Bu mesaj için bşr alt limit belirleme moda oldu gerçi çok tecrübeli değilim bilemiyorum ama mesela ingilizce bilmeyenler nasıl ana konuya mesaj atacak bazı icolar istiyorlar.Adam google translate ile çevirecek mecbur.Birde karakter için altlimit veriyor saçma sapan uzatacak konuyu
Bu konuda ne tavsiye edersiniz acaba
Tavsiye edecek bir şey yok dostum bence bu konuda. Şartları karşılamakta zorlanıyorsanız girip de diskalifiye olmaktansa uzak durmanız veya şartları daha rahat olan kampanyalar bulmanız en doğrusu olur.
Ben olayı tam kavrayamadım biraz tahtalarım eksik sanıyorum. Şimdi kullanılmayan mobil veri diyince bu her ay 1 gb' i bile zor tüketip her ay 4 gb parası ödediğim Turkcell hattımı mı hedefliyor ? Yoksa bilmediğim başka bir şeyler mi var. Doğru anladıysam ben bunu dent ile nasıl takas edeceğim ? Hotspot mu açacağım telefonumdan?
Aynen onu hedefliyor ama nasıl olacağına dair white paper'da ilerledikçe açıklama yapacağım net şekilde belirtildiyse. Artık e-sim tarzı bir sistem mi olacak yoksa başka bir şey mi bilemiyorum yoksa hotspot açmak tabiki de kesinlikle değil.
Ben olayı tam kavrayamadım biraz tahtalarım eksik sanıyorum. Şimdi kullanılmayan mobil veri diyince bu her ay 1 gb' i bile zor tüketip her ay 4 gb parası ödediğim Turkcell hattımı mı hedefliyor ? Yoksa bilmediğim başka bir şeyler mi var. Doğru anladıysam ben bunu dent ile nasıl takas edeceğim ? Hotspot mu açacağım telefonumdan?
Aynen hocam uygulamanın nasıl işe yarayacagını bilmiyorum ama bizim gibi 3.dünya ülkelerinin kapsam dahilinde olacagını duşunmuyorum.Zaten dent bence tutmayacak kendi mobil veri altyapılarını kurmaları ve bunu telekominikasyon firmalarına satmaları falan gerekiyor biraz saçma bir fikir bence
Tabiki hocam diğer tüm projelerde olduğu gibi bunda da Türkiye ilk hedef arasında yer almıyor, diğer yerleri düşününce bu gayet normal. White paper'da ilerledikçe açıklık getirmeye çalışacağım nasıl olacağına dair. Ekipte zaten ciddi telekominikasyon geçmişi olan kişiler var dikkat ettiyseniz. Hindistan'da yaptıkları faaliyetler falan var. Bu sektörden alakasız kişilerin oluşturduğu bir proje değil, bakalım.
Çok fazla coin üretmişler, bounty kampanyalarının fazla bir getirisi olacağını düşünmüyorum.
Bunu, projeyi çok fazla markete yaymak istiyoruz bu nedenle de likidite açığı sıkıntısı olmasın diye planladıklarını söylemişler. Sizin gibi başkası sormuştu neden böyle fazla sayıda DENT token var diye. Daha detaylı cevap şurda.
Basically if your token is a utility in a large market, you need to create a lot of them, otherwise it will not work. When the exchange gets larger, there needs to be lot of DENT token liquidity out there to enable the market. That is why you get 400,000 DENTS with one ETH in this crowdsale. Our target is to spread the tokens to as many people as possible, therefore a small unit price.