Pages:
Author

Topic: ANN [DENT]Dent: Dünya Mobil Veri'sini Özgürleştiriyor ve Token'lı Hale Getiriyor - page 3. (Read 11566 times)

sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Bol sifirli coin yapmanin mantigi nedir anlamadim bende de 75bin adet var baksan 1.5 eth anca eder etmez.Sacmalik resmen atin kardesim sifirlari

75 bin 0.15 ether bile zor eder bence yav.
evet haklısın ben yanlış bakmışım 750bın dent varmış,çeşit olsun dursun bakalım şimdilil
sırf etherdeltayı sevmedıgımden satmıyorum aslında kim ugraşacak orayla

legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
Bol sifirli coin yapmanin mantigi nedir anlamadim bende de 75bin adet var baksan 1.5 eth anca eder etmez.Sacmalik resmen atin kardesim sifirlari

75 bin 0.15 ether bile zor eder bence yav.
sr. member
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
Bende 300k kadar var ama satmak için bittrex veya liqui yi bekleyeceğim ( tabii alırlarsa) .
hero member
Activity: 644
Merit: 501
495K Dent vermişler, 1 eth bile etmiyor şu anki fiyatla (hitbtc'de).
3 hafta bunun için mi çalıştık yahu?

Ben etherdelta'da satışa koydum orada biraz daha yükseğe satılıyor galiba ama tam emin değilim detaylı incelemedim coinmarkete girse de verileri rahat takip etsek.
0.00001 fiyatla satışa koymayı düşünüyorum 495k dent'i delta'da. 4.95 eth falan ediyor. Yine de iyi bir tutar değil ama eğer 5x pump yerse (ki yiyebilir, bir çok ico pumplanıyor şu an) iyi olur.
hero member
Activity: 602
Merit: 500

Ben etherdelta'da satışa koydum orada biraz daha yükseğe satılıyor galiba ama tam emin değilim detaylı incelemedim coinmarkete girse de verileri rahat takip etsek.
hero member
Merit: 501
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Yok hayır. Daha serbest bırakmadılar TVE yi.
Ne zaman bırakacakları hakkında bir haber de duymadım henüz...
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Benimde tve de biraz var gerçi 1 dolar bile etmez de onları neden hala serbest bırakmamışlar
sizlerde durum nedir arkadaşlar,tve den çekim yapabilen oldumu acaba
sr. member
Activity: 616
Merit: 251
Blockchain Marketing: tokensuite.io
Borsada işlem görmüyor, resmen borsada boş boş yatıyor Cheesy
Etherdeltada hiç hareket yok. Satmak istesen kaç gün bekleyeceği belirsiz. Bounty geldi ama henüz bir işe yaradığı yok

Yeterince alım var, satmak isteyen dumplanabilir. Ama tahmin ediyorum bir kere pumplanır, satım fırsatı verir.
sr. member
Dent su an etherdelta da işlem göremiyor arkadaşlar ne alan var ne satan bitmiş gibi bir durumu var
legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
Etherdelta yavaş yavaş canlanmaya başladı
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Borsada işlem görmüyor, resmen borsada boş boş yatıyor Cheesy
Etherdeltada hiç hareket yok. Satmak istesen kaç gün bekleyeceği belirsiz. Bounty geldi ama henüz bir işe yaradığı yok
sr. member
Merit: 261
theviralexchange dekilerini nasıl çekiyoruz acaba?

borsaya düşer düşmez dump yemiş yarı yarıya.
sr. member
Merit: 251
Blockchain Marketing: tokensuite.io
Borsalarda ne zaman işlem görecek acaba. Borsalarda işleme başlamadan bountylerin dağıtılması ilginç olmuş.

Borsada işlem görüyor zaten: https://etherdelta.github.io/#DENT-ETH
sr. member
🤖UBEX.COM 🤖
Borsalarda ne zaman işlem görecek acaba. Borsalarda işleme başlamadan bountylerin dağıtılması ilginç olmuş.
sr. member
Activity: 401
Presale is live!
En merak ettiğim projelerden birisi de Dentt. Acaba mobil veri paylaşımını nasıl yapacaklar?? Çok karmaşık görünüyor.
legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
hero member
Activity: 2156
Merit: 685
100k DENT 1 ETH etmiyor o arkadaş bir tane ufak miktarda yapılan bozdurma işlemini baz alıp yanlış bir varsayımda bulunmuş.
https://etherdelta.github.io/#DENT-ETH buradan fiyatı kendiniz kontrol edebilirsiniz. En yüksek alış 0.01 ETH karşılığında 40.000 DENT şu anda. En düşük satış ise 1.826 ETH karşılığında 913.032 DENT.
sr. member
Activity: 442
Yukarıda arkadaş 100 k dentin 1 ether olduğunu söylemiş ama ben baktığım zaman daha düşük olduğunu gördüm acaba ben mi yanlış bakıyorum 100 k dent 1 ethereum mu? İco fiyatına göre ucuz mu pahalı mı ben bunu icodan almak istiyordum fakat alamadım şimdi eğer fiyatı makbul ise almayı düşünüyorum bu yüzden soruyorum.
Pages:
Jump to: