Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 25. (Read 60267 times)

legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
fiyatı çok düştü çok zarar yazdım bu coinden. keşke hiç bulaşmasaymışım Cry

0.19 dan aldım siz düşünün beni halimi hocam
ico'dan alamayıp sonra alanlar (ben dahil) 0,15-0,20 aralığından aldı zaten. Biraz daha alıp ortalamayı düşüresi geliyor insanın... Cheesy
hero member
Activity: 504
Merit: 500
eidoo wallet
Monetha gibi kısa sürede yüksek miktarda satılan tokenler borsaya çıktıktan sonra alıcı bulamıyor ayrıca ödül programı yapmamaları nedeniyle insanlar Monetha'yı tam olarak tanımıyor. Bundan dolayı pagerank çalışması yapılıp daha sonra büyük bir borsaya girilmesi gerekiyor. Bittrex yerine Poloniex'e girmesi benim tercihimdir ya da Kraken gibi direkt olarak EUR/USD ile işlem yapılabilen borsalara girebilirse bu Monetha için ekstra bir farklılık olur.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
2018 in başında değerlenmesini bekliyorum ben biraz biraz . Yalnız yarı yarıya düşmesi kafamı kurcalıyor . Hani ulan 2x yapsa bile aldıgım fiyattayım hissi varya işte o Cheesy

Bu arada monetha isviçre'de kayıtlı bir şirket olmuş . Yabancı konuda gördüm . Güzel bir haber.

https://www.zefix.ch/en/search/entity/list/firm/1317316?name=monetha&searchType=exact
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Monethanın çıkacağından benim de şüphem yok tek üzüntü duyduğum nokta keşke bu fiyatlardan alsaydım monetha çıktığı zaman daha fazla kazanırdım.Yol haritası çok güzel hazırlanmış umarım uygularlar.
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Sabırlı olan kazanır. Monetha alıyorsanız zaten projeyi roadmapini falan incelemişsinizdir. Sabırlı olanlar kazanacak monethadan burda sinir yapmanın bi anlamı yok. O değil de 10 cente kadar düştü amerika monethaya da mı iptal etti vizeleri
sr. member

0.19 dan aldım siz düşünün beni halimi hocam
sr. member
Activity: 288
Merit: 250
sr. member
En sonunda 0.10 doların bile altına düşücek galiba monetha ben de arda'nın oyundan çıkarken güldüğü gibi gülüyorum sinirden.Fork öncesi çoğu coin düştü toparlar umarım.
jr. member
Activity: 125
Merit: 2
ben 0.135 usd (0.000032 BTC) 'den almıştım. Kaybım çok sayılmaz ama kısa vade de monethayı şu anki fiyattan satıp, zararımı yine kısa surede toplayabileceğim coin arıyorum. Eğer ki binance'a giremezse.
member
Activity: 350
Merit: 25
Ohhh 11 cente indi . Yaşasıııın Cheesy. Abi kafayı yicem evde fiyata bakıp gülüyorum ya Cheesy:D

Valla bana da bikkinlik geldi soyleyim, su binance'i bekliyorum, umarim bu haftayi bos gecmezler.
sr. member
Ohhh 11 cente indi . Yaşasıııın Cheesy. Abi kafayı yicem evde fiyata bakıp gülüyorum ya Cheesy:D
sr. member
Şuan için bir süre altcoin almayı bıraktım karda olduğum altcoinleride waves hariç satmaya başladım elimde bitcoin tutuyorum.Bakalım durum ne olacak Huh
member
Activity: 350
Merit: 25
Beyler dikkat dip support kirildi!

(edit) HitBTC de sadece bir tane balina kaldi o da 2600'da tankliyor su anda 135.000'lik duvar. Onu gecerse fiyat ondan sonra baska buyuk alici yok, Etherdeltada 2400 ve 2500'lerde 200.000'lik duvar var.

Öte yandan Binance muhtemelen bu hafta aciklicak kazanan coin veya coinleri, yani kumar gibi oldu biraz su anda beklesen bi turlu, beklemesen bi turlu.

Su anda bircok insan altcoin dumplayip BTC'ye geciyorlar 25 ekimdeki Bitcoin Gold snapshotu icin. 25 ekime kadar hersey dusucek. BTC Dominance 50% olmak uzere.

Biraz Ripple'da kipirdanma var, birseyler aciklicaklar 16-18 Ekim'de SWELL konferansinda diye o kadar, onlar da eger olaki guzel bir haber ile gelmezlerse ripple cok agir dump yer.

BTC 25 ekime kadar $5000'e hatta daha ilerisine cikabilir, surekli yeni para giriyor piyasaya su anda.
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Binance'ye girmesi kim ne derse desin şuan için önemli monetha açısından çünkü poloniex ve bittrex ile henüz anlaşma sağlamadı bu iki borsadan biriyle anlaşma sağladığı vakit önemini kaybeder.
sr. member
Activity: 476
Merit: 250

Var sana bi guzel analiz yapayim abicim. Su anda sabirsiz insanlar satiyolar, bikkinlik geldi bazi insanlara. Ama kendi dusuncemi soyleyim bak:

Binance borsasi bir onceki ekledikleri 5 coinin anonslarini 10 Eylulde yapmis adini da "Eylul coinleri" demis. Stratis kazanmis ama gene de top 5'i eklemisler.

Ilgili haber: https://binance.zendesk.com/hc/en-us/articles/115001499471-Binance-September-Coins

Bu coinler bu haberden sonra Stratis harici olanlar ucusa gecmisler, hepsinde su chartlarda eylul 10'a gidin bakin:

SONM (SNM) https://coinmarketcap.com/currencies/sonm/
Bitquence (BQX) https://coinmarketcap.com/currencies/bitquence/
Verge (XVG) https://coinmarketcap.com/currencies/verge/
SingularDTV (SNGLS) https://coinmarketcap.com/currencies/singulardtv/

Stratisin artmamasinin nedeni zaten hali hazirda buyuk borsalarda olmasi, pek etkilememis binancein eklenmesi. Ama diger coinlerin duzgun bir borsasi yoktu bu yuzden etkilenmisler haberden.

Simdiki umudumuz bu hafta (tahmini ekimin 10'u gibi) Binance'in "Ekim coinleri" diye bir haber yayinlamasi ve bu haberde son oylamadaki top 4 coini kabul etmesi. Bunlar:

Stox (STX), Substratum (SUB), BlockCAT (CAT) ve Monetha (MTH) olucak.

Ha, gidipte sadece 1. olan Substratum (SUB) eklerlerse buyuk hayal kirikligi olur ve diger 3 tanesinde dump yasanir diye dusunuyorum.

Uçuşa geçmişler deyince hepsi 2-3x yapmış gibi algılanabilir hocam sadece haberin etkisiyle anlık pumplar olmuş yoksa o coinler özellikle bqx daha yükseğini de görmüştü.
full member
Activity: 532
Merit: 100
Ben zaten bittrexi anlamış değilim ya o kadar çok 0 volumelü coini var bir temizlik yapmıyor. Monethada da çok holder var şuan herkes heyecanla bekliyor düzgün bir borsaya girmesini kendi de kazanacak neden bu kadar süründürüyor anlamadım
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Binance oylamasında 1 numarada gidiyordu o ara ufak bi fiyatı arttı sonra hile mi oldu ne olduysa gerilemeye başlayınca fiyatta bunla paralel gerilemeye başladı düzgün bir borsaya girmeden beklememek lazım

Binance oylamasında 1. gittiği sırada herkes heyecanlanıp alım yaptı doğal olarak çünkü çoğu kişinin ortak fikri monethanın ekibinin ve projesinin sağlam olduğu yönünde tek eksik noktası yüksek hacimli borsalara girmek.Oylamada nasıl düştü geriye anlayamadım

Yüksek ihtimalle birileri flood vesaire ip değştirerek yada vote için token kullanılıyordu sanırım - onları biraz yüklüce kullanıp sonucu değiştirdi. Yada toplu bir grubun hareketi de olabilir. Fakat ben yine de monetha' nın binance' ye ihtiyacı olmadığını savunuyorum. Çünkü daha önce de belirttiğim gibi Bittrex' e ekleneceğini düşünüyorum/hissediyorum.
monethaya gelene kadar Bittrexe eklenmesi gereken eklenmeyi hakeden 100 tane coin var yahu.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Binance oylamasında 1 numarada gidiyordu o ara ufak bi fiyatı arttı sonra hile mi oldu ne olduysa gerilemeye başlayınca fiyatta bunla paralel gerilemeye başladı düzgün bir borsaya girmeden beklememek lazım

Binance oylamasında 1. gittiği sırada herkes heyecanlanıp alım yaptı doğal olarak çünkü çoğu kişinin ortak fikri monethanın ekibinin ve projesinin sağlam olduğu yönünde tek eksik noktası yüksek hacimli borsalara girmek.Oylamada nasıl düştü geriye anlayamadım

Yüksek ihtimalle birileri flood vesaire ip değştirerek yada vote için token kullanılıyordu sanırım - onları biraz yüklüce kullanıp sonucu değiştirdi. Yada toplu bir grubun hareketi de olabilir. Fakat ben yine de monetha' nın binance' ye ihtiyacı olmadığını savunuyorum. Çünkü daha önce de belirttiğim gibi Bittrex' e ekleneceğini düşünüyorum/hissediyorum.

Tabiki monetha bittrex'e girerse binance'ye ihtiyacı olmaz ama,şuan için bittrex coin eklemiyor.Yine de bittrex'e eklenmeye en yakın coin olarak monethayı görüyorum o konuda ortak düşünüyorum.Bence de toplu bir grubun hareketi sonucu bu tablo ortaya çıktı.
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol

sr. member
Activity: 546
Merit: 262

Pages:
Jump to: