Pages:
Author

Topic: 🌟🌟🚀📈[ANN-ICO BAŞLADI] ATLANT Dünya'nın Blokzinciri Emlak Platformu📈🚀 - page 31. (Read 16491 times)

full member
Activity: 150
Merit: 110
İlgi alakayı tabiki yapacaklar, soruları cevaplayacaklar asıl yapmaları gereken bu. Ama çoğu projede bu ilginin devamı olmuyor malesef. Umarım böyle devam ederler başarılı olurlar. Katılımcı yatırımcı olanlara bol şans !
hero member
Activity: 602
Merit: 500
@emreunsal10 İyi güzel hesaplama yapmışsın da hocam bu hesabı onlarda yapıyorlardır maksimum miktara ulaşamayınca elbette kısıtlamalara gidecekler, hepsi senden benden uyanık bunların Smiley
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
Bunun imzasına ilk giren kişiyim, dedim heralde fazla kimse girmeyecek sevinmiştim sonra pre-icoda biraz topladığını gören herkes geldi sağolsun 100 kişiye yaklaştı sanırsam liste normal icoda sağlam rakam toplamazsa pek bir şey bırakmaz imzası.

Nasıl hesap yaptınız da pek bişey bırakmaz imzası diyorsunuz hocam?

13 787 000 ATL dağıtacak sadece imza için. Rütbenizi ve girdiğiniz haftayı göz önüne alırsak, ve bir 100 kişinin daha katılacağını aşağı yukarı tahmin edersek, bu ödülün 200de birisini alacaksınız. O da yaklaşık 68,935 ATL yapar sadece imzadan.

ICO fiyatı https://atlant.io/ ahanda burada yazıyor, 1 ETH = 505 ATL olacakmış. ICO fiyatından baya değer kaybetti diyelim borsaya girince hatta 0.5x yaptı falan, yine 250 ATL 1 ETH olur. Sizde 68 bin küsür ATL olacak, 68000 / 250 = 272 Ether yapar. Yanlışım varsa düzeltin.

şu ana kadar 3 milyon token satmışlar. kampanya bitene kadar en fazla 10 milyon sattılar diyelim. satılan tokenden fazlasını imzacılara vereceklerini sanmıyorum. bence rakamları sonradan düzeltecekler.

hero member
Activity: 868
Merit: 1000
Bunun imzasına ilk giren kişiyim, dedim heralde fazla kimse girmeyecek sevinmiştim sonra pre-icoda biraz topladığını gören herkes geldi sağolsun 100 kişiye yaklaştı sanırsam liste normal icoda sağlam rakam toplamazsa pek bir şey bırakmaz imzası.

13 787 000 ATL dağıtacak sadece imza için. Rütbenizi ve girdiğiniz haftayı göz önüne alırsak, ve bir 100 kişinin daha katılacağını aşağı yukarı tahmin edersek, bu ödülün 200de birisini alacaksınız. O da yaklaşık 68,935 ATL yapar sadece imzadan.

ICO fiyatı https://atlant.io/ ahanda burada yazıyor, 1 ETH = 505 ATL olacakmış. ICO fiyatından baya değer kaybetti diyelim borsaya girince hatta 0.5x yaptı falan, yine 250 ATL 1 ETH olur. Sizde 68 bin küsür ATL olacak, 68000 / 250 = 272 Ether yapar. Yanlışım varsa düzeltin.

şimdi siz bu hesabı yaptıktan sonra gören herkes imzasında dalar heralde  Smiley şahsen o kadar vereceğini düşünmüyorum ama adamlar yazmış artık gerçekten dağıtılır mı dersiniz o kadar.daha önce slack te sormuşlardı dağıtılacağını söylediler ama yinede çok uçuk geliyor rakamlar  Smiley girsem mi napsam imzasına  Grin
hero member
Activity: 518

kuzen yanlışın varmı bilmiyorum ama bu hesapta bir yanlış olabilir Cheesy fazla karlı ha tutursa tabi verirmi bukadar inşallah verir bende imzaye girmedim diye söverim Cheesy
sr. member
Activity: 854
Merit: 256

hero member
Activity: 1655
Merit: 600
bu projede bir şey var ama anlamadım mesela propy çok daha başarılı yurtdışında emlak alma üzerine iş yapıyorlar bürokratik engelleri kırma üzerine çalışıyorlar
ne derece başarılı olur bilemiyorum ama atlant a göre daha iyi bir hedefleri var ama demekki bilmedigimiz birşeyler var

her ne kadar ikisi de emlak üzerine olsalar da propy ile atlant birbirinden biraz daha farklı projeler.

propy aracıları ortadan kaldırarak ev alma sürecinizi kolaylaştıran bir proje. günlük hayatta gerçekleşen emlak satışlarının hepsinde kullanılabilir. uzun vadede uluslar arası emlak alımını mümkün kılması bekleniyor.

atlant ise ev sahiplerinin evlerini tokenleştirmelerini, yani hisselere bölüp birden fazla yatırımcı tarafından alınabilir hale getirmelerini sağlıyor. böylece bir evin belirli bir miktarda hissesini satın aldıysanız, ev kirasından ya da evin satışından gelecek net kar üzerinden hisseniz kadar getiri elde edebiliyorsunuz.
hero member
Activity: 504
Balinalardan biri ico yapmış sanırım. Bu projenin bu kadar ether toplaması cok ilginç.
İmzasına girenler sanırım güzel para alacaklar hayırlı olsun.

banada öyle geliyor sadece bir kişi 2350 ether basmıştı yukardaki arkadaşın dediği gibi. şu an da fena gitmiyor günde 50 - 100 eth arası yatırım alıyor. bi kaç güne 1m usd yi geçeceğini düşünüyorum.
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
bu projede bir şey var ama anlamadım mesela propy çok daha başarılı yurtdışında emlak alma üzerine iş yapıyorlar bürokratik engelleri kırma üzerine çalışıyorlar
ne derece başarılı olur bilemiyorum ama atlant a göre daha iyi bir hedefleri var ama demekki bilmedigimiz birşeyler var
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Balinalardan biri ico yapmış sanırım. Bu projenin bu kadar ether toplaması cok ilginç.
İmzasına girenler sanırım güzel para alacaklar hayırlı olsun.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
imzalar güncellenmiştir rütbenize göre yeni imzayı giyebilirsiniz
hero member
Activity: 602
sr. member
Activity: 442
Merit: 250
2,854.31534229805504432 Ether Toplanmış bence ön satışta başarılı gidiyorlar bazı arkadaşlar emlak ile alakalı icolara sıcak bakmıyorlar ama bence gelecekleri var yani kim bile bilirdi ki akıllı kontratlar bu denli patlayıp gidecek. Ben bu iconun tutacağını düşündüğüm için imza kampanyasına katıldım bakalım neler olacak.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
bende kuracam bır emlak seysı yakında. her yerde ınsaatcılar cogaldı. bı cacık olmaz bu tarz seylerden. ınsaat sektoru blockchaın e entegre etmek oldukca zor. kaca sattı kaca kıraladı nerden bılecek ınsanlar. dolandırıcılıga cok acık. tokenle falan fılan olmaz o ıs. henuz cok erken boyle seyler ıcın.
hero member
Activity: 854
Çoğu insan bu projenin diğer projelerden farkını sormuş bence açıkça ortada adamlar gerçekten emek veriyorlar takip ediyorlar her türlü soruyu cevaplamaya çalışıyorlar. Bu ve bunun gibi ilgili olan developer gurubu ilk defa görüyorum. Bu proje bence diğerlerinden daha farklı ve daha iyi.
full member
Activity: 350
Merit: 106
Bu ico başarılı olursa milleti ters köşe yapacak heralde kimse bişey beklemiyor emlak projelerinden yatırım alırsa ilki başaracak  Smiley
hero member
Activity: 504
Adamlara helal olsun buraya gelip translate ile mesajları çevirerek cevap vermeye çalışmış.gerçekten tebrik ederim
projede hiç tahmin edilmeyen bir çıkış göstermiş.Incelemeye alacagım icosuna girebilirim

adamlar cidden çok ilgili slackte çok akitfler sorulan sorulara anında cevap alabiliyorsunuz.bende biraz araştırdıktan sonra imzasına girdim pişman olacağımı sanmıyorum
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Forumda genel olarak emlak piyasasındaki icoların iş yapmadıgı kanaatine varılmış,ama bu ico sanırım bilnen tabuları yıkacak gibi duruyor
hayırlısı olsun bende incelemeye alacagım

full member
Activity: 266
Merit: 242
Adamlara helal olsun buraya gelip translate ile mesajları çevirerek cevap vermeye çalışmış.gerçekten tebrik ederim
projede hiç tahmin edilmeyen bir çıkış göstermiş.Incelemeye alacagım icosuna girebilirim
member
Activity: 271
Merit: 10
  PLEASE BE CAREFUL. Do not be fooled by imitators or phishing scams - there are sites with fake ETH addresses claiming to be ATLANT. 
THERE IS ONLY ONE ATLANT PLATFORM AND OUR REAL ADDRESS IS  AT  www.atlant.io

Pages:
Jump to: