Pages:
Author

Topic: ANN [DENT]Dent: Dünya Mobil Veri'sini Özgürleştiriyor ve Token'lı Hale Getiriyor - page 11. (Read 11566 times)

legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING

Hiç fena değil . Şu andaki ETH kurun ile 3.600.000 dolar yapıyor.
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
piyasanın gidişatına baktığımızda oldukça iyi rakamlar topluyor. umarım başarılı olur. Acaba imza kampanyası hakkında ne düşünüyorsunuz.

İmza kampanyası iyi yani gözüme çarpan olumsuz bir şey yok. Sadece bounty ödemesi zaman alır onu belirteyim. ICO bitti, ödeme gelsin diye bir şey olacağını asla düşünmüyorum ama eninde sonunda ulaşır elinizde kurallara uygun hareket edip hile yapmadıysanız.

İki hafta sürecek bir ICO, bakalım yatırım da artacaktır illa ki. Piyasanın belirsiz olması kötü sadece.

TVEdeki tokenler hakkında ne düşünüyorsunuz? Onların da serbest bırakılması süre alır mı? Yoksa ICO bittiği gibi serbest bırakırlar mı?

Kampanya bittikten sonra onay verilince serbest bırakılıyor DENT token'lar theviralexchange'den diye biliyorum ama kesin bir süre hiç duymadım bununla ilgili. Belki önceden TVE'yi tecrübe eden arkadaşlar varsa onlar daha doğru cevap verebilirler.
full member
Activity: 532
Merit: 100
piyasanın gidişatına baktığımızda oldukça iyi rakamlar topluyor. umarım başarılı olur. Acaba imza kampanyası hakkında ne düşünüyorsunuz.

İmza kampanyası iyi yani gözüme çarpan olumsuz bir şey yok. Sadece bounty ödemesi zaman alır onu belirteyim. ICO bitti, ödeme gelsin diye bir şey olacağını asla düşünmüyorum ama eninde sonunda ulaşır elinizde kurallara uygun hareket edip hile yapmadıysanız.

İki hafta sürecek bir ICO, bakalım yatırım da artacaktır illa ki. Piyasanın belirsiz olması kötü sadece.

TVEdeki tokenler hakkında ne düşünüyorsunuz? Onların da serbest bırakılması süre alır mı? Yoksa ICO bittiği gibi serbest bırakırlar mı?
sr. member

sr. member
Activity: 616
Merit: 261
sr. member
Presale harici daha henüz token satamamışlar doğru dürüst.
 Raised: 16376.68 ETH diyorlar ama bunun 15.5k'sı presale'dan.

Pre-sale ayrı ICO ayrı. Dahil olduğunu nerden çıkardınız? Pre-sale ICO'ya dahil edilmiyor yani burda toplanan 16.400 ETH bugün birkaç saatte aldığı yatırım.

hero member
Activity: 661
Merit: 509
Presale harici daha henüz token satamamışlar doğru dürüst.
 Raised: 16376.68 ETH diyorlar ama bunun 15.5k'sı presale'dan.
sr. member
45 bin eth'de bonus işi bitiyor sanırım üst sınırı ana konuda bir yerde 90 bin eth gördüm diye hatırlıyorum ama emin değilim.

152.000 ETH hard cap olarak iletildi bana. Zaten o seviyelere geleceğimizi sanmıyorum. Epey yüksek bir rakam bu.

Teşekkürler sonradan buldum. Çok çabuk biticek gibi 1 buçuk saatte yarısı gitti bile.

Yanlış baktınız sanırım yarısı bitmedi çünkü. DENT'in hard cap'i baya yüksekti. 100.000 ETH'nin üzerinde öyle söyleyeyim. Emin olmak için net rakama bakacağım. Buradan yazarım yine.
Evet yanlış yere bakmışım. 16k ETH toplanmış henüz.

Aynen ayrıca %10 bonus bitimi 45.000 ETH'ye ulaşıldığında olacak. Onun dışında hard cap'i yukarda yazdım.
full member
Activity: 490
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Teşekkürler sonradan buldum. Çok çabuk biticek gibi 1 buçuk saatte yarısı gitti bile.

Yanlış baktınız sanırım yarısı bitmedi çünkü. DENT'in hard cap'i baya yüksekti. 100.000 ETH'nin üzerinde öyle söyleyeyim. Emin olmak için net rakama bakacağım. Buradan yazarım yine.
Evet yanlış yere bakmışım. 16k ETH toplanmış henüz.
hero member
Activity: 602
Merit: 500
45 bin eth'de bonus işi bitiyor sanırım üst sınırı ana konuda bir yerde 90 bin eth gördüm diye hatırlıyorum ama emin değilim.
sr. member

full member
sr. member

DENT ICO BAŞLADI ARKADAŞLAR!

Kısa sürede 16.000 ETH yatırım ile ile hızlı bir başlangıç yaptı.

26 Temmuz 2017'ye kadar devam edilecek.

https://www.dentcoin.com/#widget

Sitede bu adres gösteriyor buradan takip edebilirsiniz herhalde. 0x44ad644576eeebffcd9ad89728d2a6c415cf8fb5

Aynen adres doğrudur, aşağıda etherscan linkini de verdim.

ICO sürecini nerden takip edebiliriz.

Yukarda da paylaşmıştım, bir kez daha paylaşayım.

Web sitesi: https://www.dentcoin.com/#widget

Wallet takibi: https://etherscan.io/address/0x44ad644576eeebffcd9ad89728d2a6c415cf8fb5

legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING

Sitede bu adres gösteriyor buradan takip edebilirsiniz herhalde. 0x44ad644576eeebffcd9ad89728d2a6c415cf8fb5
full member
sr. member

DENT ICO BUGÜN SAAT 18:00'da BAŞLIYOR!

1 ETH = 400.000 DENT Token olarak bir oran mevcut.

26 Temmuz 2017'ye kadar devam edecek.

Detaylar için: https://www.dentcoin.com/tokensale

PRE-SALE BAŞARIYLA BİTTİ VE 15.500 ETH TOPLANDI!

Detaylar: https://etherscan.io/address/0x6d997edca04282950416fa380d834f360fc36ebb

Bugün Türkiye saatiyle saat 16'da başlıyor ico yanılmıyorsam, pre-salede gayet iyi bir rakam topladılar bakalım ico nasıl geçecek?

Aynen öyle, heyecan dorukta. Pre-sale'da iyi bir rakam toplandı gayet. Ben başlangıcı da hızlı yapıp ilk saatlerde 20-30 bin ETH tutarını yakalayacağını düşünüyorum. Göreceğiz.
hero member
Activity: 602
Merit: 500
Bugün Türkiye saatiyle saat 16'da başlıyor ico yanılmıyorsam, pre-salede gayet iyi bir rakam topladılar bakalım ico nasıl geçecek?
sr. member

DENT PRE-SALE SON 2 GÜN ARTIK!

Şu anda 12.350 ETH'ye yakın toplandı diyebiliriz. Bu da 3 milyon $'a işaret ediyor.

Kabaca 6 milyar adet DENT satıldı diyebiliriz.

Pre-sale sonrası 12 Temmuz'da normal ICO başlayacak.

Kontrol İçin: https://etherscan.io/address/0x6d997edca04282950416fa380d834f360fc36ebb

Resmi web sitesi: https://www.dentcoin.com/presale/
sr. member
Bu mesaj için bşr alt limit belirleme moda oldu gerçi çok tecrübeli değilim bilemiyorum ama mesela ingilizce bilmeyenler nasıl ana konuya mesaj atacak bazı icolar istiyorlar.Adam google translate ile çevirecek mecbur.Birde karakter için altlimit veriyor saçma sapan uzatacak konuyu
Bu konuda ne tavsiye edersiniz acaba

Tavsiye edecek bir şey yok dostum bence bu konuda. Şartları karşılamakta zorlanıyorsanız girip de diskalifiye olmaktansa uzak durmanız veya şartları daha rahat olan kampanyalar bulmanız en doğrusu olur.

Ben olayı tam kavrayamadım biraz tahtalarım eksik sanıyorum. Şimdi kullanılmayan mobil veri diyince bu her ay 1 gb' i bile zor tüketip her ay 4 gb parası ödediğim Turkcell hattımı mı hedefliyor ? Yoksa bilmediğim başka bir şeyler mi var. Doğru anladıysam ben bunu dent ile nasıl takas edeceğim ? Hotspot mu açacağım telefonumdan? Smiley

Aynen onu hedefliyor ama nasıl olacağına dair white paper'da ilerledikçe açıklama yapacağım net şekilde belirtildiyse. Artık e-sim tarzı bir sistem mi olacak yoksa başka bir şey mi bilemiyorum yoksa hotspot açmak tabiki de kesinlikle değil.

Ben olayı tam kavrayamadım biraz tahtalarım eksik sanıyorum. Şimdi kullanılmayan mobil veri diyince bu her ay 1 gb' i bile zor tüketip her ay 4 gb parası ödediğim Turkcell hattımı mı hedefliyor ? Yoksa bilmediğim başka bir şeyler mi var. Doğru anladıysam ben bunu dent ile nasıl takas edeceğim ? Hotspot mu açacağım telefonumdan? Smiley

Aynen hocam uygulamanın nasıl işe yarayacagını bilmiyorum ama bizim gibi 3.dünya ülkelerinin kapsam dahilinde olacagını duşunmuyorum.Zaten dent bence tutmayacak kendi mobil veri altyapılarını kurmaları ve bunu telekominikasyon firmalarına satmaları falan gerekiyor biraz saçma bir fikir bence

Tabiki hocam diğer tüm projelerde olduğu gibi bunda da Türkiye ilk hedef arasında yer almıyor, diğer yerleri düşününce bu gayet normal. White paper'da ilerledikçe açıklık getirmeye çalışacağım nasıl olacağına dair. Ekipte zaten ciddi telekominikasyon geçmişi olan kişiler var dikkat ettiyseniz. Hindistan'da yaptıkları faaliyetler falan var. Bu sektörden alakasız kişilerin oluşturduğu bir proje değil, bakalım.

Çok fazla coin üretmişler, bounty kampanyalarının fazla bir getirisi olacağını düşünmüyorum.

Bunu, projeyi çok fazla markete yaymak istiyoruz bu nedenle de likidite açığı sıkıntısı olmasın diye planladıklarını söylemişler. Sizin gibi başkası sormuştu neden böyle fazla sayıda DENT token var diye. Daha detaylı cevap şurda.

Basically if your token is a utility in a large market, you need to create a lot of them, otherwise it will not work. When the exchange gets larger, there needs to be lot of DENT token liquidity out there to enable the market. That is why you get 400,000 DENTS with one ETH in this crowdsale. Our target is to spread the tokens to as many people as possible, therefore a small unit price.
sr. member
Activity: 322
Merit: 250

Aynen hocam uygulamanın nasıl işe yarayacagını bilmiyorum ama bizim gibi 3.dünya ülkelerinin kapsam dahilinde olacagını duşunmuyorum.Zaten dent bence tutmayacak kendi mobil veri altyapılarını kurmaları ve bunu telekominikasyon firmalarına satmaları falan gerekiyor biraz saçma bir fikir bence
Pages:
Jump to: