Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 23. (Read 60267 times)

sr. member
Activity: 812
Merit: 262
Monetha'nın başındaki eleman bana ne kadar Enes Olgun'u hatırlatıp tiksinti uyandırsa ve daha bir satır kod bile yazdıklarını düşünmüyor olsamda , takıldıkları ve danışmanlık aldıkları insanlar Paypal firmasında daha önce ciddi başarılara ulaşmış insanlar oldukları için bu elemanları bir yoluna koyacaklarını ve projeyi başarıya ulaştıracaklarını düşünüyorum. Monetha'ya girerken çevremdeki herkes'e roadmap'in 2019'a kadar uzandığını ve bu süreç içerisinde Monetha fiyatının 50 sefer düşüp kalkacağını hatırlatıp uzun bir macera olacağını söylemiştim. Bende elimde olan Monetha'ları uzun bir süre saklayacağım hatta ICO sonrası forumda bana direk 3 katını teklif eden bile oldu satmadım uzun bir sürede satmakla ilgili planlarım yok. Paypal firmasının 20'de ya da 10'da 1'i olsalar yeter bizler için Smiley

Şu aşağıda yer alan iki abi Monetha'yı biz bıraktık demedikçe sizde bırakmayın benden size tavsiye Smiley

https://www.linkedin.com/in/kelloggfairbank/

https://www.linkedin.com/in/ericduprat/
https://twitter.com/ericduprat

Eric hala linked profiline monetha'yı eklemedi . Diğer tüm elemanlarda var . Twitter'dan sormustum kendisine bunu öncelikle mevkim belli olmalı tarzı bi cevap vermişti .

monetha paypalın alternatifi yada eşdeğeri olmak istiyor
haliyle böyle bir sistemi 2-3 yıldan önce kabul ettirmeleri çok zor.

sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Monetha'nın başındaki eleman bana ne kadar Enes Olgun'u hatırlatıp tiksinti uyandırsa ve daha bir satır kod bile yazdıklarını düşünmüyor olsamda , takıldıkları ve danışmanlık aldıkları insanlar Paypal firmasında daha önce ciddi başarılara ulaşmış insanlar oldukları için bu elemanları bir yoluna koyacaklarını ve projeyi başarıya ulaştıracaklarını düşünüyorum. Monetha'ya girerken çevremdeki herkes'e roadmap'in 2019'a kadar uzandığını ve bu süreç içerisinde Monetha fiyatının 50 sefer düşüp kalkacağını hatırlatıp uzun bir macera olacağını söylemiştim. Bende elimde olan Monetha'ları uzun bir süre saklayacağım hatta ICO sonrası forumda bana direk 3 katını teklif eden bile oldu satmadım uzun bir sürede satmakla ilgili planlarım yok. Paypal firmasının 20'de ya da 10'da 1'i olsalar yeter bizler için Smiley

Şu aşağıda yer alan iki abi Monetha'yı biz bıraktık demedikçe sizde bırakmayın benden size tavsiye Smiley

Eric hala linked profiline monetha'yı eklemedi . Diğer tüm elemanlarda var . Twitter'dan sormustum kendisine bunu öncelikle mevkim belli olmalı tarzı bi cevap vermişti .
full member
Activity: 392
Merit: 100

sr. member
Activity: 294
Merit: 250
Acele etme konusunda haklı olabilirsiniz projenin roadmapine göre hareket ettikleri sürece problem yok elbet iyi noktalara gelir uzun vadede. Ancak şunu da belirtmek lazım piyasaya ilk çıktığı gün alanlar 2 gün sonra %85 civarı kar elde ettiler doğru noktadan sattılarsa. Bu da insanlarda bir beklenti oluşturmuş olabilir.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Sağlam yatırımcı için dediğin geçerli mhanbostanci . Monetha ' yı x2 fiyatlarından toparlanmıştı hatırladığın kadarıyla . Uzun vade herkesin harcı olmuyor . Elinde yatırımı bir an önce katlama çabasında herkes . Tartışılacak konu illa ki paraya dayanıyor her koşulda . Onun için hor görmemek hiddetlenmemek gerekiyor Smiley

Hor görme veya hiddetlenme değil benimki çok çok serzenişte bulunmak olabilir. Ben kendi adıma şunu çok rahat söyleyebilirim. Ben burada para katlamak için bulunmuyorum.
İşin tekniğini öğrenmek, kendimi geliştirmek amacıyla başladım ve zaman içinde ister istemez bir miktar yatırımda yaptım. Kendini geliştirmeden volatil piyasada az buçuk teknik analiz ile alım satım yapmaya çalışan yatırımcımsı kitlesinde belki bir farkındalık yaratırıım da o alıp sattıkları şeyin ne olduğunu açıp okular umudundayım. İstemeden birini incittiysem, kusuruma bakmayın. Kötü bir niyetim yoktu.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
Minimum 2 yıllık bir geliştirme süreci olan bir projenin bu kadar erken hacimli borsalara girmesi size ne kazandıracak anlamış değilim?
Herkes istiyor ki halka arz dan sonra hemen 1 - 2 ay içinde x2 x3 yapsın param katlansın. Yok öyle bir dünya.
Bilmem kaç tane post atılmış şu konuya, ya imza kampanyası tartışılmış ya fiyat.
1 kişi bile bu proje hakkında fikir sahibi değil mi Türkçe forumda?

Sağlam yatırımcı için dediğin geçerli mhanbostanci . Monetha ' yı x2 fiyatlarından toparlanmıştım hatırladığın kadarıyla . Uzun vade herkesin harcı olmuyor . Elinde yatırımı bir an önce katlama çabasında herkes . Tartışılacak konu illa ki paraya dayanıyor her koşulda . Onun için hor görmemek hiddetlenmemek gerekiyor Smiley

sr. member
Activity: 658
Merit: 288
Minimum 2 yıllık bir geliştirme süreci olan bir projenin bu kadar erken hacimli borsalara girmesi size ne kazandıracak anlamış değilim?
Herkes istiyor ki halka arz dan sonra hemen 1 - 2 ay içinde x2 x3 yapsın param katlansın. Yok öyle bir dünya.
Bilmem kaç tane post atılmış şu konuya, ya imza kampanyası tartışılmış ya fiyat.

Traderin derdi ne olacak hocam sizin bahsettiginiz uzun sureli hold yapan kisiler. Icodan sonra para katlayan proje cok örnek vermeyim sana sende biliyorsun. Burada herkesin amaci para kazanmak nekadar hizli okadar iyi.
sr. member

Böyle düşünen sadece bizler değiliz . Ekip ICO Bittikten sonra 2 hafta içinde büyük borsalara gireceğiz diye açıklama yaptı. Beklenti oluşturup karşılamaması sıkıntı. Proje hakkında bilgiye sahibim uygulanırsa devrim yaratır eyvallah . Ama insanlara beklentilerini vermeliler .
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
Monetha binanceye girerse bu kotu gunlerde iyi yukselir proje guzel ekip guzel volume yok sacma sapan borsalara uye olmak istemeyen cok insan var ve haklilarda buyuzden monetha hakettigi yere ulasamiyor.
sr. member
Arkadaşlar kimseyi gereksiz yere heyecanlandırmak istemiyorum. Emin değilim anca monetha ve stox sanırım binance'a para verip giriyor .

https://etherscan.io/address/0x86173ad9b2bc7d49dc0555abdb40ab8c5b526b0d

Yukarıdaki adresten oldukça yüklü monetha transferi oldu .

İşin ilginç yanıki o hesaba 2 dakika aralıkla 2.olan Stox'ta gönderilmiş . Pıx token diye birşey de var . Bu arada 3 token'de aynı hesaptan gönderilmiş .

Stox ve monetha alınmayınca ödeme yapıp girmek mi istedi fikri geldi aklıma . Allahım öyle olsun be . Mantıklı geliyor ancak monetha böyle bişi yapmaz gibime geliyor .

Monetha olarak toplam 184k$ ödeme gelmiş . Stox olarak 161k$ . Ücretlerde birbirine yakın .

Görüşler ?
jr. member
Activity: 125
Merit: 2
Ekip, Litvanya'da bir geliştirme merkezi açmış. Borsa ile ilgili çalışmaları varmış ama anlaşma sağlamadan açıklamayacaklarını söylüyolar. Büyük gelişmeler yolda demişler. Bakalım ne olacak.

1 ay once de buyuk gelismeler yolda diyorlardi, son binance olayinda yaptiklari mezarciliktan sonra pek beklentim yok.

Ekip bi gizemli modda takılıyor, yapıyoruz, çalışıyoruz mesajları var ama arka planda neler oluyor bilen yok. Umarım borsa çalışmaları gerçektir.
member
Activity: 350
Merit: 25
Ekip, Litvanya'da bir geliştirme merkezi açmış. Borsa ile ilgili çalışmaları varmış ama anlaşma sağlamadan açıklamayacaklarını söylüyolar. Büyük gelişmeler yolda demişler. Bakalım ne olacak.

1 ay once de buyuk gelismeler yolda diyorlardi, son binance olayinda yaptiklari mezarciliktan sonra pek beklentim yok.
sr. member
Monethanın artık bomba değil atom bombası falan patlatması gerek. İçimde bir his var ama ümitlenmek istemiyorum
jr. member
Activity: 125
Merit: 2
hero member
Activity: 981
Merit: 500
DIV - Your "Virtual Life" Secured and Decentralize
bir borsa güncellemesi gelmeden toparlanması imkansız. hafta başından itibaren başlayan düşüş yerini yavaş yavaş toparlanmaya bırakıyor gibi ama forklar yaklaştığı için yine tersine dönecektir bu dalga. bu aşamada monethadan mucize beklemek anlamsız olur.
full member
Activity: 252
The future is your Genome
allah askina kim projeler gerceklessin de kazanalim dusuncesi ile giriyor ki icolara. herkes erken yatirimci sifati alip ivo sonrasinda olusacak yuksek fiyattan elindekileri satip kar elde etmenin pesinde. icoya giripte projenin gerceklesmesini bekleyen kitle cok azinliktadir. monethanin yol haritasi kimsenin umrunda degil
 yarattigi heyecani kaybetti malesef.

Büyük yatırımcıların bu düşüncede olmadığını düşünüyorum.Edgeless mesela ilerledikçe aşama kaydettikçe değeri yükseldi
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Monetha gibi ileriye dönük bir proje bile yarattığı heyecanı kesintiye uğrattıysa dediğin gibi o zaman kimse projelerle ilgilenmiyor ekipte kaydettiği gelişmeleri paylaşmalı borsayla ilgilenmek yerine ayağı yere basan gelişmeler sağlanmalı.
full member
allah askina kim projeler gerceklessin de kazanalim dusuncesi ile giriyor ki icolara. herkes erken yatirimci sifati alip ivo sonrasinda olusacak yuksek fiyattan elindekileri satip kar elde etmenin pesinde. icoya giripte projenin gerceklesmesini bekleyen kitle cok azinliktadir. monethanin yol haritasi kimsenin umrunda degil
 yarattigi heyecani kaybetti malesef.
full member
Activity: 560
Merit: 113
Bence bu olaylar çok saçma adamlar tokeni exchange'lere eklemekle mi uğraşacak yoksa ürün geliştirmeye mi? En iyisi her şeyi kısa vadede isteyen kitleyi dikkate almamak, zamanla her şey olur zaten proje iyi giderse.
Pages:
Jump to: