Pages:
Author

Topic: ANN [DENT]Dent: Dünya Mobil Veri'sini Özgürleştiriyor ve Token'lı Hale Getiriyor - page 4. (Read 11566 times)

full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Zaten TVEden gelen 3k dent var elimizde neyin kafasındalar onu da salmıyolar  Grin Gelsin de satalım bari.
hero member
Activity: 661
Merit: 509
DENT'in etherdelta'da marketi var: https://etherdelta.github.io/#DENT-ETH

Son işlem: 1000.91323    0.000    0.010
1k dent'e 0.01 eth ödenmiş, 100k dent 1 eth ediyor bu hesapla.
sr. member
Activity: 644
Merit: 271

TVE hariç sanırım bounty dağıtımları yapıldı diye düşünüyorum.

Exchange'ler ile ilgili bir açıklama henüz gelmiş değil.

DENT ile DNT karışmasın şuan liqui de işlem gören DNT. Hitbtc de İCO kısmında işlem gören ise DENT dir. DENT henüz borsaya girmedi.

Güzel noktaya parmak basmışsınız, teşekkürler. Evet arkadaşlar lütfen coin sembollerine dikkat edin yanlış işlem yapmayın. Eğer exchange'lerde yanlış bir şekilde birbirine karıştırıp depozit yaparsanız gönderilen token'lar ebediyen çöpe gider.

Token sayısı arttıkça bu konuda da insanların daha dikkat etmesi gerekecek.
full member
Activity: 518
Merit: 102
DENT ile DNT karışmasın şuan liqui de işlem gören DNT. Hitbtc de İCO kısmında işlem gören ise DENT dir. DENT henüz borsaya girmedi.
sr. member
Kimdi o jamal mi hocam.Eher oysa bir ara yine kayboldu o 3-5 gun yoktu ortalikta doner dolasir gelir yine.

Aynen o şahıs. Birkaç gündür haber alınamıyor, kimse bilmiyor nolduğunu. Bütün işlemler aksamış durumda mevcut bounty'lerde.

İco yöneticileri bir akıllanmadılar benim 65 mesajımı 45 mesaj saymış jamal bende buna mesaj attım hatalı saymışsın yeniden kontrol et diye buda tamam bakacağım dedi bir kaç gün sonra da öğreniyorum ki jamal bey ortada yok ne olacak şimdi bizim bounty yalan mı oldu yazmış oraya %50 diye jamalın yaptığı liste geçerli mi olacak ben imzayı da değiştirdim. yeniden sayma imkanları varsa bence bir sürü hata var sayıp düzeltilmesi gerek.

Beklemede kalmaktan başka şansımız yok. Proje sahipleri bile ulaşamıyor, ne olduğunu bilen kimse yok. Bir şey duyarsam mutlaka paylaşacağım.

Valla bu malum eleman geri dönmeyip piyasadan silinecekse ben coinlerimi feda etmeye hazırım, şu eleman bi salsın piyasayı yeter valla.

Bu tip görüşe sahip çok kişi var ve sayıları artıyor. Yakın zamanda değişiklikler görebiliriz diye düşünüyorum.
hero member
Activity: 602
Merit: 500
Valla bu malum eleman geri dönmeyip piyasadan silinecekse ben coinlerimi feda etmeye hazırım, şu eleman bi salsın piyasayı yeter valla.
hero member
Activity: 854
İco yöneticileri bir akıllanmadılar benim 65 mesajımı 45 mesaj saymış jamal bende buna mesaj attım hatalı saymışsın yeniden kontrol et diye buda tamam bakacağım dedi bir kaç gün sonra da öğreniyorum ki jamal bey ortada yok ne olacak şimdi bizim bounty yalan mı oldu yazmış oraya %50 diye jamalın yaptığı liste geçerli mi olacak ben imzayı da değiştirdim. yeniden sayma imkanları varsa bence bir sürü hata var sayıp düzeltilmesi gerek.
full member
Activity: 266
Merit: 242
Kimdi o jamal mi hocam.Eher oysa bir ara yine kayboldu o 3-5 gun yoktu ortalikta doner dolasir gelir yine.
sr. member

DENT TOKEN DAĞITIM DUYURUSU

DENT token'lar artık dağıtıldı ve transfer edilebilir durumda ETH cüzdanları arasında.

Excahnge'ler ile ilgili açıklama henüz yapılmadı.

Bounty başındaki şahıs kayıp. Bu yüzden ne olacağı belli değil.

https://www.dentcoin.com/dentcoin

Şahıs kayıp derken Smiley))
Ya bizim Jet Fadıl da bu işe girse, hiç yabancılık çekmeyecek Smiley

İmzanız değişmiş, hayırlı olsun Smiley

Baya kayıp, 4 gündür kimse haber alamıyor. Sözde yönettiği bounty projelerinin sahipleri de ulaşamıyormuş kendisine. Kayıp olması kimseye bir şey kaybettirmiyor ama dağıtımlar ve bounty etkinlikleri aksayacak onun yüzünden.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280

DENT token'lar artık dağıtıldı ve transfer edilebilir durumda ETH cüzdanları arasında.

Şahıs kayıp derken Smiley))
Ya bizim Jet Fadıl da bu işe girse, hiç yabancılık çekmeyecek Smiley

İmzanız değişmiş, hayırlı olsun Smiley
sr. member

legendary
Activity: 952
Merit: 1006
liquide listenmeye başlayan sanırım bu dent değilmi.ICOSuna girmedim ama liquiden biraz alıp sattım 2x yaptı 1 gün içinde sağolsun
sr. member

DENT DUYURU!

Arkadaşlar yapacak bir güncelleme olmadı, o yüzden konuya bir şeyler yazmadım.

Önümüzdeki hafta, bir gün token dağıtımları yapılacak diye söylendi.

Tarihi de duyrulacakmış, güncelleme bekliyoruz sadece.
sr. member

Benim alacağım miktarı düşürmüşler bunlar daha da düşürürse şaşırmam. Adam gibi baştan hesaplayın kardeşim bu ne dalga geçer gibi mesaj saymaktan mı acizsiniz.

Yukarda arkadaşlar da yazmış, onun aslında sebebi bazı insanlara yazılan %50 almaya hak kazandı olayından vazgeçilmesi. Böylece tam bounty alan kişilerin payı azalmış oldu.

Gerçi saçma bir uygualamaydı zaten bunun yarısı veya tamı olmaz. Ya kazanabilir bounty'yi ya da kazanamaz.
hero member
Activity: 602
Benim alacağım miktarı düşürmüşler bunlar daha da düşürürse şaşırmam. Adam gibi baştan hesaplayın kardeşim bu ne dalga geçer gibi mesaj saymaktan mı acizsiniz.
sr. member
Bouncylere hayirli olsun o zaman cok beklettiler cok sorunlar cikti insallah birseyler kazandirir,guven sifir ama belli olmaz pumplanirsa cakin gecin zaten

Bekleten bekletene zaten, bountyler çok birşey getirmeyecek gibi görünüyor. Blog bountyler hesaplanmamış bile henüz.

Normaldir insanlar böyle bağ eğmeye devam ettiği sürece, 1 aya da hesaplamasalar hiçbir şey olmaz.

Şimdi jamalin yerine BitFinnese bakıyor sanırım imza kampanyası katılımcılarına. Problemleri çözmek için ona PM attım, olumlu haberler bekliyorum. Mazeretlerinin bir temeli yoktu, çok fazla tepki gelince Dent ekibi geri adım atmış. Bounty muhabbetinin projenin önüne geçmesini istemezler doğal olarak. Bu arada blogları saymaya başlamamışlar daha. Bu gidişle herkes bir süre daha beklemek zorunda kalacak.

Ne yaptıklarını bir bilseler keşke zaten... Bu gidişle umarım token dağıtım yapılan döneme kadar listeleri blog vs. de olarak yetiştirebilirler.
hero member
Activity: 686
Merit: 501
Blockchain Just Entered The Real World
Şimdi jamalin yerine BitFinnese bakıyor sanırım imza kampanyası katılımcılarına. Problemleri çözmek için ona PM attım, olumlu haberler bekliyorum. Mazeretlerinin bir temeli yoktu, çok fazla tepki gelince Dent ekibi geri adım atmış. Bounty muhabbetinin projenin önüne geçmesini istemezler doğal olarak. Bu arada blogları saymaya başlamamışlar daha. Bu gidişle herkes bir süre daha beklemek zorunda kalacak.
full member
Activity: 190
Merit: 100
Bouncylere hayirli olsun o zaman cok beklettiler cok sorunlar cikti insallah birseyler kazandirir,guven sifir ama belli olmaz pumplanirsa cakin gecin zaten

Bekleten bekletene zaten, bountyler çok birşey getirmeyecek gibi görünüyor. Blog bountyler hesaplanmamış bile henüz.
sr. member
Monaco'da çok bekletmişti, bunda fazla bekletmezler umarım, 10 satoshi fiyatla satsam kendimi şanslı sayarım gerçi.
546k dent 10 satoshi'den 0.0546 btc eder... 4 hafta kaldık attığımız 50 mesaja değmedi ama napalım. Darısı Stox'a artık, Pillar'a girseymişim keşke zamanında.

Bunda bekletme durumu bounty'cilere özel bir durum değil. Monaco'da normal token'lar dağıtılmasına rağmen bounty'ler gecikmişti. DENT'te normal token'lar ile bounty token'lar eş zamanlı dağıtılırsa güzel olabilir.

Piyasalar düzelirse yukarı hareketlerden faydalanmak gerekebilir dediğiniz gibi.

Aslında eş zamanlı dağıtım daha mantıklı bi şekilde fiyatını bulacaktır. Bu bountyciler dumplar kafasından çıkılması gerekiyor artık diğer türlü beklenti söylenti daha kötü etkiliyor coinlerin grafiklerini.

Ya zaten dump yapan yaptıktan sonra genelde fiyat dengeleniyor. Dump için de en büyük iki unsur var, ilki bounty'ciler. İkincisi de ICO'ya 2x 3x için giren tipler. Onlar da umduğunu bulamayıp dump yapıp ETH veya BTC ile çokça kez geriye çıkıyorlar o token'dan.

Bence bir insan bounty'ci bile olsa o token'ı mantıklı bir fiyattan satabilmeli. Ama şu ana kadar pek öyle olmadı.

Monaco'da çok bekletmişti, bunda fazla bekletmezler umarım, 10 satoshi fiyatla satsam kendimi şanslı sayarım gerçi.
546k dent 10 satoshi'den 0.0546 btc eder... 4 hafta kaldık attığımız 50 mesaja değmedi ama napalım. Darısı Stox'a artık, Pillar'a girseymişim keşke zamanında.

Bunda bekletme durumu bounty'cilere özel bir durum değil. Monaco'da normal token'lar dağıtılmasına rağmen bounty'ler gecikmişti. DENT'te normal token'lar ile bounty token'lar eş zamanlı dağıtılırsa güzel olabilir.

Piyasalar düzelirse yukarı hareketlerden faydalanmak gerekebilir dediğiniz gibi.

Aslında eş zamanlı dağıtım daha mantıklı bi şekilde fiyatını bulacaktır. Bu bountyciler dumplar kafasından çıkılması gerekiyor artık diğer türlü beklenti söylenti daha kötü etkiliyor coinlerin grafiklerini.
coindash icin atmistim mesaji yanlis basliga yazmisim,kusura bakmayin arkadaslar.Bu arada dentcilerede hayirli olsun hesaplamalar yapilmis.

Tamamdır dostum, sıkıntı yok. DENT hesaplamaları yapıldı liste de verildi. Biz de bir kez daha link paylaşalım. Herkese hayırlı olur umarım, ne diyeyim. Daha blog bounty'leri var hesaplanmadı. 

Signature bounty liste: https://goo.gl/BoM6nD
sr. member
Activity: 322
Merit: 250

☺☺ coindash icin atmistim mesaji yanlis basliga yazmisim,kusura bakmayin arkadaslar.Bu arada dentcilerede hayirli olsun hesaplamalar yapilmis.
Pages:
Jump to: