Pages:
Author

Topic: 📌📌[ANN] [GUESS] Peerguess - Katılımcı Kripto Para Fiyat Uygulaması📌📌 - page 4. (Read 5261 times)

legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
ahahah!
çok eğlenceli bu yahu Smiley
dün 3 tahminde bulunmuştum. 2 si tuttu birini tutmadı.

Bakın murathan demişti dersiniz. gol olur! tuttum ben bunu.
legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
İos uygulamanız hayırlı olsun. Android uygulaması ne zaman çıkacak bilgi varmı ?

Android uygulaması kodlanıyor, tam tarih veremiyoruz fakat 2018 Q1 diyebiliriz.
legendary
📌 peerguess.com 📌
Hayırlı olsun iyi ya da kötü Türk topluluğu olarak bir proje gerçekleştirdik ve bence ilk denemelerden biri olarak Peerguess hiçte fena olmayan bir miktarda yatırım topladı. Güle güle harcayın birazda projeyi geliştirmek için kullanın hocam biraz spekülasyonla iyi borsalarda listelenirse yani paraya kıyarsanız topluluğa güzel bir kıyak olabilir.

projenin gelişebilmesi için tahminlerinizi bekliyoruz. Belirli bir tahmin kitlesine ulaştığımızda çıkacak data'nın hepimize yol göstereceğini düşünüyoruz.
sr. member
Activity: 812
Merit: 252
Free Crypto Faucet in Trustdice
İos uygulamanız hayırlı olsun. Android uygulaması ne zaman çıkacak bilgi varmı ?
legendary
📌 peerguess.com 📌
Hayırlı olsun tekrardan. Uygulamayı en kısa sürede kurup kullanmaya başlayacağım. Bu aralar cindicatore sardım. Onu silip bununla devam ederim artık Smiley

teşekkürler, her kullanıcımıza 100 gem dağıtıyoruz bununla tahminlerinizi yapabilirsiniz, web sayfamızın kodlaması bitince kazandığınız Gem'leri Guess token'a çevrebileceksiniz.
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Hayırlı olsun iyi ya da kötü Türk topluluğu olarak bir proje gerçekleştirdik ve bence ilk denemelerden biri olarak Peerguess hiçte fena olmayan bir miktarda yatırım topladı. Güle güle harcayın birazda projeyi geliştirmek için kullanın hocam biraz spekülasyonla iyi borsalarda listelenirse yani paraya kıyarsanız topluluğa güzel bir kıyak olabilir.
full member
Activity: 588
Merit: 104
Hayırlı olsun tekrardan. Uygulamayı en kısa sürede kurup kullanmaya başlayacağım. Bu aralar cindicatore sardım. Onu silip bununla devam ederim artık Smiley
legendary
📌 peerguess.com 📌
Selamlar,
yazılımı kurdum hemen üye oldum.
exchange listesi neden bu kadar kısa? Mesela ben Monetha için tahmin yapacaktım ama yapamıyorum çünkü işlem gördüğü borsalar listede yok.
Hemen azıcık gems satın aldım. satın alma işlemi başarılı Smiley
Hayırlı uğurlu olsun.

teşekkürler herhangi bir ödemede uygulama içindeki reklamıda kaldırıyoruz,

ticker'da search butonu (favori yaparak listenizi oluşturabilirsiniz) ve diğer exchanges'ler Binance, Kucoin, Hitbtc v.b. yol haritamızda olan geliştirmeler,
Uygulama geliştirmede her istediğimizi bir anda yapamıyoruz. Bir yerden sonrada startı vermek gerekiyor.
Önceliklerimiz bug'lar, defalarca test mühendisliği ve peerguess ekibi tarafından test ettik fakat mutlaka gözümüzden kaçanlar olmuştur.
Bounty programınıda hazırlayıp paylaşacağız.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Selamlar,
yazılımı kurdum hemen üye oldum.
exchange listesi neden bu kadar kısa? Mesela ben Monetha için tahmin yapacaktım ama yapamıyorum çünkü işlem gördüğü borsalar listede yok.
Hemen azıcık gems satın aldım. satın alma işlemi başarılı Smiley
Hayırlı uğurlu olsun.
legendary
📌 peerguess.com 📌
Merhabalar,

Bugün itibariyle IOS market üzerinden Türkiye ve Hollanda kullanıcılarına uygulamamız yayınlandı, Türkiye'den peerguess uygulamamız indirilebilir durumda.
Sizlerden ricamız tüm dünyaya uygulamayı açmadan önce indirip kullanmanız, gördüğünüz hataları ve iyileştirmeleri bizimle paylaşmanız.
Bununla ilgili ödül programıda paylaşacağız, bulduğunuz hatalar için sizlere guess token ödülümüz olacak.

IOS Market üzerinde keyword olarak "peerguess" yazdığınızda karşınıza çıkacaktır.

https://itunes.apple.com/tr/app/peerguess-cryptocoin-ticker/id1330979580

Edit : tahminlerinizide bekliyoruz, hep birlikte kazanalım Smiley

sr. member
Activity: 658
Merit: 280
Henüz bir bilgi veya duyuru yok hocam. Spreadsheetler de kapalı token dağılımını da açıklamadılar. Beklemeye devam ediyoruz. Yakın zamanda açıklama yaparlar muhtemelen.

Telegram'da bu hafta dağıtım tarihini açıklayacaklarını söylediler.

Mert : '' We'll announce the date this week.''
full member
Activity: 588
Merit: 104
Henüz bir bilgi veya duyuru yok hocam. Spreadsheetler de kapalı token dağılımını da açıklamadılar. Beklemeye devam ediyoruz. Yakın zamanda açıklama yaparlar muhtemelen.
sr. member
Activity: 812
Merit: 252
Free Crypto Faucet in Trustdice
Tokenler hala gönderilmedi net bilgi var mı ne zaman gönderileceğine dair.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Benim bounty tokenlerim bana ulaşmadı,imza kampanyasındaydım

Daha ICO yatırımcılarının tokenlerini dağıtıyorlar bitsin sonra imza kampanyası stake lerini dağıtacaklar. Bekliyoruz bakalım Smiley
full member
Activity: 450
Merit: 122
Benim bounty tokenlerim bana ulaşmadı,imza kampanyasındaydım
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
Benim gözümde oldukça başarılı bir ICO ve bounty süreci oldu bu şekilde. Bounty konusunda da gerçekten iyi yönettiniz, borsaya ne zaman girecek bir bilginiz var mı?

Süreçle ilgili bilgilendirme yapılacak arkadaşlar, şu anda pre-ICO katılımcılarının token dağıtımları süreci devam ediyor.
sr. member
Activity: 543
Merit: 250
Orjinal üyelik ToRiKaN banlanalı asır ol
Benim gözümde oldukça başarılı bir ICO ve bounty süreci oldu bu şekilde. Bounty konusunda da gerçekten iyi yönettiniz, borsaya ne zaman girecek bir bilginiz var mı?
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
Stakeler hesaplandığına göre imzaları kaldırabiliriz sanırım? Bir de imzayı sonuna kadar taşımayanlar hak ettikleri stakeleri alamayacak değil mi öyle bir kuralınız vardı yanılmıyorsam?

Tabiki kaldırabilirsiniz. Normalde imza sonuna kadar tutulmasını istedik çok fazla mesaj geldi epey süre durup ayrılmak isteyenlerden dolayı. Kampanya da 3 ayı bulunca haklı gördük insanları. Biz de olumlu baktık haber verip ayrıldıkları müddetçe. Neticede havuz da token sayısı olarak gayet genişti.

ICO güzel bir şekilde sonuçlanmış tebrik ederim ekipteki herkesi.Bizden çıkan projeler gitgide çoğalır umarım.Borsalarla ilgili gelişme var mı? hangi borsalarda listelenecek peerguess?

Teşekkürler. Bununla ilgili duyurular gelecek, Telegram kanalını takip edin lütfen.
full member
Activity: 224
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
ICO sıkıntısız sonuçlandı tebrik ederim. Bizimmkileri bu piyasada görmek gerçekten çok umut verici. Geç olsa bile yavaş yavaş artık giriyoruz bu piyasaya daha fazla böyle projelerin çıkması dileğiyle.
legendary
Activity: 1218
ICO güzel bir şekilde sonuçlanmış tebrik ederim ekipteki herkesi.Bizden çıkan projeler gitgide çoğalır umarım.Borsalarla ilgili gelişme var mı? hangi borsalarda listelenecek peerguess?
Pages:
Jump to: