Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 88. (Read 60267 times)

sr. member
Activity: 644
Merit: 271
Türkiye pazarıyla ilgili bildiğiniz ama halka açık olarak paylaşamadığınız bir şeyler var sanırım. Mesajınız sıradan bir varsayıma benzemiyor. Merak ettim doğrusu.

Kore borsalarını sadece Koreliler, Çin borsalarını sadece Çinliler kullanmıyor. Bu borsaların farklı komisyon oranları var, hatta bazıları komisyonsuz takasa izin veriyor. Hacme bakarsanız yanılırsınız.

Yok hayır, genel anlamda konuştum. Özellikle bir şey kastetmiyorum. Bana mı söylediniz bilmiyorum ama Kore borsasını sadece Kore'liler kullanıyor diye bir şey dediğimi hatırlamıyorum. Borsa lafını arkadaşın sorusu üzerine kullandım.
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
Türkiye pazarıyla ilgili bildiğiniz ama halka açık olarak paylaşamadığınız bir şeyler var sanırım. Mesajınız sıradan bir varsayıma benzemiyor. Merak ettim doğrusu.

Kore borsalarını sadece Koreliler, Çin borsalarını sadece Çinliler kullanmıyor. Bu borsaların farklı komisyon oranları var, hatta bazıları komisyonsuz takasa izin veriyor. Hacme bakarsanız yanılırsınız.
sr. member
Activity: 561
Merit: 274
evet özellikle şu bölümde bahsettiginiz ihtimali düşünmemiştim.
 ''Türkiye ayağına gelince de bunları yazıyorsunuz ama projenin Türkiye'de çok ciddi bir ön anlaşma, ortaklık kurmuş olabileceği ihtimalini atlıyorsunuz sanırım. Bazen her şey dışardan gözüktüğü gibi olmayabiliyor.''
teşekkürler.

sr. member
nedense korece ceviri için talepte bulunmadılar.slack gurubuna ilk katılan uyelerdenim arkadaşımın ceviri teklifinide kore marketing ile ilgilenmiyoruz diye geri cevirmişlerdi.guney kore ile turkiye yi kıyaslamak gibi bir derdim yok ama şu 3 kore borsasına bakıyorum bithumb,coinone,korbit bi de bizim turk borsalarına bakıyorum.

sadece bithumbın gunluk hacmi bizim 3 borsanın aylık hacmine yakın.sanırım bitcointalktaki kore bolumunun pek aktif olmamasından dolayı boyle bir kararvermişlerdi. herotoken ın enigmanın  pre icolarına katılan korelileri gördükçe adamlara yazdım ve sonunda ikna oldular.ilk korece ceviriyi arkadaşımla yapıp guney kore forumlarında  tanıtımlarına başladık cuzi bir miktar karşılıgı.hala  aklım almıyor neden boyle bir marketinge basvurduklarını.

stratis ya da monero sırf  kore borsalarında işleme başlıcak diye bir hype yasanıyor ama bu adamlar bu piyasayla ilgilenmiyor gercekten ilginc. ödülünden tut bütün reklamlarını kendileri ayarlıyorlar sanırım bu yuzden ico marketingi bakımından pek deneyimli olmadıklar açık.

projeye gelince ;
şu yaz sezonunda çıkan en iyi proje olarak goruyorum ben monethayı.eger dediklerini gerceklestirebilirlerse dedikleri gibi bir devrime şahit olacagız.icosu için gerekli sermayemle bekliyorum.

Güney Kore borsaları ile Türkiye borsalarını kıyaslamanın bir mantığı yok dediğiniz gibi, zira pire ile deve gibi bir durum ortaya çıkar. Yalnız her projenin bütün dünya piyasalarıyla ilgilenme zorunluluğu da yok. Bazı projeler belli bölgeleri hedef alır ona göre operasyonel planlarını kurar. Stratejik olarak uygun görmüyorlarsa Korece ile ilgilenmemeleri gayet normal. Ne düşündüklerini tam olarak bilemiyoruz.

Türkiye ayağına gelince de bunları yazıyorsunuz ama projenin Türkiye'de çok ciddi bir ön anlaşma, ortaklık kurmuş olabileceği ihtimalini atlıyorsunuz sanırım. Bazen her şey dışardan gözüktüğü gibi olmayabiliyor.  Smiley

ICO 31 ağustosta başlayıp 1 sürecek. Ben de bir miktar girmeyi düşünüyorum ama merak ettiğim nokta, ICO karşılığı aldığımız coini bozmak istediğimizde borsayı mı bekleyeceğiz, yoksa eth walletinde hemen görecek miyiz ? Borsalara ne zaman girecek?

Katılacağım ilk ICO olacağı için tecrübesizim. ICO sonrasını basitçe anlatacak biri çıkar mı ?

Bozmak için exchange'lere girmesini bekleyeceksiniz. Wallet'da token dağıtımı yapıldıktan sonra gözükür ancak. Exchange'lere ne zaman gireceğini kimse bilemez. Genelde ICO sonrasında oluyor bu exchange durumları her şey tamam olduktan sonra.

Basitçe ICO bitince sadece onlardan gelecek resmi anonslar beklenecek, zaten Etherdelta falan listeleme yapıyor kısa sürede. Daha ciddi exchange'ler için ekibin attığı adımlar önemli.
full member
Activity: 405
Merit: 104
ICO 31 ağustosta başlayıp 1 sürecek. Ben de bir miktar girmeyi düşünüyorum ama merak ettiğim nokta, ICO karşılığı aldığımız coini bozmak istediğimizde borsayı mı bekleyeceğiz, yoksa eth walletinde hemen görecek miyiz ? Borsalara ne zaman girecek?

Katılacağım ilk ICO olacağı için tecrübesizim. ICO sonrasını basitçe anlatacak biri çıkar mı ?
sr. member
Activity: 561
Merit: 274
nedense korece ceviri için talepte bulunmadılar.slack gurubuna ilk katılan uyelerdenim arkadaşımın ceviri teklifinide kore marketing ile ilgilenmiyoruz diye geri cevirmişlerdi.guney kore ile turkiye yi kıyaslamak gibi bir derdim yok ama şu 3 kore borsasına bakıyorum bithumb,coinone,korbit bi de bizim turk borsalarına bakıyorum.

sadece bithumbın gunluk hacmi bizim 3 borsanın aylık hacmine yakın.sanırım bitcointalktaki kore bolumunun pek aktif olmamasından dolayı boyle bir kararvermişlerdi. herotoken ın enigmanın  pre icolarına katılan korelileri gördükçe adamlara yazdım ve sonunda ikna oldular.ilk korece ceviriyi arkadaşımla yapıp guney kore forumlarında  tanıtımlarına başladık cuzi bir miktar karşılıgı.hala  aklım almıyor neden boyle bir marketinge basvurduklarını.

stratis ya da monero sırf  kore borsalarında işleme başlıcak diye bir hype yasanıyor ama bu adamlar bu piyasayla ilgilenmiyor gercekten ilginc. ödülünden tut bütün reklamlarını kendileri ayarlıyorlar sanırım bu yuzden ico marketingi bakımından pek deneyimli olmadıklar açık.

projeye gelince ;
şu yaz sezonunda çıkan en iyi proje olarak goruyorum ben monethayı.eger dediklerini gerceklestirebilirlerse dedikleri gibi bir devrime şahit olacagız.icosu için gerekli sermayemle bekliyorum.
sr. member
İmzası çok kalabalıklaşmış ben girdiğim zaman pek kişi yoktu, projeye güven tam gördüğüm kadarıyla ico da başarılı olursa yinede imza taşıdığımıza değeceğini düşünüyorum,son zamanlarda çok fazla sağlam proje çıkmıyor.

imza kalabalıklaşmaya devam edecektir, yabancı kısımda monetha ile ilgili pozitif yorumlar yapılıyor.

son zamanlarda benzer projeler çıkmaya başladı. ödeme sistemi ve itibar sistemi entegrasyonu benimde ilgimi çekti. alibaba, aliexpress, hepsiburada, n11 gibi sitelerde kullanılan "dükkan puanı", "satıcı puanı" gibi itibar hizmeti sayesinde güven-itibar sistemi kurulup, ödeme yapılabilecek. bu mekanizma blockchainde değiştirilemez(yani gerçekçi) olursa, bu token piyasada yerini tutabilir. imzacılar bunları farkedip, daha fazla katılan olacaktır.

Güzel yorum katılıyorum ben de. Ekip zaten son derece ciddi, bir de güzen bir para toplarlarsa devamı gelecektir.

Member olabilirsem imzasına katılmak istiyorum. Ico yada girecek gibiyim

Bence girmeyin, bu şekilde spam yaparak bounty falan alamazsınız en baştan söyleyeyim.

İmzası çok kalabalıklaşmış ben girdiğim zaman pek kişi yoktu, projeye güven tam gördüğüm kadarıyla ico da başarılı olursa yinede imza taşıdığımıza değeceğini düşünüyorum,son zamanlarda çok fazla sağlam proje çıkmıyor.
bende ilk girenlerdenim. güzel proje olduğu için girdim. geçen süre zarfında bir kaç tane güzel proje oldu aslında imzadan bir kaç günlüğüne çıkıp tekrar girebilirdim ama yapmadım riske atmayayım dedim. hayırlısı olsun o kadar emek verdik. Smiley umarım iyi kazanırız.

coininiz bol olsun.

Exchange'lere girdikten sonra güzel bir talep dalgası yaşanırsa ve bir bitcoin krizi vs. durumu olmazsa bence değecektir.

Arkadaşlar ico satışı başladı mı ?
Nasıl alabiliyoruz. Bilenler yardımcı olabilir mi ?

Başlığı takipte kalabilirsiniz, henüz başlamadı. Tam 7 gün sonra başlayacak.

https://www.monetha.io/
sr. member
Activity: 616
Merit: 251
Blockchain Marketing: tokensuite.io

Henüz daha ICO başlamadı. Başladığında kendi websitesinden size bir Ethereum kontrat adresi verilecek. Oraya Ethereum göndererek katılabileceksiniz. Gönderdiğiniz cüzdan size ait olmalı, yani borsadan göndermemelisiniz.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
 Son zamanlada güzel projeler çıktı ama çoğuda daha çıkmadan talihsizlik yaşası.Umarım bu projenin başına bişey gelmeden İco sonuçlanır.
member
Activity: 83
Merit: 11
Computer Engineer
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
bende ilk girenlerdenim. güzel proje olduğu için girdim. geçen süre zarfında bir kaç tane güzel proje oldu aslında imzadan bir kaç günlüğüne çıkıp tekrar girebilirdim ama yapmadım riske atmayayım dedim. hayırlısı olsun o kadar emek verdik. Smiley umarım iyi kazanırız.

coininiz bol olsun.
sr. member
Activity: 364
Merit: 253

imza kalabalıklaşmaya devam edecektir, yabancı kısımda monetha ile ilgili pozitif yorumlar yapılıyor.

son zamanlarda benzer projeler çıkmaya başladı. ödeme sistemi ve itibar sistemi entegrasyonu benimde ilgimi çekti. alibaba, aliexpress, hepsiburada, n11 gibi sitelerde kullanılan "dükkan puanı", "satıcı puanı" gibi itibar hizmeti sayesinde güven-itibar sistemi kurulup, ödeme yapılabilecek. bu mekanizma blockchainde değiştirilemez(yani gerçekçi) olursa, bu token piyasada yerini tutabilir. imzacılar bunları farkedip, daha fazla katılan olacaktır.

legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
full member
Activity: 518
Merit: 102
Member olabilirsem imzasına katılmak istiyorum. Ico yada girecek gibiyim
full member
Activity: 490
Merit: 193
bu adamlar reklam yapmasa bile olurmuş heralde sağda solda reklamlarını görüp araştırmıştım daha önce ve yatırım yapmaya karar vermiştim ama sonradan utrust ı da görünce sanırım parayı ikiye bölüştüreceğim.çeviri için teşekürler
sr. member
Arastirmadim ama bu adamların paypal ile bir bağlantısı var gibi geldi bana. Bitcoin dünyasına da monetha ile giriş yapmış olacaklar herhalde.

Paypal ile bir bağlantısı yok, paypal zaten yapmaya karar verse taşeron kullanacak bir şirket değil. Ekipte sadece geçmişte paypal'da çalışmış birisi işe alındı geçenlerde hepsi bu.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Arastirmadim ama bu adamların paypal ile bir bağlantısı var gibi geldi bana. Bitcoin dünyasına da monetha ile giriş yapmış olacaklar herhalde.
sr. member
Teşekkür ederim, myetherwallet tan oluşturduğum bir cüzdan var ama sistemini anlamadım. Elimde json diye bir dosya var, o dosyayı upload edip cüzdana erişim sağlayabiliyorum. etheriumda sistem böyle mi ?

JSON dosyası ile de cüzdana erişim sağlayabilirsiniz, private key ile de erişim sağlayabilirsiniz. Myetherwallet'da zaten cüzdana girmek isterken ona göre seçenekleri soruyor. Her iki tip giriş için de şifrenizi bilmeniz lazım tabi her durumda. Ayrıca JSON ve private key'in güvenliğine dikkat etmeniz lazım.
full member
Activity: 405
Merit: 104
Teşekkür ederim, myetherwallet tan oluşturduğum bir cüzdan var ama sistemini anlamadım. Elimde json diye bir dosya var, o dosyayı upload edip cüzdana erişim sağlayabiliyorum. etheriumda sistem böyle mi ?
sr. member
blockchain.info ya etherium wallet özelliği geldi. Bittrex'ten aldığımız eth'i blockchain wallet'ına göndererek icoya katılabilecek miyiz, yoksa myetherwallet şart mı ?

Hiçbir şekilde exchange adresinden ICO'lara katılım yapmayın. Bunu zaten defalarca yazdık, biraz forumu okursanız sevinirim.

Hocam 13 sayfanın tamamını okudum da soruyorum, blockchain.info wallet exchange adresi midir ?

Private keyleri bende olan bir cüzdandan bahsediyorum.

Blockchain.info'nun ETH hizmetinde private key'leri size mi veriyor? Kullanmadığım için soruyorum çünkü BTC adresi açarsanız ordan sizde private key bulunmuyor.

Bu arada yanlış ifade kullanmışım kusura bakma, blockchain.info tabiki de exchange adresi değil. Ama private ETH adresinin private key'i sizde değilse yine ICO'ya katılım yapmamanız lazım ordan.

Zannedersem benim de yanlışım var, blockchain seedleri veriyor. Bununşa pri key arasındaki farkı bilmiyorum. BTC cüzdanı açtığımda seedlerimi yedekledim, Daha sonra ETH Wallet beta olarak geldi, onda ayrıca seed almadım. Tek login ile 2 cüzdana da erişebiliyorum.

Blockchain'in seed'leri vermesinin hiçbir anlamı yok. Seed'ler sadece hesabın şifresini unutursanız kurtarmanıza işe yarar o sitede. BTC için private key vermiyorlar, ETH için de aynı mantıkla private key vereceklerini düşünmüyorum. Ama kullanmadım.

Siz en iyisi, myetherwallet'tan falan temiz bir ETH adresi açın, private key sizde olur. En düzgünü budur, soru işareti kalmaz kafada.
Pages:
Jump to: