Pages:
Author

Topic: 📌📌[ANN] [GUESS] Peerguess - Katılımcı Kripto Para Fiyat Uygulaması📌📌 - page 10. (Read 5259 times)

legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
Öncelikle hayırlısı olsun. İnsanımız blockchain konusunda ne kadar yetersiz olsa da böyle projelerin yapılması, en azından çaba harcanması ilerleyen dönem için ümit verici. Türkiye bazlı marketing yapma konusunu düşündünüz mü ? yoksa Türk projesi olmasının insanların gözünde negatif etki edeceğini mi düşündünüz ? Türkiye'de kripto ile ilgilenen belli başlı insanlar var. Hatta bugünlerde blockchain summit düzenlendi. Orada yer aldınız mı ?

Teşekkürler, aslında bitcoin & blockchain sektörünün 4 yıldır içindeyiz ve IT tabanlı kadromuz mevcut. Fakat herşey süreç istiyor, ayrıca projemizin ticker türü uygulamalara, yeni yatırımcılara ve var olan yatırımcılara katma değer getirmesini planlıyoruz.
Türkiye'de marketing olarak bitcointalk.org haricinde düşünmedik, fakat ICO'ya yakın bir tarihte BTC ile alakalı sitelerde duyurusu olacak. Proje global olduğu için, özellikle Kore ve Rusya içinde (diğer asya ülkeleri) projemizi tanıtmak için enerji harcıyoruz. ICO için marketing harcamaları tecrübemizden gördüğümüz kadarıyla oldukça pahalı, ICO'muz 28 Ekim'de fakat öncesinde 1 hafta kadar Pre-Sale düşünüyoruz.
Türk projesinin Türkiye'de negatif etki yaratacağını düşünmedik zaten gelen geri dönüşlerde oldukça pozitif, ayrıca Türkiye'den Şubat ve Mart aylarında 2 yeni ICO olacağını biliyoruz, bu projelerlede etkileşim halindeyiz. Özellikle şubat ayında planan projede global bir proje.
Blockchain summit'te değildik fakat Startub istanbul'da 23 Ekimde katılımcı olarak yer alacağız. http://www.startupistanbul.com/
full member
Activity: 350
Merit: 171
Öncelikle hayırlısı olsun. İnsanımız blockchain konusunda ne kadar yetersiz olsa da böyle projelerin yapılması, en azından çaba harcanması ilerleyen dönem için ümit verici. Türkiye bazlı marketing yapma konusunu düşündünüz mü ? yoksa Türk projesi olmasının insanların gözünde negatif etki edeceğini mi düşündünüz ? Türkiye'de kripto ile ilgilenen belli başlı insanlar var. Hatta bugünlerde blockchain summit düzenlendi. Orada yer aldınız mı ?
sr. member
Activity: 406
Merit: 252

İkinci haftanın signature bounty sayımları yapıldı.

Durumunuzu aşağıdaki linkte görüntüleyebilirsiniz.

Hayırlısı olsun bakalım murat hatipoğlu dikkatimi çekti Nihat hatipoğlu ile bir alakası varmı acaba? Smiley Newslettera falan katıldım bakalım ico başlangıç tarihi ne zaman olacak takipteyim.

Hayır, bir alakası yok. ICO tarihi aslında ilk sayfalarda yazıyor. PEERGUESS ICO BAŞLANGIÇ TARİHİ 28 EKİM 2017.

ICO'ya bir miktar yatırım yapmayı düşünüyorum umarım pişman olmayız. Bounty ödülleri de güzel duruyor eğer notary biterse o zamana kadar Peerguess'i sırf desteklemek için bile olsa girmeyi düşünüyorum. Yatırım sürecini de yakınen takip edeceğim.
sr. member
Activity: 644
Merit: 271

İkinci haftanın signature bounty sayımları yapıldı.

Durumunuzu aşağıdaki linkte görüntüleyebilirsiniz.

Hayırlısı olsun bakalım murat hatipoğlu dikkatimi çekti Nihat hatipoğlu ile bir alakası varmı acaba? Smiley Newslettera falan katıldım bakalım ico başlangıç tarihi ne zaman olacak takipteyim.

Hayır, bir alakası yok. ICO tarihi aslında ilk sayfalarda yazıyor. PEERGUESS ICO BAŞLANGIÇ TARİHİ 28 EKİM 2017.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
sr. member
Activity: 303
Merit: 250
Bir Türk projesinin ICO yapması oldukça sevindirici bir haber bana kalırsa, gelecekte çok iyi yerlerde görecğeimize hiç ama hiç şüphem yok Peerguess'i yakın bir zamanda imza kampanyasına da giriş yapmayı planlıyorum.

Takipçisiyim.
sr. member
Proje ilgi çekici..  Henüz incelemedim ama sırf bizden olduğu için ico ya katılım sağlıcam. Bizim insanımızdan böyle daha çok projeler görmek isteriz, umarım başarı kaydeder. Bu aşamaya gelebilmiş olmanız bile güzel ve heyecan verici. Tebrikler.

Teşekkürler olumlu yorumlar ve destek için.

Benim kullanmayı düşündüğüm bir uygulama değil ama yatırım toplamanızı isterim. Umarım hardcap yaparsınız. Tüm ekibe başarılar dilerim.

Henüz daha denemeden böyle bir düşüncede olmanızın sebebini merak ettim. Paylaşmak ister misiniz?

Proje umarım başarılı olur. Türkleri görmek sevindirici, başarılı olduklarını görmek daha da sevindirici olur. O yüzden imza kampanyasına katıldım.

Teşekkürler tekrardan destekler için.

Ana konu başlığı nerde, bounty için kayıt olup olmadığımı anlayamadım. Bir de elde ettiğimiz stake coinler ne zaman hesabımıza geçecek? 28 EKimde mi? Yani ico bittikten sonra mı ?

Alışılageldiği üzre, bounty kazanımları ICO bittikten sonra dağıtımlara başlanacaktır.

Global ANN başlığı: https://bitcointalksearch.org/topic/ann-guess-peerguess-collaborative-cryptocurrency-ticker-ico-28-october-2199333

Türkçe ANN başlığı: https://bitcointalksearch.org/topic/ann-guess-peerguess-katlmc-kripto-para-fiyat-uygulamas-2205810

Global Bounty başlığı: https://bitcointalksearch.org/topic/bounty-guess-peerguess-collaborative-cryptocurrency-ticker-pre-ico-2184814

Türkçe Bounty başlığı: https://bitcointalksearch.org/topic/ann-guess-peerguess-odul-bounty-konusu-2217379

Yakın zamanda çok benzer fikirli projeler vardı. Cindicator'den bahsedilmiş zaten. Geçenlerde incelediğim crowdwiz var. "investment ecosystem driven by wisdom of crowd" diye slogan yapmışlar. Sizinkine benzer bir sistemle tavsiye/tahminde bulunmak yerine yatırım yapma hedefindeler. Neyse olumsuz eleştiri olarak algılanmasın. ben projenin tutacağını düşünüyorum. Hatta siz tahmin logu içeren blockfolio gibi bir ticker olduğundan bahsettiğinizde kafama daha da yattı. Umarım gereken ilgiyi görür ve başarılı olursunuz.

Hayır, alınma gibi bir durum yok neden olumsuz algılayalım ki. Her türlü yapıcı eleştiri ve yoruma açığız. Türkçe white paper da geldi, biraz okumak isterseniz kafanızdaki soru işaretleri de gider diye düşünüyorum. Benzer projeler ya da benzer sanılan projeler çok fazla piyasada çünkü.

Türkçe White Paper: https://peerguess.com/files/White%20Paper_TR.pdf

full member
Activity: 588
Merit: 104
Yakın zamanda çok benzer fikirli projeler vardı. Cindicator'den bahsedilmiş zaten. Geçenlerde incelediğim crowdwiz var. "investment ecosystem driven by wisdom of crowd" diye slogan yapmışlar. Sizinkine benzer bir sistemle tavsiye/tahminde bulunmak yerine yatırım yapma hedefindeler. Neyse olumsuz eleştiri olarak algılanmasın. ben projenin tutacağını düşünüyorum. Hatta siz tahmin logu içeren blockfolio gibi bir ticker olduğundan bahsettiğinizde kafama daha da yattı. Umarım gereken ilgiyi görür ve başarılı olursunuz.
sr. member
Activity: 602
Merit: 256
Ana konu başlığı nerde, bounty için kayıt olup olmadığımı anlayamadım. Bir de elde ettiğimiz stake coinler ne zaman hesabımıza geçecek? 28 EKimde mi? Yani ico bittikten sonra mı ?
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Şuan herhangi bir imzaya katılmamış olsaydım kesinlikle içerisinde türk arkadaşların bulunduğu bu projenin bountysine katılırdım.Ama icoya katılmayı planlıyorum başarılar arkadaşlar umarım çok güzel işler başarırsınız.
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
Proje umarım başarılı olur. Türkleri görmek sevindirici, başarılı olduklarını görmek daha da sevindirici olur. O yüzden imza kampanyasına katıldım.
sr. member
Activity: 672
Merit: 254
Benim kullanmayı düşündüğüm bir uygulama değil ama yatırım toplamanızı isterim. Umarım hardcap yaparsınız. Tüm ekibe başarılar dilerim.
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
Proje ilgi çekici..  Henüz incelemedim ama sırf bizden olduğu için ico ya katılım sağlıcam. Bizim insanımızdan böyle daha çok projeler görmek isteriz, umarım başarı kaydeder. Bu aşamaya gelebilmiş olmanız bile güzel ve heyecan verici. Tebrikler.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Selamlar,

TS 23:55 daha 4 dakikam olduğunu belirtmek isterim.
Bu arada projeyi okulda arkadaşlara anlattım, Aramızda toplanıp bize göre büyük bir miktar ile ico ya katılmaya hazırlanıyoruz.
Arkanızdayız, güzel bir proje olacak Smiley

Bu tür yazılımların varlığının bilinmesi gençler açısından çok önemli,bunu şöyle bir örnek ile açıklayayım.
Bundan bir kaç ay önce blockfolio ile tanıştım. Kendi portföyümü burdan takip ediyorum. Okulda gören yükledi, gören yükledi. Bunu bittrex ve poloda hesap açılışları takip etti. Smiley Geniş kitleleri kripto para uzayına dahil etmek açısından önemli bir görev üstleniyorsunuz.
sr. member

İmza bounty'lerinin ilk hafta sayımları yapıldı.

Bounty'ler hala katılıma açık, katılmanızı tavsiye ederim.

Durumunuzu aşağıdaki linkten kontrol edebilirsiniz arkadaşlar!

sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Bence de bir yerlerden başlanmalıydı. Belki geç bile kalındı. Çok komplike, çok uçuk bir proje olmaması da avantaj. ICO süreciyle kısıtlı kalmayıp, projenin yıllarca sürdürülebilir olması bundan sonraki projelerin de önünü açacaktır. Hem mobil uygulama hem de toplanması düşünülen data bence yapılabilecek şeyler. Umarım çok başarılı olursunuz ve sizden sonrakiler de bundan cesaret alır. Yolunuz açık olsun...
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Hayırlı olsun Seyit Özgür'ü çok eskiden sistemdoktoru ve çözümparktan tanıyorum, juniper üzerine bir kaç makalesine denk gelmiştim.
Umarım başarılı olur, daha özgün fikir diyen arkadaşlar olmuş ama biryerlerden başlamak lazım eger bu projeden para kazanırlarsa daha iyi fikirleri hayata geçirecek ekip oluşturmak için sermaye kazanılmış olur.Sıfırdan anca bu şekilde ilerlenir.
sr. member
Arkadaşlar, peerguess bounty konusuna Türkçe şekilde ulaşmak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz. Hepinizin katılımlarını bekliyoruz, geniş bir ödül havuzu mevcut.

https://bitcointalksearch.org/topic/ann-guess-peerguess-odul-bounty-konusu-2217379

Çevirmen arkadaşımız olcaytu2005'e de teşekkür ediyoruz Türkçe başlığını açtığı için.
legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
xsentus çok güzel anlatmışsınız elinize sağlık gayet açıklayıcı olmuş aktifliğinizi kaybetmeyin sürekli burada diğer ana konuda aktif olun, ben şahsen projenin tutacağına kullanılacağına inanıyorum hem bilgi tarafı var hem eğlenerek takip edebileceğiz. Projeyi gerçekleştirmeniz ve geliştirmeniz için yeterli miktara ulaşabilirseniz gerisi çorap söküğü gibi gelir çok fazla kullanıcıya ulaşacağına eminim. Gözden kaçırdım mı bilmiyorum toplanan sonuçlar iki yıl süresince kimseyle paylaşılmayacak yazmışsınız bu süreye ICO katılımcıları dahil mi aklımı karıştıran nokta şu oldu iki yıl bitti diyelim projeniz de çok daha fazla kitleye ulaştığını varsayalım. Peki neden iki yıl? ICO katılımı için mi 2 yıl olarak uygun görüldü.

tabikide biz bir topluluk oluşturuyoruz, ve kullanıcılarımızdan data toplayacağız. Yeni bir uygulama yapıp data toplamanın çok daha zor bir iş olduğunu biliyoruz(yeni uygulamayı son kullanıcının kullanması alışkanlık yapması daha zor). Bu yüzden tüm kripto kullanıcılarına hitap eden ticker uygulamasıyla birlikte bu datayı toplama hedefine vardık.. Hergün bitcoin&altcoin trade yapanlar muhtemelen 5-10 defa fiyatları takip için ticker, portfolio uygulamasını açıyor, biz aynısını veriyoruz üzerinede isterse tahmin yapsın diyoruz.

2 yıl olmamasının sebebi ICO katılımcılarımızı korumak. ICO kullanıcıları data anlamlanmaya başlar başlamaz görebilecekler. 2. yıldan sonra topluluk kararı ile bu dataları açabiliriz. Açarkende firmalara açılabilir, son kullanıcılara hiçbir zaman açmayı düşünmüyoruz, sebebide bunları görmesi durumunda yapacakları tahminlerin etkilenecek olması. Bizim ICO'muzun diğer ICO'lardan şöyle bir farkı mevcut. GUESS token satın al ve bunun değerlenmesi bekle demiyoruz. Yatırım yaptığın takdirde hem GUESS token hemde tahmin datasına erişiyor olacaklar. Bu tahmin datası yatırımlarına yön verebildiği takdirde aslında GUESS token'dan yatırımcıya göre çok daha değerli olacak. Şöylede düşünebiliriz ICO'da yatırım yaparak tahmin datası ve GUESS token satın alıyoruz. Yatırım firmalarının müşteri hareketlerini görebilmenin değerli bir data olduğunu düşünüyoruz.

Ayrıca ICO'da hiç yatırım yapmamış biriside uygulamayı ücretsiz olarak indirip, tahmin yaparak GUESS token kazanma ve bunu paraya dönüştürme şansı veriyoruz. GEM'leri bitenlerede tahminlere devam etmesi için haftada 1 kereye mahsus GEM dağıtıyoruz. Burada amacımızın mümkün olduğunca çok tahmin datası toplayabilmek. Projenin hedefinde "gamification" olması tahmin datalarının artması içindir. Hediyelik GEM'leri bitirir ve devam etmek isterse GEM satın alabilir yada GUESS token'leri GEM'e çevirebilir.
Kripto para manipulasyona açık bir market, yakın zamanda 36M USD toplayan Monetha halen ICO fiyatlarının %15 altında, birçok başarılı proje ICO fiyatlarının %40-%50'si altında borsalarda işlem görüyor. Bu yüzden ICO'da sadece token'ın yanında peerguess projesinin backoffice'ine erişim şansı veriyoruz.

Ayrıca bu sektöre girecek yeni kişiler tahminlerini historical bir şekilde uygulamada görebilecek, gerçek parayla oynasaydı(btc&altcoin alıp satsaydı) ne yapabilirdinin cevabını alabilecek.

Sorularınız oldukça yanıtlamaya devam edeceğim.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
xsentus çok güzel anlatmışsınız elinize sağlık gayet açıklayıcı olmuş aktifliğinizi kaybetmeyin sürekli burada diğer ana konuda aktif olun, ben şahsen projenin tutacağına kullanılacağına inanıyorum hem bilgi tarafı var hem eğlenerek takip edebileceğiz. Projeyi gerçekleştirmeniz ve geliştirmeniz için yeterli miktara ulaşabilirseniz gerisi çorap söküğü gibi gelir çok fazla kullanıcıya ulaşacağına eminim. Gözden kaçırdım mı bilmiyorum toplanan sonuçlar iki yıl süresince kimseyle paylaşılmayacak yazmışsınız bu süreye ICO katılımcıları dahil mi aklımı karıştıran nokta şu oldu iki yıl bitti diyelim projeniz de çok daha fazla kitleye ulaştığını varsayalım. Peki neden iki yıl? ICO katılımı için mi 2 yıl olarak uygun görüldü.
Pages:
Jump to: