Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 64. (Read 60267 times)

legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
Bounty hesaplamaları yapılmış, ilgilenenlere duyurulur.

Bitcointalk bounty has been calculated: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ZvTighFmAfG3CTNQoiPE6uNxNgROsiboYLZtjarZgEE/edit?usp=sharing

NOTE: This may not be the final version, if you spot any errors, please contact us.

Slack'e yeniden girişler açılmış. Ancak şu anda yazı yazmaya kapalı.

Joining Slack has been re-enabled: https://slack.monetha.io/

No posting is allowed yet, that will be enabled with time.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
İşlemim iptal gözüküyor fakat gönderdiğim ETH lar geri geldimedi. Ne yapabilirim?
Bana ico biter bitmez yarım saat içinde geri geldi ethler. Bi iletişime geçin derim ekiple.
sr. member
Activity: 644
Merit: 271

Monetha ICO sonrası video değerlendirmesi geldi.

2000'in üzerinde katılımla 36.6 milyon $ civarı bir tutardan söz ediliyor. 95.000 ETH baz alınmış.

İlgilenenler için linkler aşağıda.

https://twitter.com/Monetha_io/status/903627524458065921

https://www.youtube.com/watch?v=s0iAt3SV_94

SCAM UYARISI!

Arkadaşlar, ICO bitmesine rağmen hala Scam'cilere aldananlar var. Lütfen dikkat edelim.

https://twitter.com/Monetha_io/status/903537141850013697

Bekleyen işlemlerin Ethereum blockchain'inde iptal edilmiş olması gerekiyordu. Açıklamasında bu yazıyor.

Eğer hala iade almadıysanız bizzat Slack veya Telegram'dan tekibe ulaşmayı deneyebilirsiniz.

Zaten başarılı şekilde katılabildiyseniz MTH'ler cüzdanınıza gönderildi. Gönderilmediyse, ICO'ya katılamadınız demektir.

legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
 Ben İCO fiyatının altına düşer diyorum bi süre.Bence almak için acele etmeyin.İlk exchange e girdiğinde yüksek fiyattan girebilir.
member
Activity: 112
Merit: 10
İşlemim iptal gözüküyor fakat gönderdiğim ETH lar geri geldimedi. Ne yapabilirim?
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Bari şurdan bi 2500 mth falan gelsin de teselli ikramiyesi gibi onunla idare edelim. Zaten hala sinirliyim icodan sonra yani senin zaten para toplıcağın belli neden limitli yapmıyorsun şu icoyu. Eline geçecek para zaten aynı olacak.
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
Adamlar tutup bu saatten sonra tüm katılımcılara gönderdikleri etherleri iade edip üst limit 10 katına çıkarıp eylül 15 de bir yeniden halka arz yapacağız deseler.
yine bu kadar ilgi toplarlar mı? böyle bir durumda bu gün alamayan yatırımcılar yeniden katılır mısınız?

Bilmiyorum ama 18 dakikada 98.000 ETH yaptıklarına göre hard cap'i 200.000 ETH belirleseler de yine ilk gün hard cap rahatlıkla yaparlardı. Onu söyleyebilirim.

icoya katılabilen arkadaşlar MEW üzerinden mi katıldılar yoksa başka bir cüzdandan mı ? benim hesabım hep hata verdi en az 7 kere (düğüme bağlanılamadı hatası verdi her seferinde) en sonuncusunda gönderdi ama iş işten geçmişti artık . neden böyle bir durum oldu sizce aşırı yüklenme mi sadece?

MEW de sıkıntı yaşattı dün Ethereum blockchain'ine ek olarak. Daha önceden de hatrlıyorum MEW'in sıkıntı çıkardığını aşırı talep alan birkaç ICO'da.

1000$ fee nedir yahu? Ziraatla uluslarası transfer etsen o kadar ödemessin.Kripto dan nefret eder oldum şu uçuk feeleri görünce

Kripto ile alakası yok ki hocam durumun. Adam diğerlerine üstünlük sağlamak için bastırmış parayı almış token'ları. Neticede ETH sistemi kimseden öyle bir fee talep etmiyor ki işlem gerçekleşsin diye.

Bu kadar hızlı biten diğer ICO'lara bakarsak birçoğu hayal kırıklığı oldu. Vardır her işte bir hayır. Giremeyenler çok üzülmesin. Borsada işlemlere açıldığı zaman göreceğiz. Sonm, Bancor, Stox vs. birçok yüksek para toplayan ICO sayabiliriz borsada daha düşük fiyattan işlem gördüler hepsi.

Bu saydıklarınızdan Bancor hariç, diğerleri anlık ICO bitiren projeler değiller yüksek toplamış olsalar bile. Ama dediğinize katılıyorum bence de exchange'lerde fırsat kovalamak lazım. ICO süper oldu diye fiyatlar çoşacak gibi bir şart yok, haklısınız.

Alim yapabilen arkadaslara hayirli olsun. 18 dk da hardcap olaganustu bir durum. Dur bi bakalim diyen bizim gibi tayfa yine izledi olan biteni. Bir de bu kadar ilgi olabilecegini kendi ekipleri de hesaplayamamis ki alimlarda alt ust limiti koymamislar. Şunu da merak ediyorum 100 eth limit koysa balina 10 hesaptan toplam 1000 eth yine alamazmi?

18 dk falan sürmedi. 17.06 gönderimim kabul edilmedi.

ICO kapanışını canlı yayında 17:18 gibi ilan ettiler. Siz gönderdiğinizde kabul edilmeme sebebi arada bekleyen işlemlerdir zaten. Yada  şöyle diyelim, kontratın içine doksan sekiz bininci ether'in düşmesi 18 dakika sonunda gerçekleşti.

imzaları ne zaman kaldıracağız acaba?
ico bitiminde imza kampanyasıda bitecekti. açıkcası az geleceğini düşünüyorum ama bekliyorum küçük bir şeyler.

Bunu önceden de belirtmiştim, 1 hafta da sürebilir 3 hafta da sürebilir. Kesin bir tarih yok. Onlardan direk açıklama gelmeden kaldırılırsa tamamen bounty'niz çöpe gider belirteyim.

Pek dibi bulacagını sanmıyorum çok buyuk rakamı tek adres almış ve adam zarar etmez,borsaya cıktıgı gıbı almak gerekıyor arkadaşlar

Bana da böyle geldi, Populous tarzı bir sıçrama olmaz ama balinalar zarar etmeyi ancak diğer insanlardan ölü fiyata token toplamak için göze alır.

ICO ya Yatırımı Nasıl Yapacağım Birisi Yardım Etsin Artık Lüten Smiley

ICO dün tamamlandı maalesef. Zaten yoğunluktan çoğu arkadaş katılamadı.
sr. member
Activity: 357
Merit: 250
borsaya ne zaman çıkar allah bilir.hep gözümün önünde olan, güzel bir firsattı ama kaçırdık.borsaya ilk çıktıgındaki fiyata göre hareket edecegim.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Pek dibi bulacagını sanmıyorum çok buyuk rakamı tek adres almış ve adam zarar etmez,borsaya cıktıgı gıbı almak gerekıyor arkadaşlar
sr. member
Activity: 798
Merit: 277

ICO TR saati ile dün 17.00 da başladı 10 dk içinde de bitti. Maalesef artık yatırım yapamazsınız. Herhangi bir exchange girmesini bekleyip dipten almaya çalışmaktan başka çare yok artık...
member
Activity: 74
Merit: 10
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Stake'ler belli olmadığına göre imzaların durması doğru olandır. İmza ödül programı dağıtımlarının bir hafta kadar süreceğini söylediler mail gelince hızlıca doldurup göndermelisiniz. Buraya da yazarsanız haberi olmayanları erkenden uyarmış olursunuz. Satarsanız ucuza vermeyin geleceği parlak alıcısı çok. ICO yarım saat bile sürmedi hesabı siz yapın, ICO fiyatından satmaya kalkmayın. Zaten aman aman bir ödül dağıtmadılar bundan dolayı da daha çok katılımcı almayı başardı. Tahminim yavaş yavaş ICO'lar yüzdelik pay vermekten vazgeçeceklerdir.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Detaylı bir inceleme yapsınlar da hak eden hak etmeyen ortaya çıksın, ben beklemekten gocunmuyorum imza azıcık daha dursun, kaldırıp da risk almanın alemi yok  Cheesy
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
ico bitiminde imza kampanyasıda bitecekti. açıkcası az geleceğini düşünüyorum ama bekliyorum küçük bir şeyler.

Netliğe kavuşmadan kaldırmayın hocam . Az çok demeyeceğiz artık Smiley Bakalım nasıl sonuçlanacak . 50 barajına takılanlarda çıkacaktır aralarda ..
hero member
Activity: 1288
Merit: 645

tokenı almadan kaldırmam ben Cheesy nolur nolur
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
sr. member
Activity: 854
Merit: 267
arkadaşlar hani bounty kampayası da doğru dürüst bir şey bırakmamış ki yani bence kısmışlar bounty ödüllerini, böyle bir ico'yu yapıyorlarsa bounty de de kaliteli bir şeyler dağıtacaktı kullanıcılarına olması gereken buydu.

ayıp etmişler
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Alim yapabilen arkadaslara hayirli olsun. 18 dk da hardcap olaganustu bir durum. Dur bi bakalim diyen bizim gibi tayfa yine izledi olan biteni. Bir de bu kadar ilgi olabilecegini kendi ekipleri de hesaplayamamis ki alimlarda alt ust limiti koymamislar. Şunu da merak ediyorum 100 eth limit koysa balina 10 hesaptan toplam 1000 eth yine alamazmi?

18 dk falan sürmedi. 17.06 gönderimim kabul edilmedi.
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
şimdi satılan miktar %60 degil mi? bununda %13 u bir kişinin elinde. kalan %40 ekibe kaldı.bu rakamları teyit edebilecek birileri var mı?
newbie
Activity: 7
Merit: 0
95.000 e ulaştığını gördükten sonra yine de biraz gönderdim olan Tx ücretine oldu. Zaten 17$ göndermeye çalışıyordum 2.5$ yalan oldu. Cahillik böyle bir şey işte. Ama tecrübe ettik bakalım cüzdandan çekmeyecem 14 Eylül'de Worldcore başlıyor. Ona yollayım bari.
Pages:
Jump to: