Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 86. (Read 60267 times)

hero member
Activity: 896
Merit: 519
ARKADAŞLAR EKİP VE DANIŞMANLAR KISMI TÜRKÇE'LEŞTİRİLECEK.

MONETHA BOUNTY LİNKİ:

https://www.monetha.io/en/bounty

bountye nasıl katılıyoruz ?

ilk defa bi bounty e katılacam da yardımcı olurmusunuz bişeyler yapmaya çalıştım ama beceremedim galiba siz baştan anlatsanız Smiley

Teşekkürler...

Hangi kampanyaya katılmak istiyorsun. İmza kampanyasını tamamladın mı. Avatarı eklemişsin imza kodunu da eklemişsin başvuru yaptın mı?
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf4fJLJeknbePvGDjJ2m1hdeLVwtwgb7c9xcqH4AHZV4JldRw/viewform?c=0&w=1

Buradaki yerleri dolduruyorsun otomatik olarak ekliyorlar kontrol ettikten sonra. 50 mesaj yazmalısın spam yapmadan ne zaman kadar süresi var bende bilmiyorum ICO bitene kadar olması lazım.

eywallah hocam da stake nedir nasıl vericekler ?

Stake pay olarak düşünebilirsin. Aynı oranda toplam olarak 334 000 MTH imza kampanyası için ayrılmış. Haftalık imzada kaldığın süre için 40 stake alacaksın. Benim ki 60 stake sr. member olduğum için.
Diyelim ki ben 2 hafta kaldım yani imzayı 2 hafta taşıdım sen 3 hafta taşıdın aynı oranda ödül alıyoruz.

Fiyatta kaba taslak şöyle 2000 MTH = 1 ETH (ether)
Ethereum adresi isteyecekler oraya token gönderecekler. Ne zaman isteyecekler bende araştırmadım bilgisi olan varsa paylaşırsa iyi olur, genelde kampanyalara başvuru yaparken adres isterler.

Unutmuşum şimdi tekrar baktım başvuru yaparken mail adresi istemişlerdi ICO bittikten sonra bilgi verecekler.
sr. member
Activity: 560
Merit: 251

MONETHA BOUNTY LİNKİ:

ilk defa bi bounty e katılacam da yardımcı olurmusunuz bişeyler yapmaya çalıştım ama beceremedim galiba siz baştan anlatsanız Smiley

Teşekkürler...

Hangi kampanyaya katılmak istiyorsun. İmza kampanyasını tamamladın mı. Avatarı eklemişsin imza kodunu da eklemişsin başvuru yaptın mı?
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf4fJLJeknbePvGDjJ2m1hdeLVwtwgb7c9xcqH4AHZV4JldRw/viewform?c=0&w=1

Buradaki yerleri dolduruyorsun otomatik olarak ekliyorlar kontrol ettikten sonra. 50 mesaj yazmalısın spam yapmadan ne zaman kadar süresi var bende bilmiyorum ICO bitene kadar olması lazım.

eywallah hocam da stake nedir nasıl vericekler ?
hero member
Activity: 896
Merit: 519

MONETHA BOUNTY LİNKİ:

Teşekkürler...

full member
Activity: 352
Merit: 100

MONETHA BOUNTY LİNKİ:

Teşekkürler...

İmzaya katılmak için gerekli işlemleri yapmışsınız. Avatar ve imzayı girdikten sonra şu linkten kayıt yapacaksınız.

Takım bakıp onaylıyor: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ZvTighFmAfG3CTNQoiPE6uNxNgROsiboYLZtjarZgEE/edit#gid=0

ICO bitene kadar toplamda 50 mesaj atmanız gerekecek.
newbie
Activity: 1
Merit: 0
Bende bu ıco ya katılmak istiyorum fakat  daha önce hiç ico ya katılmadım o yuzden yanlış bir sey yapmak istemiyorum.
Etherleri   myetherwallet dan değil de blockhain wallet dan atarsam her hangi bir sorun yaşar mıyım?  Cevap için şimdiden teşekkürler. Smiley
sr. member
Activity: 560
Merit: 251

MONETHA BOUNTY LİNKİ:

Teşekkürler...
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
yüklemesini kurulumunu yaptım ama dediğim gibi "Barkod tarayıcı şu anda çalışmıyor" diyo  Angry büyük ihtimalle eski telefon olduğu için böyle birşey yapıyor saçma ama acaba başkasının telefonuna yükleyip kullansım olur mu? Fakirlik zengin olmama engel olacak galiba  Tongue
Bir de Bitkapital kapalımı ??
Baskasinin telefonuyla olmaz oyle seyler.Cok fazla login olacagindan surekli sifre isteyecek senden.Transferlerle birlikte epey bir sifre girersin o.yuzden kendi telefonuna kurmaya bak.Kapital transfere kapali diye biliyorum.
newbie
Activity: 47
yüklemesini kurulumunu yaptım ama dediğim gibi "Barkod tarayıcı şu anda çalışmıyor" diyo  Angry büyük ihtimalle eski telefon olduğu için böyle birşey yapıyor saçma ama acaba başkasının telefonuna yükleyip kullansım olur mu? Fakirlik zengin olmama engel olacak galiba  Tongue
Bir de Bitkapital kapalımı ??
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Zorunlu değil ama işlemlerinin güvenilirliğini arttırman için o uygulamayı kullanabilirsin. Sadece kurulumunu yapıyorsun, kullanımı çok basit. Ben öneririm.
newbie
Sabırla cevaplıyorsunuz Allah razı olsun. son soru arkadaşlar  Smiley kusuruma bakmayın ilk olacağı için başınızı biraz ağrıtıyorum...
Paribu - BtcTurk - Bittrex ve Polonoix ten işlem yapmak ( TL - BTC - ETH yatırıp çekmek) için Authenticator uygulaması zorunlu mu ?
full member
Öneriniz için sağolun ama telefonun android sürümü eski old. için uygulamayı yükleyemiyorum. Paribu ve Bittrex ten işlem yapmak için bu uygulamayı kullanmak zorunlu mu ? benim iş yatacak galiba  Undecided
Bir de Biitrex te üyelik oluşturduktan sonra onay için yapılması gereken birşey varmı ?

Hesap güvenliğiniz için zaten mutlaka öneririm 2fa'yı. Bittrex'e üyelikten sonra çekim değerlerini arttırmanız için kimliğinizin fotoğrafıyla falan hesabınızı onaylamanızı istiyorlar. Pek sıkıntılı bir süreç değil.
newbie
Öneriniz için sağolun ama telefonun android sürümü eski old. için uygulamayı yükleyemiyorum. Paribu ve Bittrex ten işlem yapmak için bu uygulamayı kullanmak zorunlu mu ? benim iş yatacak galiba  Undecided
Bir de Biitrex te üyelik oluşturduktan sonra onay için yapılması gereken birşey varmı ?
full member
Arkadaşlar bir de Koinim de Google Authentica uygulamasını istiyor telefonuma yükledim ama "Barkod tarayıcısı şu anda kullanılamıyor" diye uyarı veriyor bu sıkıntıyı nasıl aşarım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, google'ın kendi uygulaması yerine size Authy adlı uygulamayı öneririm. Bence çok daha iyi bir uygulama.
newbie
Arkadaşlar bir de Koinim de Google Authentica uygulamasını istiyor telefonuma yükledim ama "Barkod tarayıcısı şu anda kullanılamıyor" diye uyarı veriyor bu sıkıntıyı nasıl aşarım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
sr. member
Activity: 357
@Kubra dam

hocam kusura bakmayın quote yapınca sayfanın yarısında gene aynı resimler vs çıkıyordu. nasıl yaptığımı bende anlamadım.dediginiz gibi whitelist yokmuş.nedense whitelist closed yazısını görünce ben gelen yoğun talepten dolayı whitelist kapanmış olabilir diye düşünmüştüm.karışıklıgın nedeni bu sanırım.anlayışınız için teşekkürler.
newbie
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Acıkcası ben bu coini bir şirket olarak görmek gerektiği kanısındayım yani icoya girip en az 1 yıl beklenecek ve şirketin çalışmaları takip edilecek türden birşey. Yeni anlaşmalar ve yeni borsalar oluştukça bizi üzmeyeceğini düşünüyorum. Sizce 1 yıl sonunda nasıl bir gelişme gösterir fiyat olarak tahmini nereyi görebilir. Önceki icolardan deneyimli olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
member
Activity: 72
Merit: 10
güzel gelişmeler geliyor iconun bitmesine 5 gün var ve ico bitmeden anlaşmalar gelmeye başladı yatırım miktarıda güzel. sonradan yeni kural getirmezlerse iyi bir şeyler bırakacak gibi. projenin önü açık ve piyasanın ihtiyacı olan bir düşünce. icodan sonra daha hızlı ilerleyeceğini düşünüyorum umarım yanıltmaz.

İco başladımıki bitsin ?
hero member
Activity: 698
Merit: 506
güzel gelişmeler geliyor. sonradan yeni kural getirmezlerse iyi bir şeyler bırakacak gibi. projenin önü açık ve piyasanın ihtiyacı olan bir düşünce. icodan sonra daha hızlı ilerleyeceğini düşünüyorum umarım yanıltmaz.
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
@Jackling

Forum quote kodlarıyla biraz daha oynarsanız yeni bir forum ortaya çıkarabilirsiniz bence ha gayret. Nasıl becerdiniz bunu cidden merak ettim.

Whitelist yok. Geçen günkü makalede yok deyip de yaptıklarını da zannetmiyorum. Ayrıca şaşıracak bir durum yok, yanlış bir şey söylersem kaynak gösterip bunu düzelttirebilirsiniz.

Monetha was built for Ethereum community, by Ethereum community, thus we want to make conditions fair to everyone, that’s why we have decided to do our ICO on a first-come, first-served basis, without a pre-sale, without a whitelist.

Kaynak: https://medium.com/@monetha/announcing-the-hard-cap-and-the-total-token-supply-699a6a7810cd
sr. member
Activity: 357

[/quote]

Aslında böylesine pozitif etki yapmış bir proje için makul bir hard cap belirlemişler. 23.5 milyon Euro hard cap. Açıkçası fazla sayılmaz, gayet makul bence. Zrx de bu civar bir hard cap koymuştu, 10x'e kadar gördü. Benim merak ettiğim whitelist gibi bir uygulama yapacaklar mı, yoksa 10 ether fee ödemeye hazır balinaların kurbanı mı olacağız.
[/quote]

Whitelist gibi bir uygulama olup olmayacağı belli değil henüz bildiğim kadarıyla. Diğer türlü olursa ve aşırı talep yaşanacaksa balinalar cidden astronomik fee'ler ödemeyi göze alabilirler.

whitelist kapandı diye bilgilendirme geçmişlerdi şimdi bu yazdıgınızı okuyunca şaşırdım.
Pages:
Jump to: