Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 26. (Read 60267 times)

member
Activity: 350
Merit: 25
Arkadaşlar bu son düşüşü açıklayacak var mı ? 0.000026 BTC'yi gördü. Bi ara coinmarketcap'ta losers kısmında top30'a bile girdi.

Var sana bi guzel analiz yapayim abicim. Su anda sabirsiz insanlar satiyolar, bikkinlik geldi bazi insanlara. Ama kendi dusuncemi soyleyim bak:

Binance borsasi bir onceki ekledikleri 5 coinin anonslarini 10 Eylulde yapmis adini da "Eylul coinleri" demis. Stratis kazanmis ama gene de top 5'i eklemisler.

Ilgili haber: https://binance.zendesk.com/hc/en-us/articles/115001499471-Binance-September-Coins

Bu coinler bu haberden sonra Stratis harici olanlar ucusa gecmisler, hepsinde su chartlarda eylul 10'a gidin bakin:

SONM (SNM) https://coinmarketcap.com/currencies/sonm/
Bitquence (BQX) https://coinmarketcap.com/currencies/bitquence/
Verge (XVG) https://coinmarketcap.com/currencies/verge/
SingularDTV (SNGLS) https://coinmarketcap.com/currencies/singulardtv/

Stratisin artmamasinin nedeni zaten hali hazirda buyuk borsalarda olmasi, pek etkilememis binancein eklenmesi. Ama diger coinlerin duzgun bir borsasi yoktu bu yuzden etkilenmisler haberden.

Simdiki umudumuz bu hafta (tahmini ekimin 10'u gibi) Binance'in "Ekim coinleri" diye bir haber yayinlamasi ve bu haberde son oylamadaki top 4 coini kabul etmesi. Bunlar:

Stox (STX), Substratum (SUB), BlockCAT (CAT) ve Monetha (MTH) olucak.

Ha, gidipte sadece 1. olan Substratum (SUB) eklerlerse buyuk hayal kirikligi olur ve diger 3 tanesinde dump yasanir diye dusunuyorum.
full member
Activity: 532
Merit: 100
Binance oylamasında 1 numarada gidiyordu o ara ufak bi fiyatı arttı sonra hile mi oldu ne olduysa gerilemeye başlayınca fiyatta bunla paralel gerilemeye başladı düzgün bir borsaya girmeden beklememek lazım
jr. member
Activity: 125
Merit: 2
Arkadaşlar bu son düşüşü açıklayacak var mı ? 0.000026 BTC'yi gördü. Bi ara coinmarketcap'ta losers kısmında top30'a bile girdi.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Bittrex uzun zamandır herhangi bir coin eklemiyor bünyesine o yüzden monethanın bittrex'e girme ihtimalini zor görüyorum umarım yanılırım.Monetha poloya girebilirse yukarıda söylendiği gibi güzel bir hoşgeldin pumpu kesinlikle alır  Grin
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Haftaya sanırım Eric Duprat ile Q&A Olacak . Fiyata yansır diye düşünüyorum
hero member
Activity: 881
Merit: 502
Birkaç borsaya girmiş ama yine de en çok hacim EtherDelta'da görünüyor. Bittrex ya da Poloniex'e girebilirse bir "hoşgeldin pump'ı" görebilir.
Poloniex bu aralar birkaç token ekledi, sırada MTH olabilir Smiley

Bittrex e çöp coini koy yine x3-x5 yapar. MTH gibi gelecek vad eden coinler güzel pumplanıyor.

Önce Biance sonra polo/bittrex ve Moon (inşallah )
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
Birkaç borsaya girmiş ama yine de en çok hacim EtherDelta'da görünüyor. Bittrex ya da Poloniex'e girebilirse bir "hoşgeldin pump'ı" görebilir.
Poloniex bu aralar birkaç token ekledi, sırada MTH olabilir Smiley
hero member
Activity: 881
Merit: 502
biraz daha toplayalım bu fiyatlardan. Biance a girerse bir %30-40 olur ico fiyatını aşar diye umut ediyorum. Aynı zamanda Eric D. Q&A olucak 1 hafta içinde muhtemelen. iyi günler geliyor inşallah.
sr. member
Monetha yetkilileri eylül sonu ve ekim başı tüm büyğl borsalarda listelenmeyi beklediklerini söylemişti tabi daha bir çok örneğini gördüğümüz gibi bunda doğru çıkmadı. Şimdi binanceye eklense bile nasıl bir etkisi olacak merak ediyorum.

bınance gırerse dırek dump yıyecek Cheesy ımzalardan gelen cogu coın hala duruyor ınsanlarda.

Binance girerse dump yiyeceğini sanmam hocam . Daha yiyecek yeri kalmadı çünkü Cheesy
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
Monetha yetkilileri eylül sonu ve ekim başı tüm büyğl borsalarda listelenmeyi beklediklerini söylemişti tabi daha bir çok örneğini gördüğümüz gibi bunda doğru çıkmadı. Şimdi binanceye eklense bile nasıl bir etkisi olacak merak ediyorum.

bınance gırerse dırek dump yıyecek Cheesy ımzalardan gelen cogu coın hala duruyor ınsanlarda.
full member
Activity: 462
sr. member
Activity: 812
https://coinmarketcap.com/currencies/district0x/

binance için çok ümitlisiniz ama burda binance girmişi var
tam tepedeyken binance a girdi Smiley

Hocam afedersinde adında hayır yok bunun Cheesy

ama monetha ya göre çok daha hızlı bir coin
websitesini incele istersen
bu benim coinim seninkini döver manasında değil Smiley
adamlar çıktığı zamandan beri devamlı update yayınlıyor.
öyleyken bu halde
sr. member

Hocam afedersinde adında hayır yok bunun Cheesy
sr. member
Activity: 812

sr. member
5 Günlük oylamaya 3 gündür hile ayıklaması yapıyor Binance. Yeter kardeşim açıkla işte . 9 Doğurduk burda .
full member
Ulan 1 cent yapın . Satmayacağım . Change'in imzası bitsin onunlada monetha alacağım . Bombalar 2018de patlarda 1 dolarları görürsek herkese benden çay .

0,1 cent altına ınmedı hala Cheesy yuklu gırecez dıyoz satın sunu Cheesy Cheesy
Hocam sen de biraz utopik davranmıyor musun bilmiyorum tabi daha ne kadar düşer de yöneticilerin buna izin vereceğini sanmıyorum o kadar da düşmez yani şuan giriş ideal bence ico fiyatının %20 civarı altında.
0.9 u gördü hocam . Ordan sıçradı 0.12 ye o ayrı ama gördü orayı . Ben anlamıyorum neden yükselmediğini .

Her olumlu haberde dump yiyor . Pump nerde aga pump !
Çünkü pumplanmak için yeterli hacmi bulamıyor. Nerede pumplanacak etherdeltada mı HitBTCde mi? Biraz gerçekçi olmak lazım düzgün bir borsaya girdiğinde güzel bir pump yer
sr. member
Ulan 1 cent yapın . Satmayacağım . Change'in imzası bitsin onunlada monetha alacağım . Bombalar 2018de patlarda 1 dolarları görürsek herkese benden çay .

Hocam sen de biraz utopik davranmıyor musun bilmiyorum tabi daha ne kadar düşer de yöneticilerin buna izin vereceğini sanmıyorum o kadar da düşmez yani şuan giriş ideal bence ico fiyatının %20 civarı altında.
0.9 u gördü hocam . Ordan sıçradı 0.12 ye o ayrı ama gördü orayı . Ben anlamıyorum neden yükselmediğini .

Her olumlu haberde dump yiyor . Pump nerde aga pump !
full member

sr. member

Yok hocam yeminim var . Bu proje eninde sonunda 0.20 centin üstüne illa çıkacak mı ? 5 ay geçsede çıkacak . Satmıyorum abi . Bana getirin borsa parasından yükseğe alıyoruz diyin yine satmıyorum . 19K Monetha var elimde . Satmıyorum ulan . Hatta şu kadar iddalı konusuyorum . Olurda bombalar 2018 den önce patlarda fiyat 1 ocak 2018 den önce 1 dolar olursa gene satmıyorum .
hero member
Activity: 1288
Merit: 645

Pages:
Jump to: