Pages:
Author

Topic: 📌📌[ANN] [GUESS] Peerguess - Katılımcı Kripto Para Fiyat Uygulaması📌📌 - page 8. (Read 5261 times)

legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
Minimum 5 eth sınırı olmasaydı 1 ya da 1.5 eth ile katılabilirdim. Ayrıca şu ortaklaşa girme işi tanıdıklarla olsa bile mantıklı gelmedi. 3 kişi girdiniz sadece 1 kişi uygulamadan yararlanabilecek.

Pre-Sale'de 5 eth olmasının sebebi bonus'un yüksek olması, ayrıca pre-sale'de hardcap'de token'ların maximum 1/4'ü kadar.
ICO'da minimum limit olmayacak, istediğiniz rakamdan girme şansınız olabilecek.
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
Minimum 5 eth sınırı olmasaydı 1 ya da 1.5 eth ile katılabilirdim. Ayrıca şu ortaklaşa girme işi tanıdıklarla olsa bile mantıklı gelmedi. 3 kişi girdiniz sadece 1 kişi uygulamadan yararlanabilecek.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
218 eth toplanmış henüz, 1k eth civarı tamamlar diye düşünüyorum pre-icoyu. Ayrıca bonuslar denildiği gibi bana da fazla geldi.

ben son baktığımda 230 ethereum olmuştu. Bence iyi gidiyorlar. Smiley
Aslında sadece Türk yatırımcılar herkes azar azar biraz alım yapsa çoktan ico tamamlanmıştı.
Genel izlenimim topluluk olayın potansiyelini anlayamadı. Birde bitcoin in ATH yaptığı şu günlerde olay çok daha zorlaştı.
Ben heyecanla ios uygulamasını bekliyorum
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
218 eth toplanmış henüz, 1k eth civarı tamamlar diye düşünüyorum pre-icoyu. Ayrıca bonuslar denildiği gibi bana da fazla geldi.
full member
Activity: 308
Merit: 105
%300 bonus çok abartılı olmamış mı acaba? bence daha makul rakamlarda olabilirdi. bu bonusları gören yatırımcılar sonraki seviyelerde yatırım yapar mı acaba? hiç sanmıyorum.
hero member
Activity: 910
Merit: 503
Şu zaten başka programlar var demek çok saçma bence. Dönerci de var halıcı da var mobilyacı da var mesela insanlar da bi daha bunlardan açmasın o zaman. Daha kullanışlı olan daha verimli olan her zaman kazanır. Türk icosu olduğu için de sempatim var umarım devamı da gelir böyle icoların.

Evet bu projenin benzerleri var ama hangi projenin benzeri yokki? Önemli olan en iyisi olmak. Diğer projelerin sahipleri yan gelip yatıyor belki bizimkiler alacak yatırımı, basacak parayı yazılımcılara takır takır yazılımını yaptıracak.

Bu işler hiç belli olmaz, yukarıda bir arkadaş söylemiş ico süreci boyunca başlarından geçenleri kesinlikle bize anlatsınlar.
Fikri olupta gerçekleştiremeyen çok kişi var.
full member
Activity: 532
Merit: 100
Şu zaten başka programlar var demek çok saçma bence. Dönerci de var halıcı da var mobilyacı da var mesela insanlar da bi daha bunlardan açmasın o zaman. Daha kullanışlı olan daha verimli olan her zaman kazanır. Türk icosu olduğu için de sempatim var umarım devamı da gelir böyle icoların.
sr. member
Activity: 560
Merit: 255
Umarım proje sahibi Levent bey ve diğerleri projeyi yaratırken başlarından geçenleri, nasıl adımlar attıklarını, neler yaptıklarını, bu süreci nasıl yürüttüklerini detaylı bir şekilde bizim paylaşırki Türkiye'den proje yaratmak isteyenlere bir ön ayak olur.

Başarılar.
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
Arkadaşlar Peerguess Pre-ICO Başladı!

Pre-ICO boyunca, 30M GUESS token mevcut olacak.

1 ETH = 5,000 GUESS şeklinde bir oran var ve 300% bonus sunuluyor.

sr. member
pre ico konusu ilgilimi çekti, tek cüzdandan mı yatırım yapılmak zorunda, diyelim forumdan 4-5 kişi toplanıp pre icoya girse, bu problem teşkil eder mi ico açısından,

Yani normalde herkes kendi wallet'ıyla katılım yapsa daha hoş olur. Ama minimum sınırına takılmamak için kendi aranızda tanıdıklarınızla böyle bir ortaklık fikriniz varsa, projeye katılım açısından teknik bir sıkıntı yok.
full member
Activity: 406
pre ico konusu ilgilimi çekti, tek cüzdandan mı yatırım yapılmak zorunda, diyelim forumdan 4-5 kişi toplanıp pre icoya girse, bu problem teşkil eder mi ico açısından,
sr. member

Konuyu baltalamak gibi olmasın demişsin baltalamak için elinden geleni yapmışsın sanki. ICO ların cılkı çıktı çok doğru söylüyorsun ama kaç tane bizim adımıza çıkan ICO var? Sen çıkart ona da girelim. İlla çok özgün bir proje olmasına da gerek yoktur isteyen istediği projeyi destekler uygulamasını da kullanır. Yapamayacakları bir şey sunarak özgün olduklarını kanıtlasalar daha mı iyi olacaktı o kadar proje var bazıları scam çıkıyor bol keseden sallıyorlar misal vereyim yapay zeka teknolojisinden bahsediliyor güzel para toplayıp kaçıyorlar böylesi daha mı iyi. 50 milyon dolar toplayan projeleri de görüyoruz özgün olmaya özgünler ICO sonrası yatırımcı perişan hale geliyor. Projenin özgünlüğünden ziyade başarılı olabilmeleri sözlerin zamanında yerine getirilmesi benim için çok daha önemli.

Ön satış için minimum yatırım miktarı var mı. Türkiye saatiyle saat kaçta başlayacak sitenizden takip edebilir miyim detaylara ulaşmak mümkün mü? Şimdi baktım 4 saat sonra başlıyormuş akşam 17 de başlayacakmış.

Merhabalar, yapıcı yorumlar için teşekkürler.

Yoğunluktan dolayı geç cevap için kusura bakmayın, peerguess pre-ico bugün Türkiye saati ile saat 17:00'da başlıyor. ETH, BTC ve LTC ile katılım kabul edilecek, bunun da bilgisini verebilirim. Minimum olarak da 5 ETH sınırı bulunuyor pre-ico'da. Yine sorularınız olursa sormaktan çekinmeyin lütfen.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
@h4yfans
Konuyu baltalamak gibi olmasın demişsin baltalamak için elinden geleni yapmışsın sanki. ICO ların cılkı çıktı çok doğru söylüyorsun ama kaç tane bizim adımıza çıkan ICO var? Sen çıkart ona da girelim. İlla çok özgün bir proje olmasına da gerek yoktur isteyen istediği projeyi destekler uygulamasını da kullanır. Yapamayacakları bir şey sunarak özgün olduklarını kanıtlasalar daha mı iyi olacaktı o kadar proje var bazıları scam çıkıyor bol keseden sallıyorlar misal vereyim yapay zeka teknolojisinden bahsediliyor güzel para toplayıp kaçıyorlar böylesi daha mı iyi. 50 milyon dolar toplayan projeleri de görüyoruz özgün olmaya özgünler ICO sonrası yatırımcı perişan hale geliyor. Projenin özgünlüğünden ziyade başarılı olabilmeleri sözlerin zamanında yerine getirilmesi benim için çok daha önemli.

Ön satış için minimum yatırım miktarı var mı. Türkiye saatiyle saat kaçta başlayacak sitenizden takip edebilir miyim detaylara ulaşmak mümkün mü? Şimdi baktım 4 saat sonra başlıyormuş akşam 17 de başlayacakmış.
full member
Activity: 210
konuyu baltalamak gibi olmasın ama baya kötü buldum. bu uygulama gibi baya bir uygulama var zaten.

daha çok bana şöyle geldi. 'abi blockchain diye bir şey var. ico falan eth üzerinden ico yapacağız. ne yapalım?' adlı bir çalışma gibi durdu.

telefonda blockfolio bilgisayarda mammon kullanıyorum.

https://teamfox.co/mammon/

mammon baya güzel duruyor bunun yanında ve bedava. ico mico yok. ve bir mobil uygulama için 470 eth (~150bin dolar) neden toplanır. bu icoların cılkı çıkmış resmen.

Görende adamlar blockfolionun aynısını yapıyorlar sanacak daha projeyi bile incelememişsin. Ayrıca mammon baya güzel duruyor demişsin ardından forumda konusunu açmışsın böyle bir uygulama yaptık diye.

Merhaba.
https://bitcointalksearch.org/topic/m.22362849
Şu iletiyi okursan blockfoliodan farklı bir şey yapmadıklarını kendileride söylüyor zaten. Artı olarak puan sistemi (gamification) getirip bunu ico olarak çıkarmak bana tuhaf geldi ve dediğim gibi bir mobil app için 150 bin dolar toplamak çok uçuk geldi. Kendi düşüncelerim bunlar. Umarım her şey istenilen şekilde gider.
sr. member
Activity: 420
Merit: 252
konuyu baltalamak gibi olmasın ama baya kötü buldum. bu uygulama gibi baya bir uygulama var zaten.

daha çok bana şöyle geldi. 'abi blockchain diye bir şey var. ico falan eth üzerinden ico yapacağız. ne yapalım?' adlı bir çalışma gibi durdu.

mammon baya güzel duruyor bunun yanında ve bedava. ico mico yok. ve bir mobil uygulama için 470 eth (~150bin dolar) neden toplanır. bu icoların cılkı çıkmış resmen.

Görende adamlar blockfolionun aynısını yapıyorlar sanacak daha projeyi bile incelememişsin. Ayrıca mammon baya güzel duruyor demişsin ardından forumda konusunu açmışsın böyle bir uygulama yaptık diye.
full member
Activity: 210

legendary
📌 peerguess.com 📌
OP güncellenmiştir. Herkesin katılımına açık olan ön token satışı (Pre-ICO) 14 Ekim 2017 Pasifik Yaz Saatine göre 07.00'da başlayacaktır.

Ön satış için nasıl bir yol izlenecek ? İlk gelen ilk alır şeklinde mi olacak, anladığım kadarıyla bir yatırım şartınyada limiti yok. Paypie pre icosunda olduğu gibi tokenlerin tamamı satılırsa ico yapılmayacak mı yoksa pre ico için ayrılan bir  miktar var mı ?

Ön satıştaki kuralları sıralamak gerekirse,

- toplam 30M GUESS satılacak (120M GUESS token'dan 1/4'ü ön satışta satılacak). 30M GUESS token'i satıldığı takdirde ön satış sonlanacak
- ön satışta minimum ve maximum limitler olacak
- ICO'nun son haftasına ön satış %300 karlı olacak
- ICO'nun ilk haftası 1 ETH = 2500 GUESS iken ön satışta 1 ETH = 5000 GUESS olacak

Genel özellikler ise

- Ön satışta yatırımı olanlara Cumulative Guess Analytics datasını görebilme hakkı gelecek (Bu ICO'dada olacak)
- Yapılan yatırımların miktarına göre uygulamanın özelliklerine sahip olunabilecek ICO sonrası uygulama markete girdiğinde uygulamayı indirenler 4 özellik harici diğer fonksiyonları kullanabilecek
- ETH, BTC, LTC ödemeleri kabül edilecek

Bazı projelerdeki gibi KYC süreci olacak mı peki ? sizinde bildiğiniz gibi yatırımcının başını ağrıtan çok sancılı bir süreç. En son yatırım yaptığım bir projenin KYC'sini bekliyorum haftalardır. KYC yapılacakta tokenleri hareket ettirebileceğim yani. Belki gerekli ama çok sıkıntılı bir uygulama.

finans uygulaması olmadığımızdan KYC (Know Your Customer) uygulamasına gerek duymuyoruz. Bunun yanında Kanada, Singapur ve ABD'den yatırım almıyoruz
full member
Activity: 350
Merit: 171
OP güncellenmiştir. Herkesin katılımına açık olan ön token satışı (Pre-ICO) 14 Ekim 2017 Pasifik Yaz Saatine göre 07.00'da başlayacaktır.

Ön satış için nasıl bir yol izlenecek ? İlk gelen ilk alır şeklinde mi olacak, anladığım kadarıyla bir yatırım şartınyada limiti yok. Paypie pre icosunda olduğu gibi tokenlerin tamamı satılırsa ico yapılmayacak mı yoksa pre ico için ayrılan bir  miktar var mı ?

- toplam 30M GUESS satılacak (120M GUESS token'dan 1/4'ü ön satışta satılacak). 30M GUESS token'i satıldığı takdirde ön satış sonlanacak
- ICO'nun ilk haftası 1 ETH = 2500 GUESS iken ön satışta 1 ETH = 5000 GUESS olacak

Genel özellikler ise

- Ön satışta yatırımı olanlara Cumulative Guess Analytics datasını görebilme hakkı gelecek (Bu ICO'dada olacak)
- Yapılan yatırımların miktarına göre uygulamanın özelliklerine sahip olunabilecek ICO sonrası uygulama markete girdiğinde uygulamayı indirenler 4 özellik harici diğer fonksiyonları kullanabilecek

Bazı projelerdeki gibi KYC süreci olacak mı peki ? sizinde bildiğiniz gibi yatırımcının başını ağrıtan çok sancılı bir süreç. En son yatırım yaptığım bir projenin KYC'sini bekliyorum haftalardır. KYC yapılacakta tokenleri hareket ettirebileceğim yani. Belki gerekli ama çok sıkıntılı bir uygulama.
full member
Activity: 392
Merit: 107
bir turk projesi ve haliyle turklerden ilgi gormesi gerektigini dusunuyorum. konu acildigindan bu yana 4 sayfa yazilmis. bu da ilginin pek yuksek olmadigini gosteriyor. yarin sizin icin buyuk gun. globalde durum farkli olur umarim. basarilar diliyorum.
legendary
📌 peerguess.com 📌

Genel özellikler ise

Pages:
Jump to: