Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] ARCONA - Artırılmış Sanal Gerçeklik Ekosistemi. Satış 27.11.2017 - page 2. (Read 1923 times)

full member
Activity: 266
Merit: 242
full member
Arcona tokenleri kazanmak için yeni bir yarışma!
AR/VR endüstrisinin dünyayı nasıl değiştireceğiyle ilgili iş fikrinizi getirin
Projenizi 3-4 cümle arasında #arcona_contest hastagiyle yayınlayın.
Takım her gün kanananları seçer.
İlk kazanan - 25 token, 2. 20 token , 3. 15 token.
Her hafta en iyi fikir yazarları iPhoneX kazanacaklar!
https://twitter.com/arconaico/status/956929741402984450
sr. member
Activity: 630
Merit: 253
https://twitter.com/arconaico/status/956642847045947395

Arcona ekibi blockchain fuarına katılmış belkide bu güzel yatırım almalarını sağlayabilir, benimde yeni dikkatimi çekti ama arkadaşların web sitesi için olan yorumları haklı
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
Ben hala neden dinamik içerikli bir site yapmadıklarını merak ediyorum wordpressle bile dinamik bir bar yapılabilirdi ortalıkta ücretsiz puliginler dolanıyor ben hala anlamadım, ya site fake ya proje
member
Activity: 476
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Teknolojik olarak süper bir proje. Teknoloji çağına yakışır bir proje arcona.Toplayacağı yatırımı merak ediyorum
full member
full member
2746 ETH ile soft cap geçildi arkadaşlar

full member
full member
full member
Activity: 630
Merit: 101
İmzasına girecektim ancak çok az yatırım almışlardı. Sonra dan direkt bir yatırım almışlar ancak hala zayıf bir kampanya olarak görüyorum imzasındakileri epey yıpratacak gibi.
full member

Tatlı Eva şimdi Arcona'nın Token Satış kampanyasını yönetiyor.
full member
ne kadar yatırım topladı acaba presalede biri beni yeşillendirebilir mi imzası ne kadar verecek girecektim vazgeçtim pişman edecek mi merak ettim de oyüzden yazdım

ETH 1,265 yazıyor sitesinde ama daha presale için 19 gun var sonrada ico başlayacak. Sitedeki bu yatırım kısmı dinamik degil dönem gönem kendileri güncelliyorlar toplanan ether miktarını
full member
Activity: 462
Merit: 102
ne kadar yatırım topladı acaba presalede biri beni yeşillendirebilir mi imzası ne kadar verecek girecektim vazgeçtim pişman edecek mi merak ettim de oyüzden yazdım
sr. member
Merit: 250
Bounty token dağıtımı ne zaman acaba? Bilgisi olan varsa bilgilendirirse çok memnun olurum.
Saygılar.

Hocam naptın daha presale bitmedi daha, hangi ara icoyu bitirdinde ödülleri aldın 24 ocakta presale bitecek 25 ocakta ico başlayacak. 1 ayda o sürer en erken mart sonuna dogru alırsın ödülünü

Ana konusuna bakmadan direk yazdım Smiley
TOKEN SALE: 25.01.2018 - 25.02.2018
Ödül dağıtımı token satışından 1 ay sonra yapılacakmış. Saygılar.
full member
Bounty token dağıtımı ne zaman acaba? Bilgisi olan varsa bilgilendirirse çok memnun olurum.
Saygılar.

Hocam naptın daha presale bitmedi daha, hangi ara icoyu bitirdinde ödülleri aldın 24 ocakta presale bitecek 25 ocakta ico başlayacak. 1 ayda o sürer en erken mart sonuna dogru alırsın ödülünü
full member
Activity: 686
Merit: 101
Hocam şu proje para kazandırırsa imzacılara gerçekten çok şaşıracağım. Saçma sapan bir ıco dönemi geçirdiler. Toplu bir yatırım aldılar ancak oda dişe değecek bir miktar değildi. Onu nasıl aldılar zaten anlamış değilim.
sr. member
Merit: 250
Saygılar.
full member
full member
Pages:
Jump to: