theviralexchange kısmında ben 3000 token kazandım arkadaşlar sizlerde durum nedir
bu 3000 token 10cent bile eder etmez yani gerçekten 1 sakız bile alınmaz bununla
sosyal medya bounty ödülüne bakarmısınız resmen vakit kaybı
Bende de 2100 mü ne var bir sakız parası etmemesi çok normal hocam, bu cemalin yönettiği kampanyalarda sosyal medya zaten çok az veriyor bi de kampanya viraldeyse kazanç sıfıra yakın oluyor. Allahtan şu anki bounty kampanyalarında viral ile çalışan yok.
Bu bence TVE ile ilgili bir durum gibi. Normalde sosyal medya kampanyaları orta karar bir ödül veriyor diye biliyorum her ne kadar katılmasam da.
Dent'i düzenleyen tokenmarket, bounty yöneticisi jamalaezaz, bu iki kombinasyon bu forumda karşılaşabileceğiniz en kötü şeylerden biridir. Tokenmarket escrow olarak tuttuğu coinleri kimseye ödemedi Insurex kampanyasında. Jamalaezaz denen lavuk aynı anda on proje alıp hepsini haftalarca geciktirmesiyle meşhur. Doğru düzgün yaptıkları bir tane iş yok. Siz hala bu sahtekarların kampanyalarına giriyorsanız kendiniz kaşınıyorsunuz. Bunların çıkardığı ICO'ya para yatıranın zaten aklına şaşarım. Bkz. Monaco. Borsaya girdiği gibi dibi boylayacak yeni bir çöp coin doğdu.
Bunu lokal konuda ağlaşmak yerine gidip de ilgili kişilere, ilgili başlıklar altından söylemeyi denersen o legendary hesabın belki bir işe yaramış olur hocam. Bir adamdam madem bu kadar tiksiniyorsunuz, belli ki tek de değilsiniz neden bunu açıkça ilan etmiyorsunuz global kısımdan çok merak ediyorum. Gelip de buraya yazmanın inan hiç anlamı yok.
Kasten yanlış bilgi verdiğim falan yok. Kaç tane bounty yaşadık hepsinde sakat sakat işler oldu. Ben ismimin üzerinde tamam işaretini görmeden asla kaldırmam imzayı. Sonra kime dert anlatacaksın çok merak ediyorum. Kaç hafta tutulan imza sonuçta.
Listeler bembeyaz neresine kaydettiğine güveniyorsunuz adamın çok merak ettim. Jamal yanlış iş yapmaz
dediniz beni bitirdiniz hocam,siz sanırım jamal'ı tanımıyorsunuz
adam yüzünden insanlar bountyden sogudu,adama verilen güvensiz trustları görmediniz herhalde
Neyse ben yazacağımı yazdım hocam. İsteyen dikkate alır isteyen imzasını kaldırır o mesaja güvenerek. Herkesin kendi seçimi. Bana PM ile bounty'lerde yaşanan ne problem mesajları geliyor bir bilseniz. Sanki keyfimden isminizin onay aldığını görene kadar tutun diyorum imzayı.
Jamal, burada yazan kişilere göre insanların emeğini çalıp kendine kazanç sağlayan birisi. Şimdiye kadar gördüğüm tüm yorumlar bu anlamdaydı, o yüzden "yanlış iş yapmaz" yorumuna ben de güldüm.
Ama Kubra Dam'ın, yukarıda bold yaptığım yorumuna resmen koptum
Çok yaşayın hocam
Hahahah ben de güldüm şimdi tekrar okuyunca, sağ olasın. Kasti anlam vermek için yazmamıştım aslında.