Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 53. (Read 60267 times)

hero member
Activity: 896
Merit: 519
Bounty için mail göndermeye başlamışlar, kampanyalara kayıt olurken verdiğiniz mail adreslerinizi kontrol edin. Hemen gelmeye bilir sık sık kontrole devam edin. Hayır olsun ve sakın bu fiyatlardan satmayın.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
Bounty dağıtımi icin mail geldi simdi. 1 haftayi bulur diyor adresi gonderdikten sonra.
sr. member
Activity: 532
Merit: 250
Gerçekten yaptıkları ayıp,ne zamandır bekliyoruz daha ether adreslerimizi bizden almadılar en az 1 ayı var galiba bounty ödemelerimizi almamız için.

Çok üstünde durmayın.
En azından stake inizi saymışlar, alacağınız var. Smiley 1 post ile çizdiler beni. hakkımı helal etmiyorum bu adamlara.
Biraz daha ico fiyatının altına inerse borsadan almak daha mantıklı olacak gibi. kenarda 1 eth tutuyorum uygun fiyatı görünce alacağım kısmetse

Hocam 2 mesajım konu yüzünden silinmiş falan deseniz 1 mesajla gümlemek belki ekibin hoşuna gidebilir bir iyilik yapabilirler Smiley bence biraz zorlayın esprili bir dille slack pm falan.
sr. member
Activity: 294
mercadox üzerinden alan var mı acep? etherdelta kullanamayanlar klubünden sayılırım bende.

Ben alım yaptım mercatox üzerinden ethdeltada sıkıntı yaşayınca. Hacim biraz düşük ama kullanışlı bir borsa, sade tasarlanmış.
sr. member
Activity: 476
Çok üstünde durmayın.
En azından stake inizi saymışlar, alacağınız var. Smiley 1 post ile çizdiler beni. hakkımı helal etmiyorum bu adamlara.
Biraz daha ico fiyatının altına inerse borsadan almak daha mantıklı olacak gibi. kenarda 1 eth tutuyorum uygun fiyatı görünce alacağım kısmetse

Senin duruma çok üzülmüştüm. Tekrar geçmiş olsun. Stake saydılar ama stox gibi bekleteceklerse insanları yıldırırlar Cheesy
full member
Activity: 448
Merit: 100
bountyler dağıtılmadı heralde daha mail gelecek diyorlardı fakat bir kaç videodan başka bir güncelleme yok hoş dağıtılsada bu aralar piyasa kötü durumda sosyal medyadan 3-5 gelecekti fazla bir beklentimiz yok zaten. Smiley
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Gerçekten yaptıkları ayıp,ne zamandır bekliyoruz daha ether adreslerimizi bizden almadılar en az 1 ayı var galiba bounty ödemelerimizi almamız için.

Çok üstünde durmayın.
sr. member
Her şey çok hızlı ilerliyordu. ICO hardcap oldu. Stakeler hemen sayıldı, verilecek token miktarları netleşti. Tüm kampanyaya katılanlar gelecek tokenleri hemen almayı ümit ederken proje yöneticileri token dağıtımında aynı hızı gösteremedi ve insanlar beklerken sabırsızlanıyor. Bilerek yapıyorlar heralde.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
bunların göndermeye niyeti yokmu nedir.stakei hemen saydılar bi toplu mail atmak bu kadar mı uzun sürer anlamıyorum ya. niye bekletiyorlar çok miktarda değil dağıtınca dump yesin
sr. member
bountyler hakkında bır haber yok dımı. 1 haftada dagıtıcaz demıslerdı ama yalan oldu.

1-2 sayfa geride bu konu ile ilgili şu şekilde bir şey paylaşmıştı. Ana konuda 1 hafta sonra dağıtılacak mesajının üzerinden 1 hafta geçtiğinde 1-2 hafta içinde dağıtacaz demişler. Bekliyoruz bakalım
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
bountyler hakkında bır haber yok dımı. 1 haftada dagıtıcaz demıslerdı ama yalan oldu.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
mercadox üzerinden alan var mı acep? etherdelta kullanamayanlar klubünden sayılırım bende.

mercatox güzel bir borsa alım satım yaptım hiç bir sıkıntı yamadım oldukçada hızı bana göre diğer borsalardan hacim fazla olmadığından uzun sürer alış satış okadar
full member
Activity: 616
Merit: 118
eski fiyatı içind edim hocam ben Cheesy
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
sr. member
Activity: 546
artışı ben mi göremiyorum bilemedim

0,17 doları görmüştü monetha artışı nasıl göremiyorsunuz açıkcası anlamadım  Huh Tabiki yakın zamanda 0,4 doları görmüş bir coin için tatmin edici bir düzey değil.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Bir ara 36 sente kadar yükselmiş. Bu fiyatlardan asla satılmaz bu gibi projelerle çok karşılaşmıyoruz. Şu an için konuşmak erken sayılır hedef olarak 1 dolar belirledim bu hedefe ulaştığımda sonraki hedefimi gelişmelere bakarak 2 dolara yükseltebilirim.
full member
Activity: 616
Merit: 118
artışı ben mi göremiyorum bilemedim
sr. member
Activity: 546
Monetha neredeyse, ico fiyatına yaklaştıktan sonra forumda endişelenen arkadaşlar olmuştu tekrardan önemli bir oranda artış gerçekleştirdi.Umuyorum tekrar düşmeden bizim bountyler dağıtılır. Smiley
sr. member
Activity: 294
0.25 dolar bandından almıştım biraz düşse de toparlamaya başladı 1-2 aya yüzümüzü güldürür diye düşünüyorum ayrıca bountyler dağıtılınca çok etkilemez bence zaten bir kısmı elde tutacaktır.
Pages:
Jump to: