Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 92. (Read 60267 times)

sr. member
Activity: 644
Merit: 271
Bı şey almayacağiz gibime geliyor. 2018e kadar bekleyip 1.5 eth mi verecekler.

Bana da öyle geliyor. Katılanların listesine baktim ki bir dunya legendary ve herolar girmiş, vardir bir bildikleri diyerekten daldım desem yeridir 😁 Arasan bu kadar Legendary yi bir imza kampanyasında bulamazsın o derece.. 😎😁👍😁

Güncel değerinden ziyade meydana gelebilecek fiyat artışlarına odaklanmak lazım bence. Düzgün projeler iyi pump yiyebiliyor, şu an düşük gibi görünen ödül 1 ay sonra çok enteresan bir noktaya gelebiliyor.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028

Bana da öyle geliyor. Katılanların listesine baktim ki bir dunya legendary ve herolar girmiş, vardir bir bildikleri diyerekten daldım desem yeridir 😁 Arasan bu kadar Legendary yi bir imza kampanyasında bulamazsın o derece.. 😎😁👍😁
sr. member

HARD CAP DUYURUSU!

95.000 ETH veya şu anki fiyatla 25 milyon euro olarak belirlenmiş.

https://medium.com/@monetha/announcing-the-hard-cap-and-the-total-token-supply-699a6a7810cd

Monetha ICO için 12 gün kaldı arkadaşlar!

Kaynak: https://twitter.com/Monetha_io/status/898901024974438400

hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Daha önce kubra da yazdı ben de yazdım. Keşke biraz okusanız. Web sitesi bounty bölümünde kilometre taşlarının karşılığında neyin ico sonu, neyin 2018 başında dağıtılacağı oranlarıyla yazılı.

Örneğin 3 ncü:

Milestone 3 reached - 40% bounty is paid instantly following ICO, 60% paid together with an official launch of Milestone number 1

Kilometre taşı 3 aşılırsa ödüllerin %40' ı ico bitiminde dağıtılacak. Kalan %60' lık kısım ise kilometre taşı 1 resmi olarak yayınlandığına dağıtılacak.

MILESTONE #3
First step towards decentralized reputation system: Monetha Wallet (EUR 3,5M/Late 2018)

Kilometre taşı #3' ün görülmesi için 3.5 Milyon Euro yatırım alınması gerek.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
kişi başı cok az birşy düşüyor aslında.en basından imzasına girmeden once hesaplamıştım o yuzden buyuk beklentilere girmeden hazır icosunada gireceğim ekstradan imzadanda bişeyler gelir diye düşünüp katıldım imzasına.

soft cape bence cok cabuk ulasılacak .

ICO'ya katılanlar için ICO maliyetini düşürmeye yardımcı olabilir mesela. Öyle de düşünülebilir.  Smiley

Her projede direk ödüle odaklanmamak lazım bence. Bazı projeler 10x 20x pump yapabiliyor çok kısa sürede exchange'lerde. Örnekleri çok, BQX mesela en basiti veya CDT.

Bende anlamadım iyice saçmalamışlar kural değiştirme falan şimdi biz bunu 2018 kadar tutacak mıyız o zaman 1-1.5 eth hiçbir şey bu nedir

Laf olsun diye mi sordunuz bilmiyorum ama tabiki de 2018'e kadar falan imza tutma durumu yok. ICO 1 ay devam ederse Ekim'in ilk günlerinde imza kaldırılacak duruma gelinir.

Hatalı yazmışım 2018 e kadar bekleyecek miyiz olacaktı yanlış yazmışım siz 2018 den önce dağıtıabilir demiştiniz bu arkadaş 2018 kadar bekleyip deyince acaba oda mı değişti dedim
sr. member
kişi başı cok az birşy düşüyor aslında.en basından imzasına girmeden once hesaplamıştım o yuzden buyuk beklentilere girmeden hazır icosunada gireceğim ekstradan imzadanda bişeyler gelir diye düşünüp katıldım imzasına.

ICO'ya katılanlar için ICO maliyetini düşürmeye yardımcı olabilir mesela. Öyle de düşünülebilir.  Smiley

Her projede direk ödüle odaklanmamak lazım bence. Bazı projeler 10x 20x pump yapabiliyor çok kısa sürede exchange'lerde. Örnekleri çok, BQX mesela en basiti veya CDT.

Bende anlamadım iyice saçmalamışlar kural değiştirme falan şimdi biz bunu 2018 kadar tutacak mıyız o zaman 1-1.5 eth hiçbir şey bu nedir

Laf olsun diye mi sordunuz bilmiyorum ama tabiki de 2018'e kadar falan imza tutma durumu yok. ICO 1 ay devam ederse Ekim'in ilk günlerinde imza kaldırılacak duruma gelinir.
sr. member

hero member
Activity: 728
Merit: 501
Benim bu projeye tüm güvenim kayboldu yarı yolda kural değişikliği yapmak ne demek? O zaman ico sırasında kafalarına göre kural koyup yatırımcılarıda mağdur edebilirler.
sr. member
Activity: 357
Merit: 250
ilk detayları okudugumda  proje gercekten cok ilgimi çekmişti ve kesin icosuna katılmalıyım diye düşünüyodum ama detayları okuyunca nedense işleyişin tam olarak nasıl yapılacagını kavrıyamadım ve gercekten boyle bir projeye ihtiyac var mı  cok fazla kullanılacakmı kafamda deli sorular var..sırf ekip iyi diye de bir projeye katılmak açıkçası yeterli degil gibi.
newbie
Activity: 23
Merit: 0
Sabırsızlıkla beklediğim bir proje. Bazı ICO'lar hayal kırıklığı yarattı fakat bu durum hepsinin aynı akıbeti göstereceği anlamına gelmez. Ben gerçekten Monetha'ya güveniyorum. ICO'yu bekliyoruz..
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Bounty olarak çok fazla bir kalabalık yok ortalık ta neden herkes kalabalık demiş anlamadım
sylonun imza kampanyalarında 250+ kişi oluyor,onun yanında 130 kişi var bu projede
güzel para toplanırsa güzel bounty alınır ki çok ilği çekti bu proje
ben bunun aynı blocklancer gibi bir akibete uğrayacagını duşunuyorum yanı çok reklam az yatırım gibi
full member
Activity: 286
Merit: 100
Icosu başarılı olur ancak bountysine giren çoksa çok birşey beklememek gerekir yinede güzel bulduğum projelerden biri.
hero member
Activity: 658
Merit: 500
bu hafta icolar oldukça başarılı geçiyor ki düzgün proje olunca yatırımcı para  yağdırıyor özlliklelede bch den karlı olanlar daha rahat gönderim yaptıklarını düşünüyorum nasılsa havadan geldi diye.
bakalım 3 kilometre taşı seviyesini geçerse güzel olur bekliyorumda geçmesini
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077

Aynı fikirdeyim. son zamanlarda çıkan en sağlam projelerden biri. Yani en azından yapılabilirliği var. Bu nedenle bende yatırım yapmayı düşünüyorum kendi çapımda. Zaten son bir kaç ay içinde ortaya çıkan projeler içinde en anlaşılır olanı bir Enigma Catalyst, birde bu proje. Ancak anlamadığım bir şey var. Yatırım yapmayı planlıyorum diyenlerden proje ile ilgili olarak 2 satır bir fikir beyan etmelerini beklerdim.
hero member
Activity: 896
Merit: 630

hero member
Activity: 756
Merit: 500

Monetha, Token Modeli ve ICO ile Alakalı Bir Makale Yayınladı!

ICO 3 şekilde sona erebilecek:

1. Token satışı başlayacak ve Monetha soft cap/hard cap'e ulaşmazsa toplamda 31 gün devam edecek.
2. Token satışı Monetha, hard cap'e ulaştığı anda sona erecek.
3. Monetha soft cap'e ulaştığı zaman 120 saatlik bir geri sayım başlayacak. Bu 120 saatin sonunda ICO sona erecek, veya bu 120 saat içindeyken hard cap'e ulaşılması durumunda ICO sona erecek.

Ben bu projenin hardcap yapacağına inandım. Bunun için BlockLancer hezimetinden hemen sonra imza kampanyasına dahil olmuştum. Yatırım da yapmayı düşünüyorum ama kararsızım. Zaten ico'ya sallarsam da bu salladığım son ico olur.

Bir kaç borsaya girince güzel kazandırır diye umuyorum. His tabi bunarın hepsi, herkesin kendi tercihi.

Bunu kestirmenin yolu yok neticede. Uzun vade tutanlar genelde hep kazandılar gibi bir şey oldu. Spesifik örnekleri mevcut.

ya şimdi kurallar ne alemde değişen bir şey var mı bounty yüzdesi düştü dediler şimdi ne alemde?

Şu an için durum 334.000 MTH yani 167 ETH karşılığı bir miktar. Arttırırlar azaltırlar bilemiyorum ilerde. Yetki onlarda.

https://www.monetha.io/en/bounty
Zaten 100 kişi var kişi başı ne düşecek ki
sr. member

Monetha, Token Modeli ve ICO ile Alakalı Bir Makale Yayınladı!

ICO 3 şekilde sona erebilecek:

1. Token satışı başlayacak ve Monetha soft cap/hard cap'e ulaşmazsa toplamda 31 gün devam edecek.
2. Token satışı Monetha, hard cap'e ulaştığı anda sona erecek.
3. Monetha soft cap'e ulaştığı zaman 120 saatlik bir geri sayım başlayacak. Bu 120 saatin sonunda ICO sona erecek, veya bu 120 saat içindeyken hard cap'e ulaşılması durumunda ICO sona erecek.

Ben bu projenin hardcap yapacağına inandım. Bunun için BlockLancer hezimetinden hemen sonra imza kampanyasına dahil olmuştum. Yatırım da yapmayı düşünüyorum ama kararsızım. Zaten ico'ya sallarsam da bu salladığım son ico olur.

Bir kaç borsaya girince güzel kazandırır diye umuyorum. His tabi bunarın hepsi, herkesin kendi tercihi.

Bunu kestirmenin yolu yok neticede. Uzun vade tutanlar genelde hep kazandılar gibi bir şey oldu. Spesifik örnekleri mevcut.

ya şimdi kurallar ne alemde değişen bir şey var mı bounty yüzdesi düştü dediler şimdi ne alemde?

Şu an için durum 334.000 MTH yani 167 ETH karşılığı bir miktar. Arttırırlar azaltırlar bilemiyorum ilerde. Yetki onlarda.

https://www.monetha.io/en/bounty
sr. member
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Aslında fikir olarak güzel ama benzerleri de yok değil. O yüzden ben biraz ekibe yöneldim, kaliteli bir ekip gibi gözüküyor. Katılım aşırı fazla olduğu için imza kampanyasına katılmamıştım, umarım emek veren arkadaşlar hak ettiklerini alırlar. Icosuna katılmayı düşünüyorum.
Pages:
Jump to: