben kaç gündür 2 defa bounty konusunda 1 defada pmden yazmama rağmen benimkini neden gerçekleştirmiyor, bana bir garezi mi var?

Bugünkü rank değişikliği isteyen arkadaşın mesajı bu: https://bitcointalksearch.org/topic/m.20215413

Verdiğiniz linkte rank'ı güncellenen kimse göremedim listeyi kontrol edip, yanlış baktınız sanırım. Ayrıca hem konuya yazıp hem de basitçe PM attıysanız başka bir şey yapmanıza gerek yok. Çünkü belli ki başındaki kişi güncellemiyor şu anda sonra güncelleyecektir, bounty başlığında aynı şikayet mevcut kendim gördüm başkasından bugün. Dert etmeyin, takipte kalın sadece.
sr. member
Activity: 658
Merit: 252

Jamal değişik biri. Önceki kampanyalarda benim rankımın tabloda ismini değiştirmedi ama stake leri sayarken yeni rankıma göre yapmıştı.

Bu arada Dent baya yatırım konusunda sıkıntılı proje oldu. 8 Günde çok şeyler değişir mi muamma. Tamda segwit öncesi.
hero member

sr. member

DENT ICO, KALAN SON 8 GÜN İLE DEVAM EDİYOR!

Toplanan: 18092.81 ETH

İşlenen Token: 8578748773.154326 DENT

Katılımcılar: 963

Crowdsale Detayları: https://www.dentcoin.com/#widget

Türkçe White Paper
hero member
Activity: 686
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Düşünce olarak fena değil ama uygulanabilir olarak çok zayıf bir proje  gibi geliyor.
sr. member
İşleyişi hala tam anlamıyla anlamış değilim saçma ütopik gereksiz bir şey gibi geliyor bana whitepaperi sağlamca okumak lazım. Aslında bayağı yatırım almıs malum piyasa düşünce az gözüküyor.

Tam kavramadan yanıltıcı bilgi vermek istemiyorum, white paper epey uzun ve okuması zaman alan bir kağıt DENT için. 1-2 gün içinde özet olarak yazmayı düşünüyorum. Soran çok arkadaş oldu çünkü.

Tahmin edildiği gibi baya yavaş ilerliyor daha önce 45 bin eth tamamlar demiştim ama o rakama bile ulaşamayabilirler.

Ben bu kadar yavaş olacağını tahmin etmedim hiç ne yalan söyleyeyim. Genel durum da bunu etkiliyor tabiki insanlar ne yapacağına zor karar veriyor şu ortamda. Eğer biraz ortalık düzelirse bitquence'deki gibi bir anda büyük büyük yatırım alabilecek bir proje.
hero member
Tahmin edildiği gibi baya yavaş ilerliyor daha önce 45 bin eth tamamlar demiştim ama o rakama bile ulaşamayabilirler.
hero member
Activity: 756
İşleyişi hala tam anlamıyla anlamış değilim saçma ütopik gereksiz bir şey gibi geliyor bana whitepaperi sağlamca okumak lazım. Aslında bayağı yatırım almıs malum piyasa düşünce az gözüküyor.
sr. member

DENT ICO SÜRÜYOR!

Toplanan: 17835.61 ETH

İşlenen Token: 8465582956.529739 DENT

Katılımcılar: 874

Piyasadaki genel sıkıntıdan dolayı durum iyice durgunlaşmış durumda.  

Detaylar: https://www.dentcoin.com/#widget

Gireceği borsalarla ilgili duyuru var mı? Bir de kesin şu an bonus veriyor mu 45k ethere kadar?

Bitquende kaçırdım bonus olayını pişman oldum bunda devam ediyorsa girmek istiyorum.

Gireceği exchange'ler genelde ICO bittikten sonra açıklanıyor yani henüz erken gibi. Zaten açıklanırsa ben duyuruyorum burdan. Bonus 45.000 ETH sınırına kadar kesinlikle geçerli 440.000 DENT = 1 ETH şeklinde yani.
full member
Activity: 309
Merit: 100
Gireceği borsalarla ilgili duyuru var mı? Bir de kesin şu an bonus veriyor mu 45k ethere kadar?

Bitquende kaçırdım bonus olayını pişman oldum bunda devam ediyorsa girmek istiyorum.
sr. member

DENT ICO DEVAM EDİYOR!

Toplanan: 17608.36 ETH

İşlenen Token: 8365593069.471128 DENT

Katılımcılar: 775

Günlük kabaca 400 ETH gibi yeni bir yatırım alınmış. Burda da Bitquence'deki gibi birden hızlanma olabilir diye düşünüyorum.

TYE'den 2450 dent token topladım. Sanki çok gibi ama değil aslında.

Toplamda 100 milyar token olacak. Proje piyasaya çıktığında pazar değeri 100 milyon dolar olursa, bizim tokenlerin edeceği miktar sadece 2.45 dolar olacak.

Hiç yoktan iyidir en azından  Smiley

Bakarsınız daha iyi fırsatlar düşe TVE'den belli olmaz. Neticede sosyal medya bounty'si bu. Takip etmeniz şart.  Smiley
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
TYE'den 2450 dent token topladım. Sanki çok gibi ama değil aslında.

Toplamda 100 milyar token olacak. Proje piyasaya çıktığında pazar değeri 100 milyon dolar olursa, bizim tokenlerin edeceği miktar sadece 2.45 dolar olacak.

Hiç yoktan iyidir en azından  Smiley
sr. member
152 bin eth nedir yahu uçmuş bunlar. Ben de boş yere telaş yaptım mesaj sayısını yetiştiremeyiz diye. 45 bin eth civarı toplar diye düşünüyorum baya yavaşladı.

TVEdeki tokenler hakkında ne düşünüyorsunuz? Onların da serbest bırakılması süre alır mı? Yoksa ICO bittiği gibi serbest bırakırlar mı?

Diğer bounty dağıtımlarıyla paralellik gösterir tve, ico bitti serbest kalır diye bir durum söz konusu değil.

Edit: Bu arada @Kubra Dam bu jamalla irtibatınız var mı? 2 gün önce hem konuda hem de kendisine özelden yazdım Sr.Member oldum güncelle diye hala güncellememiş.

Sizin gibi yani irtibatım, özel bir şansım yok o konuda. Bence mesaj attıysanız ve bounty konusuna da yazdıysanız değişiklikler yapılacaktır. En kötü ihtimalle bounty sayım zamanı kanıt gösterirsiniz düzeltirler zaten kesinlikle. Neticede rank atlamışsınız.

Bu aralar düzgün yatırım toplayan ICO çıkmıyor ya aslında güzel bir kadro. (Primalbase dışında) Jamaldan iş bekliyosanız size de sabır diliyorum. Grin

Şu 1 ağustos mevzusu biraz netleşse artık bazı insanlar sadece bitcoin veya belli coin'lere dönüp beklemeye çekildi. Pek bulaşmıyorlar ico veya diğer işlere.
full member
Activity: 532
Merit: 100
152 bin eth nedir yahu uçmuş bunlar. Ben de boş yere telaş yaptım mesaj sayısını yetiştiremeyiz diye. 45 bin eth civarı toplar diye düşünüyorum baya yavaşladı.

TVEdeki tokenler hakkında ne düşünüyorsunuz? Onların da serbest bırakılması süre alır mı? Yoksa ICO bittiği gibi serbest bırakırlar mı?

Diğer bounty dağıtımlarıyla paralellik gösterir tve, ico bitti serbest kalır diye bir durum söz konusu değil.

Edit: Bu arada @Kubra Dam bu jamalla irtibatınız var mı? 2 gün önce hem konuda hem de kendisine özelden yazdım Sr.Member oldum güncelle diye hala güncellememiş.
Bu aralar düzgün yatırım toplayan ICO çıkmıyor ya aslında güzel bir kadro. (Primalbase dışında) Jamaldan iş bekliyosanız size de sabır diliyorum. Grin
hero member

hero member
Activity: 1655
Merit: 600
Kısa kısa proje ile ilgili görüşlerim:

Artılar
  • Proje mantıklı ve gelecek vaad ediyor.
  • Takım çok iyi ve güven veriyor.

Eksiler
  • Token sayısı çok fazla.
  • Toplanması hedeflenen para çok fazla.
  • Satılmayan tokenler yakılmayacak.

Kendim yatırım yapmayı düşünmüyorum. Yapacaklara da yüksek meblağlarla girmelerini tavsiye etmiyorum.

Verdiğim puan: 5/10

Projelerle ilgili yapılan şahsi yorumlar keşke en azından bu kadar yapıcı olsa. İster 1 puan verin ister 10 puan verin arkasını kendi görüşünüz ve tespitlerinizle doldurduğunuz zaman herkesçe saygı görecektir. Teşekkürler yorum için.

Rica ederim.
sr. member

Artılar

Eksiler

Kendim yatırım yapmayı düşünmüyorum. Yapacaklara da yüksek meblağlarla girmelerini tavsiye etmiyorum.

Projelerle ilgili yapılan şahsi yorumlar keşke en azından bu kadar yapıcı olsa. İster 1 puan verin ister 10 puan verin arkasını kendi görüşünüz ve tespitlerinizle doldurduğunuz zaman herkesçe saygı görecektir. Teşekkürler yorum için.
hero member
Activity: 1655
Merit: 600

Artılar

Eksiler

sr. member

DENT ICO DEVAM EDİYOR!

Toplanan: 17135.65 ETH

İşlenen Token: 8157600975.557555 DENT

Katılımcılar: 616

Momentum zayıfladı baya bakalım günler ne getirecek.

Pages:
Jump to: