Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 84. (Read 60267 times)

newbie
Activity: 5
Merit: 0
Arkadaşlar selam. ICO'ya girmek için myetherwallet kullanmak zorunda mıyız? Yoksa başka bir ethereum cüzdanı olur mu? Ledger Nano S sahibiyim. Lakin haliyle ledger monetha desteklemiyor. Sıkıntı olur sanırım değil mi?

Ledger'ın destekleyip desteklememesi çok da önemli değil. Sonuçta privkey sahibisiniz. ECR20 tokenlerini destekleyen herhangi bir cüzdanda privkey ile açtığınızda cüzdanızızı tokenleriniz görürsünüz.

Ledger moneta desteklemiyor diye kim söylüyor size ? ERC20 Token'i moneta herhangi bir ethereum adresi ile katılabilirsiniz. Ledger'da myetherwallet ile kullanılabildiğine göre kısacası destekliyor yani.
Peki 31 agustosta ico ya katildik. Ether gonderdik. Monethalar ne zaman cuzdana gelecek.
full member
Activity: 392
Merit: 100
Arkadaşlar selam. ICO'ya girmek için myetherwallet kullanmak zorunda mıyız? Yoksa başka bir ethereum cüzdanı olur mu? Ledger Nano S sahibiyim. Lakin haliyle ledger monetha desteklemiyor. Sıkıntı olur sanırım değil mi?

Ledger'ın destekleyip desteklememesi çok da önemli değil. Sonuçta privkey sahibisiniz. ECR20 tokenlerini destekleyen herhangi bir cüzdanda privkey ile açtığınızda cüzdanızızı tokenleriniz görürsünüz.

Ledger moneta desteklemiyor diye kim söylüyor size ? ERC20 Token'i moneta herhangi bir ethereum adresi ile katılabilirsiniz. Ledger'da myetherwallet ile kullanılabildiğine göre kısacası destekliyor yani.
sr. member
Activity: 616
Merit: 251
Blockchain Marketing: tokensuite.io
Üç dört misli kazanç için açıkçası ben bu proeje girmem en az 10x kazandıracağını tahmin ediyorum ama kesinlikle yatırım tavsiyesi veremem. Sonuç olarak projenin ilerleyişine bağlı olarak kademe kademe fiyat artışı gerçekleşecek. Nakitte hiç param kalmadı ama hiç yoksa 1500 tl kadar başka coin'den çıkış yapıpı monetha'ya katılmayı hedefliyorum. Bir iki ay benim için yani hedeflediğim rakam için az olacaktır 30x hedefliyorum. Altıma bir bmw çekerim herhalde.  Cheesy
AĞzınız bal yesin Cheesy

Her ne kadar ilgi toplayan ilginç projelerden biri olsa da 10x bence yakın zamanda pek mümkün değil. Böyle mesajları uygun bulmuyorum. Burayı okuyan acemi arkadaşlar siz her ne kadar yatırım tavsiyesi değildir yazsanız da gaza geliyorlar.
"Acemi" olduğumu newbie olduğumdan çıkarsadınız sanırım, sorun yok Smiley
Ben 2 ay içinde 10a katlasın istemiyorum. 1 belki 2 yıl bekleyecek uzun dönemli alıcıyım. Gaza gelerek girdiğim bir ico değil Smiley

bitpazarı'na yönelik yazmıştım, nasıl üzerinize alındınız anlamadım açıkçası.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Bende sonunda imzasına girmeye karar verdim ICO sağlam oara toplayacağa benziyor girmeyi düşünüyorum bakalım az kaldı zaten
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Üç dört misli kazanç için açıkçası ben bu proeje girmem en az 10x kazandıracağını tahmin ediyorum ama kesinlikle yatırım tavsiyesi veremem. Sonuç olarak projenin ilerleyişine bağlı olarak kademe kademe fiyat artışı gerçekleşecek. Nakitte hiç param kalmadı ama hiç yoksa 1500 tl kadar başka coin'den çıkış yapıpı monetha'ya katılmayı hedefliyorum. Bir iki ay benim için yani hedeflediğim rakam için az olacaktır 30x hedefliyorum. Altıma bir bmw çekerim herhalde.  Cheesy
AĞzınız bal yesin Cheesy

Her ne kadar ilgi toplayan ilginç projelerden biri olsa da 10x bence yakın zamanda pek mümkün değil. Böyle mesajları uygun bulmuyorum. Burayı okuyan acemi arkadaşlar siz her ne kadar yatırım tavsiyesi değildir yazsanız da gaza geliyorlar.
"Acemi" olduğumu newbie olduğumdan çıkarsadınız sanırım, sorun yok Smiley
Ben 2 ay içinde 10a katlasın istemiyorum. 1 belki 2 yıl bekleyecek uzun dönemli alıcıyım. Gaza gelerek girdiğim bir ico değil Smiley
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
Hacimli şekilde ICO fiyatından borsaya girsin başka bir şey istemez. Son dönemde çıkan ICO'ların çoğu düzgün bir borsaya bile giremez oldu. Etherdelta'ya mahkum olursa hacimsizlik problem olabilir.
full member
Activity: 196
Merit: 578
kedim çilek şeker çiçek !
AĞzınız bal yesin Cheesy

2x yapsın yetiyo hocam , fazlasına sırıtırım
sr. member
Activity: 616
Merit: 251
Blockchain Marketing: tokensuite.io
AĞzınız bal yesin Cheesy

full member
evet arkadaşlar güvenlik kodu sorununu Forumgeiq in önerdiği Authy uygulaması sayesinde çözdüm. burdan kendisine teşekkür ederim.
Bir sorum daha olacak  Smiley ETH gönderimi esnasında GAS LİMİT olayı nedir ? Nasıl yapılır ? yanlış birşeyler yapmayalım sonra

myetherwallet için eth gönderirken 21000 hocam , başka bişey gönderirken de 200000 olarak giriyoruz
en azından gas limit in yanındaki soru işareti böyle söylüyor , daha önce rivetz için gönderdiğimde gas limit i rivetz belirlemişti , ona göre göndermiştik
öyle bir şey olur belki yine (monetha diyebilir belki, şu kadar yapın limiti vs ) ; ben soru işaretinden bakarak söyledim , yine de sen daha tecrübeli birinin söylemini bekle , belki farklı bişey vardır benim de bilmediğim

işin içinde para olunca , insan okuduğu şeye bile güvenemiyor Cheesy
newbie
Activity: 47
Merit: 0
evet arkadaşlar güvenlik kodu sorununu Forumgeiq in önerdiği Authy uygulaması sayesinde çözdüm. burdan kendisine teşekkür ederim.
Bir sorum daha olacak  Smiley ETH gönderimi esnasında GAS LİMİT olayı nedir ? Nasıl yapılır ? yanlış birşeyler yapmayalım sonra
full member
yüksek rütbeli hesabım olsa düşünmeden gireceğim bir projeydi .başarılı bir çeviri olmuş

İco ya katılım için rütbemi gerekiyor ?

yok hocam , imzasından bahsediyor herhalde arkadaş

rütbelik durumu yok icoların
member
Activity: 72
Merit: 10
yüksek rütbeli hesabım olsa düşünmeden gireceğim bir projeydi .başarılı bir çeviri olmuş

İco ya katılım için rütbemi gerekiyor ?
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
AĞzınız bal yesin Cheesy
full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
full member

facebook canlı yayını yapıyolardı ; soru soruluyo okuyolar cevaplıyolar ,

o ara dalıp , you will pay the my new house , i love you guys ! , dedimdi.
güldüler , hoşuma gitti gülmeleri kanım kaynadı , 1500 dolar planlıyodum atmayı , kendimi zorlayıp 2500 atıcam şimdi ; sırf güldüler diye Cheesy

canlı yayın vidyosundan da evimi alacaksınız yorumunun olduğu güldükleri kısmın screenshot ını aldım-hatıra olsun- , bakalım neler olacak .
(denk geldiyseniz 'harpocrates briseis' benim , ekleyin gençler

ben de baya uçuk şeyler bekliyorum da ; yatırımım küçük (küçük olmak zorunda kaldı ) ... ev falan işin esprisi , ama baya beklentim büyük ; dediğin gibi 30x falan olursa da zaten çiftlikköyden bi yüksek giriş kat , ya da çınarcıktan yazlık falan alınabiliyo  Cheesy

hero member
Activity: 896
Merit: 519
full member
Activity: 588
Merit: 125
bu icodan çok kazanacağız onun için acele edip hemen katılacam icoya en az 4 kat olur diye düşünüyorum 1-2 aya
full member
3pm londra saatiyle diyor ; baktım da 2 saat civarı fark var (2 saat 3 dakika fark görünüyor)

ayın 31inde saat akşam 5te başlıyor o zaman ? doğru mudur tam saat ? baya hızlı biteceğini düşünüyorum ,başladığı an küt diye girelim de kafamız rahat olsun .

Hızlı başlayacak ama aynı şekilde hızlı biter mi orasını bilemem ama katılım fazla olacak orası kesin.
2pm GMT yani öğleden sonra saat iki, bizim saate göre 3 saat geride. Türkiye saati ile 17:00 da başlayacak. Sitelerinde sayaçtan başlama zamanına bakabilirsin.

sahi vardı sitede sayaç  Cheesy

bonuslu bölümden dalalım da hocam , gerisi çok önemli değil

teşekkürler yanıtın için
hero member
Activity: 896
Merit: 519
3pm londra saatiyle diyor ; baktım da 2 saat civarı fark var (2 saat 3 dakika fark görünüyor)

ayın 31inde saat akşam 5te başlıyor o zaman ? doğru mudur tam saat ? baya hızlı biteceğini düşünüyorum ,başladığı an küt diye girelim de kafamız rahat olsun .

Hızlı başlayacak ama aynı şekilde hızlı biter mi orasını bilemem ama katılım fazla olacak orası kesin.
2pm GMT yani öğleden sonra saat iki, bizim saate göre 3 saat geride. Türkiye saati ile 17:00 da başlayacak. Sitelerinde sayaçtan başlama zamanına bakabilirsin.
full member

Pages:
Jump to: