Viral işinde bir iş var ama çözemedim 84 milyon token diyor sosyal medya için bu maksimum miktar toplansaydı dağıtılacak miktar mıydı? Ortalama 3000 Dent aldı millet en fazla 1500 kişi girse hadi 2000 olsun 6 milyon token dağıtmış olurlar.
Dostum bunları public şekilde ana konulardan dile getirmediğiniz müddetçe çözüm olmayacak maalesef. İsteyen istediği gibi at oynatmaya devam eder.
Jamal yine döktürmüş millet çok şikayetçi post sayımızı yanlış saydı diyene bak benimle aynı olana tam stake verdi bana yarım verdi diyene bak. Bir kaç kişiye baktım gerçekten hata var bakacağım diyorda palavra. Bu adam milletin ömrünü yedi. Zaten o kadar kazançlı bir ico olmamış.
Sürekli dile getiriyoruz sıkıntılar mevcut, yapacak bir şey yok. Ana konulara bunları yazmaktan ziyade tüm memnuniyetsizlik lokal konular altına yazıldığı için ilgili kişiler de hiçbir problem yokmuş gibi görmeye devam ediyorlar. Bunu çok kez vurguladım.
Ortalamanın üstünde almışım 900 bin küsür rakam. Normal şartlarda 2 eth civarına satabilmem lazım ama 1 eth ancak satabilirim gibi geliyor. Bu aralar borsaya giren icolar hem dumpla giriyor hem de bunun coin sayısı çok fazla bundan dolayı düşük bir rakam bekliyorum. Gireceği borsalarda önemli tabi en azından bittrexe girebilse bari.
Ne yalan söyleyeyim son zamanlarda neredeyse tüm ICO'lar exchange'lere girdiği zaman neredeyse yarıya kadar değre kaybı yaşıyor. Bu durumda sizin söylediğiniz şey doğru oluyor. Belki altcoin'lere çok büyük bir pump gelirse ondan faydalanabilirsiniz. Yoksa dediğiniz gibi olması muhtemel.