Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 21. (Read 60267 times)

sr. member
Activity: 658
Merit: 288
Umarim bu fiyatlara iyi yansir suan icin ufak bir artis var ama trollmu gercekmi bilemedim twitterda bazilari dumpa hazirlanin gibisinden seyler yaziyor.
hero member
Activity: 896
Merit: 630
hadi bakalım küçük küçük elle tutulur birşeyler yapmaya başladılar. binance borsası umarım moonun başlangıcı olur:P.hedefi çok küçülttüm 0.50 olsun yeter.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Ne güzel haberler aldım sabah sabah. Halbuki dün elimdeki Monetha'ları satma hesabı yapıyordum. Bunun üzerine biraz daha devam edebiliriz Monetha ile  Grin
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Monetha binance eklendi ! Geçen söylediğim olay dogru çıktı Smiley Monetha to moon !
jr. member
Activity: 125
Merit: 2
Varan 1 Cheesy Monetha Binance'i açıkladı bence güzel bir başlangıç , ben binance borsasının 1 sene içerisinde bittrex ve poloniex'i geçeceğine inanıyorum ;

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=BvRZ_UyKUBw

Hemen etkisini gösterdi bakalım. Güzel bir haber.

full member
Activity: 392
Merit: 100
Varan 1 Cheesy Monetha Binance'i açıkladı bence güzel bir başlangıç , ben binance borsasının 1 sene içerisinde bittrex ve poloniex'i geçeceğine inanıyorum ;

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=BvRZ_UyKUBw
sr. member
Bilindiği üzere icoda tokenlerin büyük kısmını balinalar almıştı. Balinalar sağlam bir pump yapmadan satmazlar. Muhtemelen doğru düzgün bir borsaya girmesini bekliyorlardır.

Her önemli ico sonrasi ayni haber ama hicbir balina %50 zararla bir coin/token satmaz.

Zaten arkadaşımız sağlam bir pump gelmeden satmazlar demiş Smiley , Monetha ile ilgili düşüncem alırım 2 3 katına çıkınca fiyat satarımdı fakat yaptıkları işler ve birlikte çalışacakları adamlar beni gerçekten çok heyecanlandırdı o sebeple 1 sene benden kredisi var en az. Cheesy

Başka bir arkadaşta yazmış ya hani fiyat ne kadar düşerse düşsün en az 10x yapacak diye içinizde his olur diye . Aynı o histeyim . Ekip bombaları ard arda patlatacak gibi geliyor .
full member
Activity: 392
Merit: 100
Bilindiği üzere icoda tokenlerin büyük kısmını balinalar almıştı. Balinalar sağlam bir pump yapmadan satmazlar. Muhtemelen doğru düzgün bir borsaya girmesini bekliyorlardır.

Her önemli ico sonrasi ayni haber ama hicbir balina %50 zararla bir coin/token satmaz.

Zaten arkadaşımız sağlam bir pump gelmeden satmazlar demiş Smiley , Monetha ile ilgili düşüncem alırım 2 3 katına çıkınca fiyat satarımdı fakat yaptıkları işler ve birlikte çalışacakları adamlar beni gerçekten çok heyecanlandırdı o sebeple 1 sene benden kredisi var en az. Cheesy
sr. member

newbie
Activity: 13
Merit: 0
sr. member
Konferansta bosch yetkiliside var dikkat çekici. Monetha baya açık oynuyor şimdi bu ekrana yansımaz en önemlisi şu bitcoinin durulması lazım daha sonrasında fork olayınında geçip gitmesi lazım.

Sadece bosh değil hocam . Western union bankaların devi , spotify müzik sektörü lideri , Barclays'ta çok büyük bir banka diye biliyorum Premier league sponsoruydular . Coindesk'i herkes bilir . Valla büyük oynuyoruz .
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Konferansta bosch yetkiliside var dikkat çekici. Monetha baya açık oynuyor şimdi bu ekrana yansımaz en önemlisi şu bitcoinin durulması lazım daha sonrasında fork olayınında geçip gitmesi lazım.
sr. member
Monetha konuşmacı olarak bir konferansa katılacakmış . Yalnız konferans adeta şampiyonlar ligi . Aralarında konuşabilmemiz muhteşem .

Barclays , Spotify , Western Union , Bosch , Ethereum , Coindesk ...

sr. member
$0.094549 guncel fiyati. zarar buyuyor.
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Monetha kendini toparlayacaktır diye düşünüyorum ama şuan tüm altcoinler sıkıntılı monethanın daha fazla etkilenme sebebi bana göre yüksek hacimli bir borsaya giremediği için az sayıdaki satışların bile fiyata fazla yansıması.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Zamanında bu katılacağım ilk icoydu. Katılamadım diye üzüldüm gittim başka icolara katıldım. Onlarda scam çıktı. Paranın gideceği varmış.
jr. member
Activity: 125
Merit: 2
BTC karşısında bir çok token düşüyor. Ama dolar bazında baktığınızda pek bi düşüş yok. 0.10 usd civarı seyrediyor. Fork muhabbetleri bitene kadar da üstüne çıkamayacak sanırım.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
Yüksekten aldım daha da düştü, maliyet düşüreyim dedim alttan aldım daha da düştü. Düştükçe düşüyor amk durduramıyoruz, tek tesellimiz belki uzun vadede iş yapar diye beklemek o sırada kaçan fırsatlarda bize kaçıyor tabii. Bi daha tr forumun gazına gelmeyeceğim hatta ne kadar çöp denen proje varsa onlara bakacağım
sr. member
0.11' a çıkmıştı dün . Tekrar 0.1 altına salınmaya başladı .
hero member
Activity: 953
Merit: 504
Düştükçe alınması gerektiğini düşünüyorum. Tabi risk etmek gerekli Uzun vade de kazandırabilir.
Pages:
Jump to: