Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] ARCONA - Artırılmış Sanal Gerçeklik Ekosistemi. Satış 27.11.2017 - page 4. (Read 1903 times)

sr. member
Activity: 448
Merit: 264
Daha onceden topladıkları 170bin dolarları var, su an bıraz zayıf kaldılar bu konuda hemfıkırız ama zaten calısan sıstem oldukları ıcın ne alırlarsa kar gıbı gormek lazım onların açısından
full member
Activity: 756
Merit: 104
Pek iş yapmayacak gibi duruyor. Toplanan miktar komik kalıyor gerçekten. Proje başlığı falan heyecan verici aslında ancak son durum şuan için pek iç açıcı gözükmüyor.
full member
Activity: 266
Merit: 242

Williams-Sonoma (büyük bir ABD perakendecisi) Outward'u satın almak için 112 milyon dolar harcamış
sr. member
Activity: 308
Merit: 250
364 ether nedir yav. Diğer projeler bu miktarı bounty diye dağıtıyorlar bu adamların toplayabildigi ancak bu kadar.bountye giren arkadaşlara yazık olmuş.
member
Activity: 112
Merit: 11
Manuel guncelleme devam edıyor 364 ether olmuş alınan yatırım adamlar nasıl olsa adet adet yatırım alırız o zaman bosuna dınamık kodlamaya gerek yok demısler, boyle amator proje ınsanla dalga geçerse olacagıda bu olur
full member
Activity: 616
Merit: 100
Beyler ben de scam olduklarını düşünmüyordum ancak artık düşünüyorum. Bu kadar baştan savma işi atlant da gördük en son oda scam çıktı zaten. Ekibin ilgi durumu hoşuma gitmedi, sıkıntı var bence projede.
sr. member
Proje ilgimi çekti imza kampanyasına katıldım bakalım hayırlısı ile. Bakalım neler olacak ne verecekler.
Katılımcısı az oldu umarım iyi birşeyler toparlar da kazanırsınız, bu projeler hep ilğimi çekmiştir spectre vardı birde onuda beklıyorum bırde ArToken var AR/Vr projesi geliştiren o gayet güzel para topladı diye biliyorum
sr. member
Proje ilgimi çekti imza kampanyasına katıldım bakalım hayırlısı ile. Bakalım neler olacak ne verecekler.
full member
Aslında proje zaten çalışan 8 adet harıta yapmış, ve yıllık bir ciroya ulaşmışlar bu harıtaları musterılere kıralıyorlar hali hazırda o yuzden site ile projeyi karşılaştırmak doğru olmaz ama evet site içler acısı durumda
sr. member
Activity: 546
Daha ne kadar topladıklarına ilişkin göze hoş gelen bir sayaç yapamayan bir ekip ar/vr teknolojisiyle ilgili bir proje yapamaz.Benim gözümde şu saatten sonra bu projenin scamden bir farkı yok.Umarım yanılan kişi ben olurum.
full member
Activity: 721
Çok az yatırım alıyor bu durumda pek bir şey beklememek lazım. Zaten fikir ilgi çekici olsada site tasarım ve reklamlar çok da profesyonel değil. İmzacı arkadaşlar daha iyi değerlendirir elbette ancak şuan pek iç açıcı gözükmüyor.
member
Activity: 168
Merit: 10
başarılı olacağını düşünüyorum son zamanlarda başlayacak olan ve takip ettiğim ilk 1-2 ico dan biri bence. umarım hareketli bir süreç olur.
sr. member
bİR GELİŞME YOK scam olmadıklarını düşünmeme rağmen scam mış gibi davranıyorlar arkadaşlar farkındamısınız ?
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
360 etherde takıldılar, dinamik olmadığından artık web master ne zaman güncellerse düzelecek desenize. Çok saçma olmuş yatırımcı direk soğuyor bu yüzden
member
Activity: 308
Merit: 10
10-10 arttırıyorlar herhalde rakamı ama o 360 yazısı dinamil degil arkadaşlar, kaynakta manuel yazılmış yanı kendisi artmıyor, bu kadar basit bir şeyi yapamayanlar nasıl ar/vr yapacak anlamadım scam olma potansiyeli olabılır
ETH 360

Kesinlikle katılıyorum şuan en zor sektör AR/VR sektörü çocuk oyuncağı değil gerçekten karmaşık bir platform.Bu yüzden ekibin teknoloji ve teknolojik yeniliklere karşı açık olması gerekiyor.Lakin bir sayacı bile adam akıllı yapamadılarsa büyük bir sıkıntı var demektir.
sr. member
10-10 arttırıyorlar herhalde rakamı ama o 360 yazısı dinamil degil arkadaşlar, kaynakta manuel yazılmış yanı kendisi artmıyor, bu kadar basit bir şeyi yapamayanlar nasıl ar/vr yapacak anlamadım scam olma potansiyeli olabılır
ETH 360

full member
Ön satış başlamış . Sitede yazan 360 eth topladıkları para mı yoksa ön satış limiti mi ?

Topladıkları para şu an 360 ether yatırım almış, ilerleyen günlerde ne olacak izleyecegiz. Ethereum yükselişi beklendiğinden ICO'lara olumsuz yansıyacaktır bu
full member
Activity: 252
The future is your Genome
ico başlamış olmalı. sitelerinde ne kadar aldıkları yazmıyor. bi eth adresi falan var mı ne kadar topladıklarını takip edebileceğim

Genelde sitelerinde ne kadar topladığıyla ilgili bir sayaç bulunmayan projeler beklediği yatırımı alamamış oluyor.Tabiki istisnalar olabilir Sana gerçeklik ile ilgili projeler beni sevindiren projeler umarım başarılı olurlar.
member
Activity: 560
Merit: 12
Ön satış başlamış . Sitede yazan 360 eth topladıkları para mı yoksa ön satış limiti mi ?
hero member
Activity: 756
Merit: 500
ico başlamış olmalı. sitelerinde ne kadar aldıkları yazmıyor. bi eth adresi falan var mı ne kadar topladıklarını takip edebileceğim
Pages:
Jump to:
© 2020, Bitcointalksearch.org