Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 29. (Read 60267 times)

sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Arkadaşlar bu oylamanın aynısı geçen ay oldu . 5 Coin eklediler sadece birinci olanı değil . Ki çok açık ki stox ve sub alenen bir şekilde hile yaptı . 3 dakikada 50 60 artan oyu kimse açıklayamaz . Monethanın gireceğini düşünüyorum.

Aynen hocam zaten oylama saçma 1 kişi birden çok oy kullanabilir saçmalığı nedir her ip den sadece 1 oy kullanılma olmalıyken adamlar hilenin önünü açmışlar zatan

Siz yanlıs anlamıssınız hocam 1 kişi birden fazla oyu farklı coinlere kullanabilir . Hem sub hem mth ye oy atabilirsiniz ama 2 kere mth ye atamazsınız .
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Arkadaşlar bu oylamanın aynısı geçen ay oldu . 5 Coin eklediler sadece birinci olanı değil . Ki çok açık ki stox ve sub alenen bir şekilde hile yaptı . 3 dakikada 50 60 artan oyu kimse açıklayamaz . Monethanın gireceğini düşünüyorum.

Aynen hocam zaten oylama saçma 1 kişi birden çok oy kullanabilir saçmalığı nedir her ip den sadece 1 oy kullanılma olmalıyken adamlar hilenin önünü açmışlar zatan
sr. member
Normal ki hocam. Millet oyunu en sona saklıyor. Çoğu oylamada böyle şeyler oluyor. Zaten bir kişi birden fazla oy kullanabiliyor.
Son gün değil hocam . Bitmesine 3 gün kala monetha sub'a 300 fark attı kapadılar 3 saatte . Bitmesine 2 gün kala stox meydanda yoktu 1200 lere fırladı . F5 Yapıyordum 10 10 oy geliyordu  . Bir kişi birden fazla coine oy verebiliyorsa birden fazla ekleyebileceklerinin sinyali bu zaten
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
Normal ki hocam. Millet oyunu en sona saklıyor. Çoğu oylamada böyle şeyler oluyor. Zaten bir kişi birden fazla oy kullanabiliyor.
sr. member
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Bana göre monethadan daha çok stox'da haketmişti sub nerden çıktı orasını anlamadım açıkcası. Stox için bir çıkış noktası olabilirdi. Monetha bence daha sonradan tekrardan dönüş yapabilir.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
sonuçlar ne zaman açıklancak bilgi var mı?

sub giriyor hocam ne yazık ki monetha giremedi.
olurda ilk 3 ü almaya filan kalkarlarsa o zaman monethada girebilr ama cok olabilir değil gibi su an için.
bittrexler pololar zaten yalan  bu saatten sonra.
alakasız coinler ekliyorlar kendi kafalarına göre.total supply n yarısını ver bittrexe gir gibi anlaşmalar donuyor diye soylentiler var
bunda sonra yeni nimetler liqui,binance filan.
hitbtcde zaten altcoin hacmi sıfır o yuzden onu hiç saymıyrom bile.
full member
Activity: 142
Merit: 102
sonuçlar ne zaman açıklancak bilgi var mı?
sr. member
Activity: 303
Merit: 250
3. sırada bitirmiş. Hakettiği 1.likti bence. Neyse en azından güven ortamı sağladı biraz. Binance önceki ay gibi olursa ekler yine muhtemelen.

Binance bana kalırsa ilk 3'ünü bile borsaya ekleyebilir, işlem hacmini arttırmak amacıyla. Ben Binance yönetiminde olsam, yükskem iktar da yatırım toplayan coinlerin hepsini eklerdim onlar talep etmeden sonuçta bu işten Binance'da para kazanıyor ve daha çok kazanmaları için böyle bir şeyi yapmaları mantıklı olurdu.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
3. sırada bitirmiş. Hakettiği 1.likti bence. Neyse en azından güven ortamı sağladı biraz. Binance önceki ay gibi olursa ekler yine muhtemelen.
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
artık düzgün bir borsaya girene kadar fiyat takibini bıraktım,binanceta işlemlere başlaması şu an için tek umudum.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Eğer düzgün bir borsaya falan girerse bana göre alım olma şansı yüksek ama giremez ise o zamana kadar dipleri görür şu fork muhabbeti olmasa emin olun altların hepsi iyi bir ivme yakalar.
hero member
Activity: 881
Merit: 502
Oylama bugün itibariyle bitecek değil mi ? Monetha binance kesin girecek gözüyle bakıyorum açıkcası . Ekibin yaptığı son anlaşma da geçerli . Fanları oldukça büyük gibi duruyor . Monetha ekibi de boş durmuyor halen . Binanceye girdikten sonra 25 - 40 cent arası bir beklentim var açıkcası . Bir miktar yatırımım vardı bekletmeye devam edeceğim.

oylama sonlandı Monetha 3. oldu. Şahsi görüşüm 10-15 güne kadar Monetha biance ye eklenecektir.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
Oylama bugün itibariyle bitecek değil mi ? Monetha binance kesin girecek gözüyle bakıyorum açıkcası . Ekibin yaptığı son anlaşma da geçerli . Fanları oldukça büyük gibi duruyor . Monetha ekibi de boş durmuyor halen . Binanceye girdikten sonra 25 - 40 cent arası bir beklentim var açıkcası . Bir miktar yatırımım vardı bekletmeye devam edeceğim.
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
Şu andaki fiyatlar çok suni daha bi borsaya giremedi destek falan olmaması gayet doğal. Sabredin biraz 2-3 haftada para katlansaydi hepimiz zrngin olurduk.
hero member
Activity: 896
Merit: 630
Bugün düşmüş biraz daha.Gerçi btc de kan kaybediyor altlar komple düşmüş.10c civarından toplamak lazım.

Daha da düşecek gibi gözüküyor destek yok doğru dürüst, destek olsa düşmez belki de. Alım yok, sanırım 8 cente kadar düşecek bende 8 cent civarından toparlamyı dşünüyorum biraz.

ortada bişey yok beklenti cok yüksek bide doğru düzgün bir borsada henüz işlemlerede başlamadılar bu fiyat hareketleri normal bence.
sr. member
Activity: 346
Bugün düşmüş biraz daha.Gerçi btc de kan kaybediyor altlar komple düşmüş.10c civarından toplamak lazım.

Daha da düşecek gibi gözüküyor destek yok doğru dürüst, destek olsa düşmez belki de. Alım yok, sanırım 8 cente kadar düşecek bende 8 cent civarından toparlamyı dşünüyorum biraz.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
sr. member
Activity: 672
Binanceye eklense bile pek çok etksinin olacağını düşünmüyorum hala geliştiricileri işe alma sürecindeler asıl 2018 de başlayacaklar o zamana kadar ciddi bir fiyat artışı beklemiyorum. Proje çöp değil belki ama bu kadar uzun süre hodlamak da hiç iyi değil. Allah tan rakibi utrust ta işi gevşek tutuyor  Grin

UTrust'un ben işi pek gevşek tuttuğunu düşünmüyorum sadece ICO süresini bir miktar uzattılar o kadar, onun dışında gevşek tutmalık bir şeyleri yok adamların doğruyu söylemek gerekirse.

Sezar'ın hakkı sezara.
full member
Activity: 462
Merit: 100
Binanceye eklense bile pek çok etksinin olacağını düşünmüyorum hala geliştiricileri işe alma sürecindeler asıl 2018 de başlayacaklar o zamana kadar ciddi bir fiyat artışı beklemiyorum. Proje çöp değil belki ama bu kadar uzun süre hodlamak da hiç iyi değil. Allah tan rakibi utrust ta işi gevşek tutuyor  Grin
Pages:
Jump to: