Pages:
Author

Topic: 🌟🌟🚀📈[ANN-ICO BAŞLADI] ATLANT Dünya'nın Blokzinciri Emlak Platformu📈🚀 - page 32. (Read 16491 times)

hero member
Activity: 504
Merit: 500
Şu anki durumda 2630 eth toplandı ve önsatış devam ediyor

https://etherscan.io/address/0x6d85320c086aee2ecd2693855fb2164c494fd251

verdiğiniz adreste 2770 ether görünüyor yani hedeflenen önsatışın yarısından çoğu tamamlandı.bu gidişle daha da toplayacak gibi ICO da da aynı başarıyı göstereceğine inanıyorum ve imzasına katıldım o yüzden
member
Activity: 271
Merit: 10
kac tane oldu şimdi emlak konulu scam projelerimiz Smiley ben ABAB platform var benim bildigim oda emlak konulu cıkarılan bir ico sanırım üstüne bu gelecek ya aynı ekip yapiyor dicem ama neden ilgiyi kaydirsin yada örnek ico yu araklayan başka bir team mevcut onların işleri bunlar. yatırım aliyorlar diye tek yapmalari gereken sadece token bas dağit borsaya gir oldugu için hali hazirda son 1 yılda cikan toplam ico sayisinin 3-4 kati son 2 ayda neredeyse piyasada duyruldu bakildigi zaman kazandirani kendini katlayani heralde 2-3 ü geçmez.

Hi! Abab is just a marketplace that doesnt solve conflicts. 

What they have in common is the word real estate, that's about it.

Rex for instance doesn't tokenize properties, it just lists them, kind of like zillow or trulia, or any of the other services that do this well without the need for a blockchain 

What we plan to do is create a tradeable market place for individual real estate properties which would revolutionize one of the world's largest markets. Also we plan to disru,  ,  pt booking and airbnb which charge upwards of 30% because of their bloated staff. Many other real estate projects just replicate what already exists such as etfs or reits in a crypto wrapper - which we think is not terribly useful or innovative. However our project has solid foundation, experienced team which has business (investment banking / hedge funds) and technical expertise having built previous crypto projects 
If you don't tru,  ,  st our word on the soundness of the idea, check what Goldman Sachs has to say: http://atlant.io/assets/documents/en/GoldmanSachs-Blockchain.pdf and I also suggest that you try to read and understand the rigor of our whitepaper http://atlant.io/assets/documents/en/Atlant_WP_publish.pdf.

member
Activity: 271
Merit: 10
https://steemit.com/estate/@exortis/propy-merkezsiz-emlak  biri bana aralarındaki farki söylesin
iki ico arasındaki 10 farkı bulun gibi bulmacaya döndü artık bu işler proyp,rex,smartre şimdide bu
sanırım kumar icolarından sonra yeni hit emlak platformu

Hi!

Answering your question. What's the difference between you and propy?

Propy is basically a cheap script, imitating Zillow or Trulia - it does not let you tokenize properties or purchase properties with cryptocurrency. Look at their video, https://www.youtube.com/watch?v=EQQLy11uhgs on time index 01:33. Don’t just focus on the fact that Steven Johnson is a US Citizen yet a Ukrainian National, look carefully at the domain name on the title bar. You will see that they bought a $500 off the shelf real estate script, and put their logos into it, and forgot to change the website when creating their video.
Further, while they purportedly record everything on the blockchain at time index 2:05 they say that they bring the title to the local authority for approval – this does not sound very decentralized, and is not possible without a massive amount of staff, in each location where this is done. Further they allege that this is possible in the US where no authority can guarantee that there are no leans against the property, and it is almost always necessary to purchase title insurance, in the event that a lean is found down the road. They fail to mention any of this. What I can say is, good luck to Propy investors… :')
hero member
Activity: 798
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
Şu anki durumda 2630 eth toplandı ve önsatış devam ediyor

ben mi yanlış görüyorum yoksa sadece bi kişi 2350 ether mi atmış.anlaşılan dışardan destekleyen godamanlar var projeyi takipteyiz bakalım
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Çok fazla emlak projesi görür olduk neye güveneceğimizi şaşırıyoruz.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
şu ana kadar 272 ether toplanmış düşük geldi bana başarılı olursa bounty hunterları sevindirecek bi proje ama başarıya ulaşamayacak gibi duruyor
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
Toplanan miktarı aşağıdaki adresten takip edebilirsiniz:

Bu arada bounty kampanyasında dağıtılacak ödüllerin yaklaşık %73.5'i imza kampanyasına ayrılmış.
full member
Activity: 190
Merit: 100
Emlak sektörünü görmekten sıkıldık artık, ne para toplayabiliyorlar, ne doğru düzgün proje yapabiliyorlar. Hiçbirinin tatmin edici bir tarafı yok. Evet emlak dünyada çok dev bir sektör ama ben de henüz bu pazarın blokzincirine hazır olduğunu pek düşünmüyorum. Yani bu kadar basit değil, bu tarz içeriksiz projeler başarıyı yakalayamaz.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Bu yeni furya nedir dostlar surekli emlakla ilgili yeni ico cikiyor benim bilmedigim birseymi var acaba.Bu emlak sektoru blockchainde tutuyormu acaba
hero member
en son baktığımda 127 ether mi ne toplamıştı presaleda satışlar düşük ICO da da pk farklı olmayacak yine de belli olmuyor bu işler belki toplar
hero member
Activity: 504
yine ekibi güzel kendi idare eder yada etmez bi proje daha. emlak sektörü için henüz erken olduğunu düşünüyorum piyasaya entegre edip işlemler başlatmak için daha yol alınması gereken çok yol var bence
legendary
Activity: 1232
Merit: 1003
Artık yaratıcıda olamiyorlar sürekli kendini tekrar eden scam projeler. Sıfır inovasyon, sıfır yenilik, sıfır katma değer umarım parasını ziyan eden olmaz.

This project is certainly real - don't take my word for it - read what Goldman Sachs writes

https://atlant.io/assets/documents/en/GoldmanSachs-Blockchain.pdf
hero member
Activity: 518
Yuh harbiden memlekette bu kadar emlakcı yok.
Ceviri yapan arkadaş ekmeğine baksın, ama ne icosuna katılınır ne bountysi olursa ona. Yazık artık resmen dalga geçiyorlar.

Bence bounty sine bi bakın hocam şimdi baktım da hiç kötü durmuyor. Yatırım falanda olursa iyi bir meblağ gelebilir gibi duruyor
Yok yav hocam ne bountysi ne yatirimi o kadar cok coin varki hepsi neredeyse ayni whitepaperi sahip.TribeToken i gordunuznu 4.5 ether yatirim almis adamlar,bunun %1 i bounty olarak dagitilirsa fee icin adamlara para yollamamiz lazim gercekten saka gibi.Neyse bunlar boyle cogalsinda zirt port ico cikmasin

bende ethersphre bakayım dedim geçen gün adamlarda 2 eth mi ne görünüyordu. eskisi gibi para toplamıyor artık ico lar. toplayanlarda gerçekten sağlam olanlar, 2 yıl önce falan girmemiz lazımmış o zamandan beri bounty kovalayan adamın bile sağlam parası olmuştur heralde  Smiley şimdi sağlam veren pek yok

aynn 2 yıl önce girenler güzel kazandı ancak ozman zaten fazla ico yoktu az para toplanıyordu  ondan denk gelmesede iyi veriyordu şimdi çok ico var para toplayanı denk getiremek zor oluyor
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Ceviri yapan arkadaş ekmeğine baksın, ama ne icosuna katılınır ne bountysi olursa ona. Yazık artık resmen dalga geçiyorlar.

Bence bounty sine bi bakın hocam şimdi baktım da hiç kötü durmuyor. Yatırım falanda olursa iyi bir meblağ gelebilir gibi duruyor
Yok yav hocam ne bountysi ne yatirimi o kadar cok coin varki hepsi neredeyse ayni whitepaperi sahip.TribeToken i gordunuznu 4.5 ether yatirim almis adamlar,bunun %1 i bounty olarak dagitilirsa fee icin adamlara para yollamamiz lazim gercekten saka gibi.Neyse bunlar boyle cogalsinda zirt port ico cikmasin

bende ethersphre bakayım dedim geçen gün adamlarda 2 eth mi ne görünüyordu. eskisi gibi para toplamıyor artık ico lar. toplayanlarda gerçekten sağlam olanlar, 2 yıl önce falan girmemiz lazımmış o zamandan beri bounty kovalayan adamın bile sağlam parası olmuştur heralde  Smiley şimdi sağlam veren pek yok
full member
Activity: 266
Merit: 242

hero member

hero member
Proje fena  değil de gerçekten çok emlak projesi çıktı hangisine yatırım yapacak insanlar smartre ile arasında fark var mı?
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
kac tane oldu şimdi emlak konulu scam projelerimiz Smiley ben ABAB platform var benim bildigim oda emlak konulu cıkarılan bir ico sanırım üstüne bu gelecek ya aynı ekip yapiyor dicem ama neden ilgiyi kaydirsin yada örnek ico yu araklayan başka bir team mevcut onların işleri bunlar. yatırım aliyorlar diye tek yapmalari gereken sadece token bas dağit borsaya gir oldugu için hali hazirda son 1 yılda cikan toplam ico sayisinin 3-4 kati son 2 ayda neredeyse piyasada duyruldu bakildigi zaman kazandirani kendini katlayani heralde 2-3 ü geçmez.
Abab yine özgün proje. onda oda kiralıyorsun airbnb nin merkezsiz hali.
aklıma fikir geldi uberin merkezsizini yapalım adınıda suber yaparız.
hero member
Activity: 980
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
Pages:
Jump to: