İmzası çok kalabalıklaşmış ben girdiğim zaman pek kişi yoktu, projeye güven tam gördüğüm kadarıyla ico da başarılı olursa yinede imza taşıdığımıza değeceğini düşünüyorum,son zamanlarda çok fazla sağlam proje çıkmıyor.
imza kalabalıklaşmaya devam edecektir, yabancı kısımda monetha ile ilgili pozitif yorumlar yapılıyor.
son zamanlarda benzer projeler çıkmaya başladı. ödeme sistemi ve itibar sistemi entegrasyonu benimde ilgimi çekti. alibaba, aliexpress, hepsiburada, n11 gibi sitelerde kullanılan "dükkan puanı", "satıcı puanı" gibi itibar hizmeti sayesinde güven-itibar sistemi kurulup, ödeme yapılabilecek. bu mekanizma blockchainde değiştirilemez(yani gerçekçi) olursa, bu token piyasada yerini tutabilir. imzacılar bunları farkedip, daha fazla katılan olacaktır.
Güzel yorum katılıyorum ben de. Ekip zaten son derece ciddi, bir de güzen bir para toplarlarsa devamı gelecektir.
Member olabilirsem imzasına katılmak istiyorum. Ico yada girecek gibiyim
Bence girmeyin, bu şekilde spam yaparak bounty falan alamazsınız en baştan söyleyeyim.
İmzası çok kalabalıklaşmış ben girdiğim zaman pek kişi yoktu, projeye güven tam gördüğüm kadarıyla ico da başarılı olursa yinede imza taşıdığımıza değeceğini düşünüyorum,son zamanlarda çok fazla sağlam proje çıkmıyor.
bende ilk girenlerdenim. güzel proje olduğu için girdim. geçen süre zarfında bir kaç tane güzel proje oldu aslında imzadan bir kaç günlüğüne çıkıp tekrar girebilirdim ama yapmadım riske atmayayım dedim. hayırlısı olsun o kadar emek verdik.
umarım iyi kazanırız.
coininiz bol olsun. Exchange'lere girdikten sonra güzel bir talep dalgası yaşanırsa ve bir bitcoin krizi vs. durumu olmazsa bence değecektir.
Arkadaşlar ico satışı başladı mı ?
Nasıl alabiliyoruz. Bilenler yardımcı olabilir mi ?
Başlığı takipte kalabilirsiniz, henüz başlamadı. Tam 7 gün sonra başlayacak.
https://www.monetha.io/