Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 52. (Read 60267 times)

hero member
Activity: 1638
Merit: 686
bu isvicrelilerde cok titiz be kardesim... fatura matura da neyin nesi:) gönder gelsin iste tokenlar:)
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Sonunda bounty için beklediğimiz maili yollamışlar.Mailde çok fazla detay istiyorlar açıkcası biraz şaşırdım ilk kez böyle bir şey ile karşılıyorum.En garibine giden ise paint gibi bir şey ile imza atmamızı istemeleri oldu Smiley⁠⁠⁠⁠
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Bana da mail geldi arkadaşlar, gerektiği şekilde doldurdum. Bu maillere karşılık dağıtımın ne zaman yapılacağına dair bir bildirim yada güncelleme oldu mu acaba ?
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
mail gelmesi sevindirici, adamlar baya vergi konularını umursuyorlar.

bir gerçek var, hangi adresin kime ait olduğu bi şekilde netleşiyor. komplo teorisinden sonra, yakın zamanda gönderirler ve exchange borsalarına girerse, küçük bir şeyler kazandırabilir, beklemekte fayda var. ytd.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
banada geldi işyerinde açılmıyor link akşama beklicez ordanda imza nasıl olcak bilemiyorum Smiley
imzayı mouse ilemi yapıyoruz msyetium öyle yaptırmıştı paint gibi bişey vardı formada öyle imzalattı
sr. member
Merit: 268
Helena Helena!
sağolsunlar sorunu hemen çözüdler ve faturayı doğru adrese gönderdiler, imzalayarak formu doldurdum ve yolladım. türkiyeden bağlanıyor herhangi bir sıkıntı yaşamadım ben formu doldururken vpn falan ihtiyaç yok diye biliyorum

Ben de slackten sordum, vpn kullanarak halletmek zorunda kaldım. Proxy denemeyin form eksik kaılıyor o zaman. Diğer email i vermişim, sağolsunlar hemen dönüş yaptılar.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
sağolsunlar sorunu hemen çözüdler ve faturayı doğru adrese gönderdiler, imzalayarak formu doldurdum ve yolladım. türkiyeden bağlanıyor herhangi bir sıkıntı yaşamadım ben formu doldururken vpn falan ihtiyaç yok diye biliyorum
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Bana mail geldi fakat yönlendirdiği link kırık sanırım ulaşılamıyoruz.

Link kırık değil Türkiye'den bağlanmıyor nedense ben vpn kullanarak hallettim. VPN den habersiz olsaydım iletişim kurmakla uğraşacak zaman kaybı yaşayacaktım, nasıl bir ülkede yaşıyoruz.
legendary
yok arkadaş hala gelen giden bişey yok, harf falan mı yanlış yazdım acaba slack e kaydolmaya çalıştım ama giremedim yardımcı olacak biri var mı davet falan atsın. forumdan yazdım ama dönen falan yok hala

Bende de gelen giden  bir şey yok. Sanırım  gruplar halinde gönderiyorlar. Ben de düşünmüyor değilim bir harfi yanlış mı yazdım diyerek, inşallah öyle değildir.

yöneticiden cevap geldi aynen dediğim gibi bende harf hatası olmuş gmail yazacağıma gmaik yazmışım, o adrese gönderildi yazmış.doğru adresi gönderdim inşallah düzeltilir. sizde bi yazın isterseniz aynı problem olabilir
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Bana mail geldi fakat yönlendirdiği link kırık sanırım ulaşılamıyoruz.
sr. member
Merit: 268
Helena Helena!
yok arkadaş hala gelen giden bişey yok, harf falan mı yanlış yazdım acaba slack e kaydolmaya çalıştım ama giremedim yardımcı olacak biri var mı davet falan atsın. forumdan yazdım ama dönen falan yok hala

Bende de gelen giden  bir şey yok. Sanırım  gruplar halinde gönderiyorlar. Ben de düşünmüyor değilim bir harfi yanlış mı yazdım diyerek, inşallah öyle değildir.
legendary
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Bilgilendirme için teşekkür ederim, ilk imza kampanyası ödülüm olacak da o yüzden biraz pinpirikliyim, umarım haftaya bu zamanlar tokenler hesaplarımıza yüklenmiş olur Smiley
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
MTH adress isteyen satıra Ethereum adreslerimizi yazmak konusunda emin miyiz?  Bir yanlışlık olsun istemiyorum da kesin bir bilgi sahibi olan var mı

Monetha Ethereum tokeni olduğuna göre Monetha adresi de private keyine sahip olduğunuz bir Ethereum adresi oluyor. Form bana geldi ve elektronik imzalayarak gönderdim. Dağıtımın 20'sinde yapılacağı söyleniyordu, formu gönderdikten tam bir hafta sonra dağıtım yaparlarsa sözlerinde durmuş olacaklar.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
MTH adress isteyen satıra Ethereum adreslerimizi yazmak konusunda emin miyiz?  Bir yanlışlık olsun istemiyorum da kesin bir bilgi sahibi olan var mı
legendary
bendemi sıkıntı var sadece anlamadım mail gelmemiş hala bana, acaba yanlış mail mi verdim diye tüm adreslerimi kontrol ettim bişey bulamadım monetha ile ilgili en iyisi dev e yazmak sanırım

hocam sanırım sırayla yolluyorlar maili. banada saat 11.30 da yollanmış.burada yazılanları görene kadar farketmemiştim.

ben ilk sıralarda sayılırım aslında sondan geriye mi gidiyor nedir anlamadım. bekliyorum hala inşallah gelir diye yarım saate falan gelmezse yöneticiye yazmayı deneyeceğim
hero member
Merit: 630
bendemi sıkıntı var sadece anlamadım mail gelmemiş hala bana, acaba yanlış mail mi verdim diye tüm adreslerimi kontrol ettim bişey bulamadım monetha ile ilgili en iyisi dev e yazmak sanırım

hocam sanırım sırayla yolluyorlar maili. banada saat 11.30 da yollanmış.burada yazılanları görene kadar farketmemiştim.
legendary
hero member
Merit: 519
bana mail geldi verilen linke tıkladığımda monetha adresinizi girin yazıyor.bunu anlayamadım

ethereum adresinimi yazacağız oraya?

Evet ethereum adresini yazıyorsun private key'i sende değil mi, herhangi bir borsa adresi kullanmayın.
hero member
Merit: 630
bana mail geldi verilen linke tıkladığımda monetha adresinizi girin yazıyor.bunu anlayamadım

ethereum adresinimi yazacağız oraya?
Pages:
Jump to: