Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] ARCONA - Artırılmış Sanal Gerçeklik Ekosistemi. Satış 27.11.2017 - page 5. (Read 1903 times)

sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Ben bu projeye küçük bir yatırım yapmayı istiyorum sırf gelecegi olan proje diye para gönderecegim, elle tutulur daha güzel şeyler vermeleri gerekiyor yüksek para toplanması için
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
Scam çıkacaklarına ihtimal bile vermiyorum adamlar zaten bir para toplamış scam olsa çalışan platformları olmaz herhalde, 8 tane arazi haritası varmış whitepaper da yazıyor
full member
Merit: 101
Scam çıkmasında hocam. Bu aralar baya bir scam proje ile karşılaştık. Arcona farklı ve geleceğe ait bir teknoloji sunuyor. Ortalama bir ıco yapsa yeterli olacak.
full member
Activity: 1414
Merit: 161
ethereum bu seviyedeyken 3 milyon doları çalışan bi şirket hayli hayli toplayacaktır zaten.  peki bu token hangi amaçla toplanacak şirketi fonlayacaz ama alanlar nerden kazanacak.
full member
Activity: 266
Merit: 242
Bu adamların çalışan bır şirketleri var zaten dostlar bence de 3 milyon toplarlar gibi geliyor zaten 750bın dolar kazanan bır oluşum içindeler
sr. member
Bu proje bence en az 2-3 mılyonu devirir bugun ufak çaplı bir proje için çok başarılı bir para olur toplanan
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
bence de fena değil bu proje. sanal gerçeklik günümüzde ülkede pek yaygın değil. zamanla yaygınlaşacağını düşünüyorum ve başarılı olacaklarını düşünüyorum.
newbie
Activity: 28
Merit: 0
Yanlış düşünüyorsunuz bence bu projeye ilgi hiçte fena değil, kendi çapında ben yinede iyi sayılabilecek bir tutar toplanacağını düşünüyorum
hero member
Activity: 728
Merit: 501
imzasına çok az kişi girmemiş mi ? bence beklenen ilgiyi göremeyecekler. yatırımda alamayacak bu yüzden. genelde böyle imzasına az kişi giren icolar beklenen yatırımı alamıyorlar.

Aslında projenin konusu beni heyecanlandırdı.Sanal gerçeklik ilerleyen zamanda hayatımızda daha çok yer bulacak.Her zaman icoya gösterilen ilgi imzaya katılan kişi sayısıyla orantılı olmuyor.Yine de önemli bir gösterge tabiki.
full member
Activity: 1414
Merit: 161
imzasına çok az kişi girmemiş mi ? bence beklenen ilgiyi göremeyecekler. yatırımda alamayacak bu yüzden. genelde böyle imzasına az kişi giren icolar beklenen yatırımı alamıyorlar.
newbie
twitter kampanyasına katıldım 2 hafta kalmış bakalım ne kadar vericek.
kaan toplam satılan token miktarının %2 si havuza ayrılmış mesela soyle dusun 5 milyon dolar toplansa ico esnasında 100.000 dolar odule ayrılacak bununda sadece %5 i twitter ayrılmıs yanı 5000 dolar. Kaç kişinin katıldığına göre alacağınızı az çok hesap edersenız tabi iyimser bir tahmn 5 milyon 2 milyon olursa 3-5 dolar falan alırsınız hydrominerde olduğu gibi
2 hafta ön satış için kalan sure sonrasında ico olacak
newbie
Activity: 1
twitter kampanyasına katıldım 2 hafta kalmış bakalım ne kadar vericek.
newbie
Arkadaşlar haftaya yayın lutfen o şekilde uygulanıyor çunku 1 gunde 10 mesaj atarak 3 gunde bıtırmeyın gunluk en azından 1-2 mesaj atın zaten şartlar uygun ona gore davranın
full member
Merit: 101
Arcona da postlar nasıl sayılacak 30 post atmamız yeterli mi yoksa mesaj attığımız günler başınamı stake alacağız? Hyrdominer da sıkıntı olmuş galiba yalnızca post gönderilen günleri saymışlar. Bilen bir arkadaş aydınlatsın...
Şu konuda bilgisi olan bir arkadaş cevap yazabilir mi? Gayet ciddi bir konu, koşullarda böyle bir şey yok ancak kafalarına göre değiştirme durumları olur mu?
Bu 30 mesaj toplamda olmalı oyle yazıyor ama şu var günlük mesaj atmanız gerekiyor ve 70 karaktere dıkkat etmek lazım 30 mesaj demek gunde en az 1 adet 70 karakter uzerı mesaj oluyor ben bunu anlıyorum
Bende benzer şekilde anladım tamam hocam sağolasın. Malum çok eski değiliz forumda bazı şeyleri yaşadıkça tecrübe ediyoruz.
sr. member
Arcona da postlar nasıl sayılacak 30 post atmamız yeterli mi yoksa mesaj attığımız günler başınamı stake alacağız? Hyrdominer da sıkıntı olmuş galiba yalnızca post gönderilen günleri saymışlar. Bilen bir arkadaş aydınlatsın...
Şu konuda bilgisi olan bir arkadaş cevap yazabilir mi? Gayet ciddi bir konu, koşullarda böyle bir şey yok ancak kafalarına göre değiştirme durumları olur mu?
Bu 30 mesaj toplamda olmalı oyle yazıyor ama şu var günlük mesaj atmanız gerekiyor ve 70 karaktere dıkkat etmek lazım 30 mesaj demek gunde en az 1 adet 70 karakter uzerı mesaj oluyor ben bunu anlıyorum
full member
Activity: 602
Merit: 100
newbie
Sanal gerçeklik olasyı kripto para piyasasında baya denendi ama tutmadı ve tutmuyor da . Bu projenin de fazla bir iş yapabileceğini düşünmüyorum açıkcası.
Benım bıldıgım bu harıc 2 proje var onlarda gayet guzel tuttu siz neye gore tutmuyor dedınız anlamadım ama bence gelecek için bu platformları desteklemek gerekıyor kısa vadelı yatırım aracı degiller
full member
Activity: 350
Merit: 110
Sanal gerçeklik olasyı kripto para piyasasında baya denendi ama tutmadı ve tutmuyor da . Bu projenin de fazla bir iş yapabileceğini düşünmüyorum açıkcası.
sr. member
Activity: 308
Merit: 250
proje güzel olmasına rağmen türkler tarafından pek ilgi görmemiş nedense. iyi bi yatırım toplayacaktır diye düşünüyorum. yatırımcısınada kazandıracaktır.
full member
Activity: 266
Merit: 242
bende erken olduğunu düşünüyordum ama wp i okuyunca adamların güzel gelişim gösterdiği ve çalışan sanal araziler yaptıklarını gördüm.
gelecekte evinden paintball oynamak gibi hayaller kurdum hemen
Pages:
Jump to: