Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 20. (Read 60267 times)

sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Çok ani bir pump gelirse bende çıkarabilirim elden . Kar satışları elbet gelecektir tepeden alttan tekrar toplarım .
sr. member
Activity: 350
Merit: 250
CrowdWiz
Valla herkesin gözü aydı en azından düzgün bir borsaya girdi
SONM'da uzun bir bekleyişin ardından binanceye girmişti. Ilk günler biraz haraketlenme oldu ama sonra duruldu şöyle yaklaşık 1 ay kadar. Sonradan pump bir başladı 20 cent cıvarına kadar vurdurdular. İşte sizde tam o yükselişte elinizdekileri satın Smiley sonra yükselmemek üzere aşağıya çakılacaktır.
full member
Activity: 350
Merit: 100
Bu projede gerçekten bir gariplik var. Bütün alt coinler güzel giderken bu düşüşte, hepsi düşüşe geçtiğinde bugün bir baktım takip ettiğim projeler içinde sadece Monetha yükselişte Smiley binance etkisi var tabii, ama binance etkisine fazla güvenmeyin önceki tecrübelerimden biliyorum
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Monetha için bittrex olmassa poloniex olur bence binance'ye girmesi de gerçekten güzel bir gelişme piyasalar şu durumda olmasa fiyatlara çok olumlu yansırdı.Ekibe güveniyorum ben.
sr. member
2018 Ocak'a kadar ben bittrex beklemiyorum . Ekip sokarsa başarılı sayarım ancak roadmap başlamadan zor gibi .
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
Yerlerde sürünen ve yüksek yatırım almış bir proje daha.. Biri söyleyebilir mi Allah aşkına? Bir proje bu kadar parayla nasıl adam akıllı bir borsaya giremez.. Ben bunun olabileceğine inanmıyorum ya ekibin bir planı var ya da yan gelip yatıyorlar. Başka bir şey değil.

düzgün borsayay girememesinin sebebi ekip ne kadar pintilermiş bas parayı gir bittrexe ama yok binance oy kullanın girelim demekle olmaz

Bittrex parayla da almıyor gibi birşey oldu artık . Bittrex bir yapılanma sürecinde sanırım . Çoğu tokenleri es geçiyor artık . Delist işlemlerine başladılar gerçi yakında bir hareketlilik olur . Ekibin kendi yatırımları da mevcut . Sadece yatırımcıya bel bağlamadılar bildiğim kadarıyla .. Etherdelta üzerindeyken fiyat stabil ilerliyordu . Binance ye girmesiyle fiyatlarda artış sonrası düşüş beklenmesi çok normal.

bitrete o kadar çok çöp coın ar ki. ve bu çöp coinler artık dıkkat cekıyor dump pump yapıldıgında. hıc bır amacı olmayan coınlerın pumplanması dolandırıcılıktan baska bırsey degıl ve bu durum borsalar ıcın sıkıntı cıkartıyor. bakınız çin borsa kapatıyor kara para aklıyorsunuz dıye. ve benımde gordugum bıtrex yapılanmaya gıdıyor. monetha gıbı guzel bır projeyı ekleyecektır bıtrex ama eklese ne olur. ben sahsen daha dusmesını beklıyorum 0,05 dolar olabılır. olusa da alırım. haa yok olmayacaksa zaten ucsun kacsın Cheesy ama bıldıgım monetha uzun vadelı bır proje. ve uzun vadelı projeler baya bır surunuyor.
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
Yerlerde sürünen ve yüksek yatırım almış bir proje daha.. Biri söyleyebilir mi Allah aşkına? Bir proje bu kadar parayla nasıl adam akıllı bir borsaya giremez.. Ben bunun olabileceğine inanmıyorum ya ekibin bir planı var ya da yan gelip yatıyorlar. Başka bir şey değil.

düzgün borsayay girememesinin sebebi ekip ne kadar pintilermiş bas parayı gir bittrexe ama yok binance oy kullanın girelim demekle olmaz

Bittrex parayla da almıyor gibi birşey oldu artık . Bittrex bir yapılanma sürecinde sanırım . Çoğu tokenleri es geçiyor artık . Delist işlemlerine başladılar gerçi yakında bir hareketlilik olur . Ekibin kendi yatırımları da mevcut . Sadece yatırımcıya bel bağlamadılar bildiğim kadarıyla .. Etherdelta üzerindeyken fiyat stabil ilerliyordu . Binance ye girmesiyle fiyatlarda artış sonrası düşüş beklenmesi çok normal.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
bınance gırdıdump ne zaman. 0,05 dolar beklıyorum ben. hele btc 7000 dolara gıderken.
Yahu sen bıraksana MTH'nin peşini. Git waves'lerinle al sat dostum Cheesy

Şaka bir yana senin bu "mth düşecek"lerin hep gerçek oldu malesef. Ama artık yeder Cheesy
sr. member
Yavaş yavaş birşeyler yapmaya başladık arkadaşlar sakin . 2018 Başına kadar sakin olalım roadmap'e göre ilerlerse sıkıntı değil .
sr. member
Activity: 798
Merit: 260

sr. member
Activity: 313
Merit: 250
sr. member
bınance gırdıdump ne zaman. 0,05 dolar beklıyorum ben. hele btc 7000 dolara gıderken.

9 cent altı bana kalırsa cok zor . Altcoinlerin inisi gibi cikisida olacak. Monetha bundan iyi pay alacak
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
sr. member
Takım bunun için uğraşmış belli . Tepkileri göz önüne aldılar geçen gün attığım yülkü monetha ödemesi büyük ihitmalle binance'a ödenen miktardı . Stox da vardı o ödeme'de stoxta girebilir diye düşünüyorum .

Ekibin bu hareketi fiyata yansıyamadı ama şu fork muhabbeti sonrası toparlanma gelir .
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Monetha'cılar mesalelerı yakın, 1 yıl sonra da kutlayalım:) ıns bınance baslangıc olucaktır, yavas yavas kendıne gelsın takım da fıyat da. Hakkımızda hayırlısı.
full member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Valla herkesin gözü aydı en azından düzgün bir borsaya girdi
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
Binance ' ye girdiğine göre BTC bu düzeyde giderse fiyatın bir kaç güne düşüşü çok rahat yaşanacak . Alım fırsatı doğacaktır daha fazla toparlayabilmemiz adına . Fiyatın düşüşünü bekleyeceğim açıkcası .
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
bu adamlar şu ana kadar konuşmaktan başka bir şey yaptı mı?

binance e girmesi bile yatırımcıların oylamaları sonucunda gerçekleşti.

Ripple bir etkinlik olacak haberiyle %30 buyudu monethada buyuk isimlerle etkinlik duzenliyor binance girene kadar -%30daydi yani olay etkinlik falanda degil.
sr. member
Activity: 1022
Merit: 306
bu adamlar şu ana kadar konuşmaktan başka bir şey yaptı mı?

binance e girmesi bile yatırımcıların oylamaları sonucunda gerçekleşti.
hero member
Activity: 518
Merit: 500
btc şuanki durumunda her hangi bir haberin fiyata yansıması çok zor ancak çok özel bir durum olması lazım yeni bir teknoloji geçiyoruz yada yol haritasını kısalttık bir üst kademeden devam edicez gibi
Pages:
Jump to: